Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Regina Hero píše:janine24 píše:Díky… a ještě taková blbost… jak se ta potvora rozmnožuje? Dá se na trhu koupit na jaře třeba sazenice nebo z čeho to roste?Regina Hero píše:vem původní recept na marmeládu, dej tam rebarboru očištěnou a protáhlou vroucí vodou a k tomu něco, jahody, meruňky, broskve, víno, rybíz a je to ono
Ježíš, já rebarboru miluju, ale džem jsem z ní ještě nejedla… hoďte sem nějaký recept, dobrých věcí není nikdy dost…
To se přidám, taky by mě to zajímalo. A hlavně, dá se pěstovat třeba i ve velkém květináči na balkóně. Nemám totiž zahradu, jen dost velký balkon, ale pěstovat budu cokoliv půjde. Už mám sazeničky rajčat, papriky, hrášku, fazolí, jahod, ještě chci papriku, kanadskou borůvku a rebarbora by taky byla fajn, kdyby to přežila.
lucenka píše:Regina Hero píše:www.toprecepty.cz/…-s-ananasem/ těch oříšků dáváme o trochu víc. Jenom nemá moc lákavou barvu. Ale na palačinky je úžasný.
Ježíš, já rebarboru miluju, ale džem jsem z ní ještě nejedla… hoďte sem nějaký recept, dobrých věcí není nikdy dost…
Díky moc… vypadá to skoro jako hořčice, ale chuť musí být úžasná… už slintám…
beckie píše:Regina Hero píše:To se přidám, taky by mě to zajímalo. A hlavně, dá se pěstovat třeba i ve velkém květináči na balkóně. Nemám totiž zahradu, jen dost velký balkon, ale pěstovat budu cokoliv půjde. Už mám sazeničky rajčat, papriky, hrášku, fazolí, jahod, ještě chci papriku, kanadskou borůvku a rebarbora by taky byla fajn, kdyby to přežila.janine24 píše:Díky… a ještě taková blbost… jak se ta potvora rozmnožuje? Dá se na trhu koupit na jaře třeba sazenice nebo z čeho to roste?Regina Hero píše:vem původní recept na marmeládu, dej tam rebarboru očištěnou a protáhlou vroucí vodou a k tomu něco, jahody, meruňky, broskve, víno, rybíz a je to ono
na balkoně pěstuju co jde, ale rebarbora to není ![]()
janine24 píše:beckie píše:na balkoně pěstuju co jde, ale rebarbora to neníRegina Hero píše:To se přidám, taky by mě to zajímalo. A hlavně, dá se pěstovat třeba i ve velkém květináči na balkóně. Nemám totiž zahradu, jen dost velký balkon, ale pěstovat budu cokoliv půjde. Už mám sazeničky rajčat, papriky, hrášku, fazolí, jahod, ještě chci papriku, kanadskou borůvku a rebarbora by taky byla fajn, kdyby to přežila.janine24 píše:Díky… a ještě taková blbost… jak se ta potvora rozmnožuje? Dá se na trhu koupit na jaře třeba sazenice nebo z čeho to roste?Regina Hero píše:vem původní recept na marmeládu, dej tam rebarboru očištěnou a protáhlou vroucí vodou a k tomu něco, jahody, meruňky, broskve, víno, rybíz a je to ono
no kdyby se mi ji podařilo nějakým zázrakem sehnat, tak ji zkusím šoupnout do velkýho květináče s pořádně živenou zeminou a třeba vydrží ![]()
beckie píše:janine24 píše:no kdyby se mi ji podařilo nějakým zázrakem sehnat, tak ji zkusím šoupnout do velkýho květináče s pořádně živenou zeminou a třeba vydržíbeckie píše:na balkoně pěstuju co jde, ale rebarbora to neníRegina Hero píše:To se přidám, taky by mě to zajímalo. A hlavně, dá se pěstovat třeba i ve velkém květináči na balkóně. Nemám totiž zahradu, jen dost velký balkon, ale pěstovat budu cokoliv půjde. Už mám sazeničky rajčat, papriky, hrášku, fazolí, jahod, ještě chci papriku, kanadskou borůvku a rebarbora by taky byla fajn, kdyby to přežila.janine24 píše:Díky… a ještě taková blbost… jak se ta potvora rozmnožuje? Dá se na trhu koupit na jaře třeba sazenice nebo z čeho to roste?Regina Hero píše:vem původní recept na marmeládu, dej tam rebarboru očištěnou a protáhlou vroucí vodou a k tomu něco, jahody, meruňky, broskve, víno, rybíz a je to ono
zkus, mě to nedala, fakt potřebuje hafo placu ![]()
janine24 píše:beckie píše:zkus, mě to nedala, fakt potřebuje hafo placujanine24 píše:no kdyby se mi ji podařilo nějakým zázrakem sehnat, tak ji zkusím šoupnout do velkýho květináče s pořádně živenou zeminou a třeba vydržíbeckie píše:na balkoně pěstuju co jde, ale rebarbora to neníRegina Hero píše:To se přidám, taky by mě to zajímalo. A hlavně, dá se pěstovat třeba i ve velkém květináči na balkóně. Nemám totiž zahradu, jen dost velký balkon, ale pěstovat budu cokoliv půjde. Už mám sazeničky rajčat, papriky, hrášku, fazolí, jahod, ještě chci papriku, kanadskou borůvku a rebarbora by taky byla fajn, kdyby to přežila.janine24 píše:Díky… a ještě taková blbost… jak se ta potvora rozmnožuje? Dá se na trhu koupit na jaře třeba sazenice nebo z čeho to roste?Regina Hero píše:vem původní recept na marmeládu, dej tam rebarboru očištěnou a protáhlou vroucí vodou a k tomu něco, jahody, meruňky, broskve, víno, rybíz a je to ono
achjo, no je fakt, že je prostě velká, když se jí daří ![]()
beckie píše:janine24 píše:achjo, no je fakt, že je prostě velká, když se jí daříbeckie píše:zkus, mě to nedala, fakt potřebuje hafo placujanine24 píše:no kdyby se mi ji podařilo nějakým zázrakem sehnat, tak ji zkusím šoupnout do velkýho květináče s pořádně živenou zeminou a třeba vydržíbeckie píše:na balkoně pěstuju co jde, ale rebarbora to neníRegina Hero píše:To se přidám, taky by mě to zajímalo. A hlavně, dá se pěstovat třeba i ve velkém květináči na balkóně. Nemám totiž zahradu, jen dost velký balkon, ale pěstovat budu cokoliv půjde. Už mám sazeničky rajčat, papriky, hrášku, fazolí, jahod, ještě chci papriku, kanadskou borůvku a rebarbora by taky byla fajn, kdyby to přežila.janine24 píše:Díky… a ještě taková blbost… jak se ta potvora rozmnožuje? Dá se na trhu koupit na jaře třeba sazenice nebo z čeho to roste?Regina Hero píše:vem původní recept na marmeládu, dej tam rebarboru očištěnou a protáhlou vroucí vodou a k tomu něco, jahody, meruňky, broskve, víno, rybíz a je to ono
to jo.
Holky, a pěstujete někdo v květináči libeček? Já to zkusila a moc se mu nedařilo…
Přidávám se k dnešní chvále na Vaši diskusi, občas sem nakouknu a jste opravdu inspirující ![]()
Z rebabory se mi sbíhají sliny … jen ji nemám kde pěstovat ![]()
Ráda bych zkusila jogurt, jak jste tady psaly. Nevíte, co bych mohla použít na odkapání namísto plínky? Utěrku?
Mamka má na zahrádce 2 rebarbory a nikdy nevíme co s tím. Tak já se ozvu, až se to bude dát použít
a vy mi tady určitě poradíte, co s tím udělat. Ale marmeládu nechci, jak jsem psala, u nás se jí moc nesní.
Jinak veškeré bylinky pěstuji na zahrádce, kde se jim super daři. V květináči mi to vždycky chcíplo
. Zahrádku mám malinkou, ale vydindala jsem si tam bylinkový koutek. Takhle vypadá… A manžel má ještě v jiné části koutek s mátou, tu jsme k ostatním bylinkám nechtěla. Nasuší si to a celou zimu z toho máš čaj do práce. V létě je zas super vyluhovaný v citrusové vodě.
Regina Hero píše:
Holky, a pěstujete někdo v květináči libeček? Já to zkusila a moc se mu nedařilo…
Já mám zatím za oknem a dobrý. Mám svoji směs zeminy ( máme na balkoně kompost, tak jsem míchala z toho ), a občas to zalévám vodou rozpuštěnou s trochou hnoje, tak jednou za čtrnáct dní a dobrý. Takhle pěstuju všechny bylinky. A až bude teplo jdou ven.
V květináči libeček moc nejede, je to vytrvalý keř a dorůstá docela dost velké výšky, takže v květináči bude spíš živořit.
Capelucita píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?
To je jasný, klidně nám přidej své zkušenosti ![]()
omites píše:
Mamka má na zahrádce 2 rebarbory a nikdy nevíme co s tím. Tak já se ozvu, až se to bude dát použíta vy mi tady určitě poradíte, co s tím udělat. Ale marmeládu nechci, jak jsem psala, u nás se jí moc nesní.
Jinak veškeré bylinky pěstuji na zahrádce, kde se jim super daři. V květináči mi to vždycky chcíplo. Zahrádku mám malinkou, ale vydindala jsem si tam bylinkový koutek. Takhle vypadá… A manžel má ještě v jiné části koutek s mátou, tu jsme k ostatním bylinkám nechtěla. Nasuší si to a celou zimu z toho máš čaj do práce. V létě je zas super vyluhovaný v citrusové vodě.
taky chci něco podobného. My sice máme obr zahradu, ale těžko hledám nějaký vhodný místo. Všechno okupuje tchán se svými stromky
Ale zatím bylinky úspěšně pěstuju v květináči a v létě dávám na letní byt na zahradu.