Poznaly jste, že vám je partner/manžel nevěrný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45747
28.1.19 10:55
@Osmdesátsedmička píše:
@veria Tak třeba moje kolegyně tohle tvrdit může. Jsou s manželem od 16 let, pro oba jejich první vztah. Nyní je jim přes 50. Nemají kamarády. Volný čas tráví jen spolu. Ona jde tak jednou za půl roku se známou na kávu. On na pivo apod. nechodí nikdy. Navíc on ještě do nedávna neměl mobilní telefon. Internet nemají. Takže ona si může být naprosto jistá. :D

Tak asi Jo. Asi jsou takové výjimečne případy kdy se ti dva od sebe prakticky nehnou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.1.19 11:01
@Osmdesátsedmička píše:
@veria Tak třeba moje kolegyně tohle tvrdit může. Jsou s manželem od 16 let, pro oba jejich první vztah. Nyní je jim přes 50. Nemají kamarády. Volný čas tráví jen spolu. Ona jde tak jednou za půl roku se známou na kávu. On na pivo apod. nechodí nikdy. Navíc on ještě do nedávna neměl mobilní telefon. Internet nemají. Takže ona si může být naprosto jistá. :D

Tak výjimka potvrzuje pravidlo, mě by z tohoto hvízdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
28.1.19 11:05
@terien píše:
Tak výjimka potvrzuje pravidlo, mě by z tohoto hvízdlo.

To snad raději tu nevěru, než tohle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107491
28.1.19 11:24
@veria píše:
Tak asi Jo. Asi jsou takové výjimečne případy kdy se ti dva od sebe prakticky nehnou. :lol:

přesně ,to nejsou běžné vztahy ,vůbec bych to nepočítala do nějaké statistiky , vyjímka ,která potvrzuje pravidlo .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107491
28.1.19 11:27
@ivašot. píše:
To snad raději tu nevěru, než tohle :mrgreen:

asi tak …já jsem nervozní ,když mámpřitele celé dny doma vyjímečně …potřebuju trochu soukromí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
28.1.19 11:29
@Osmdesátsedmička píše:

Ona je kolegyně,takže min.ona chodí do práce.To znamená,že je na stejném pracovišti s manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76282
28.1.19 11:32
@e-Surfařka píše:
Ona je kolegyně,takže min.ona chodí do práce.To znamená,že je na stejném pracovišti s manželem?

Ježišmarjáá.. 8o
Můžeš mi říct, o co ti přesně jde? :think:
Seš jak vosa v říji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76282
28.1.19 11:41

@e-Surfařka Já se živím tak, že dokonce ani nemám stálé pracoviště.
Denně se seznámím s několika do té doby docela cizími lidmi, ano, i muži 8o, a strávím s nimi nějaký čas v družném hovoru. Součástí tohoto setkání je obvykle vzájemné předání si kontaktních údajů.
Pohybuji se nekontrolovatelně po několika krajích, moje pracovní doba je nepravidelná a trasy nedosledovatelné.
Chodím sama na kafe, na jídlo, pracovně po různých podnicích a restauracích, o benzínkách ani nemluvě. A považ - přesto, že čas od času někdo z těch, se kterými se setkám, projeví zájem o bližší poznání se, nemám zájem, těšilo a děkuji moc pěkně. :kytka:
Fakt seš na tom tak blbě, že ať jako dychtivá příjemkyně cizí pozornosti, nebo podezíravá stíhačka, řešíš i nebezpečnost setkání partnera s uklízečkou, rafinovaně myjící na pracovišti pisoár? :think: :jazyk:
Jo, pokud chce, může zahnout prakticky kdokoli kdekoli.
Pokud nechce, nezahne. Nevím, co jinýho na tom kdo potřebuje vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.1.19 11:48

Přesně tak, kdo to chce udělat, tak to udělá a cestu si k tomu najde. Třeba i na hajzlíku s kolegyní v zaměstnání :lol: kdo nechce nezahne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
28.1.19 12:00
@janina74 píše:
Přesně tak, kdo to chce udělat, tak to udělá a cestu si k tomu najde. Třeba i na hajzlíku s kolegyní v zaměstnání :lol: kdo nechce nezahne :pankac:

A nejvíc je těch co by zahnuli, ale mají smůlu, páč je nikdo na zahejbání nechce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
28.1.19 12:04
@sirikit píše:
@e-Surfařka Já se živím tak, že dokonce ani nemám stálé pracoviště.
Denně se seznámím s několika do té doby docela cizími lidmi, ano, i muži 8o, a strávím s nimi nějaký čas v družném hovoru. Součástí tohoto setkání je obvykle vzájemné předání si kontaktních údajů.
Pohybuji se nekontrolovatelně po několika krajích, moje pracovní doba je nepravidelná a trasy nedosledovatelné.
Chodím sama na kafe, na jídlo, pracovně po různých podnicích a restauracích, o benzínkách ani nemluvě. A považ - přesto, že čas od času někdo z těch, se kterými se setkám, projeví zájem o bližší poznání se, nemám zájem, těšilo a děkuji moc pěkně. :kytka:
Fakt seš na tom tak blbě, že ať jako dychtivá příjemkyně cizí pozornosti, nebo podezíravá stíhačka, řešíš i nebezpečnost setkání partnera s uklízečkou, rafinovaně myjící na pracovišti pisoár? :think: :jazyk:
Jo, pokud chce, může zahnout prakticky kdokoli kdekoli.
Pokud nechce, nezahne. Nevím, co jinýho na tom kdo potřebuje vymyslet.

8o
Umíte číst? Evidentně vůbec nechápete psanej text .Já nikoho nepodezíram a setkání s lidma neřešim.Já naopak říkam,že příležitost má naprosto každej normální člověk! To si fakt nemůžete číst, na co reagujete? Já to neřešim, můj manžel nemá vodítko. Mně to přijde normální, že se dospělej člověk (vlastně i nedospělej) volně pohybuje mezi lidma. Proto bych taky v životě neplácla blbost jako že normální člověk nemá příležitost. Samozřejmě, že má. Většina plno. Pokud je ve vztahu, tak by jí neměl využít. Ale rozhodně se nedá říct, že nemá příležitost a kdokoli kromě něj VÍ, jestli jí někdy za 20 (30,50) let využil nebo ne. A už mi to fakt přijde úplně na hlavu popírání takový jasný věci.Ale tak diskutovat s někym,kdo nečte,na co reaguje,holt rozumně nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
28.1.19 12:13

@sirikit to vis, tady kdokoli neco napise, co druhy vidi jinak, musi se proste dohadovat a slovickarit jeste nekolik dni :mrgreen: nema cenu se dohadovat, kasli na ne :kytka: ja jsem s manzelem taky od stredni, oba jsme svoji prvni a klidne at mi tu kazdy cpe co chce, ja mu verim na 100%, ze by to neudelal, vim to…stejne tak manzel vi o mne, ze bych to nikdy neudelala ja…ze ony to maji jinak, je jejich vec :lol:

Mejte se tu, uz je to tu jen trapne dohadovani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
28.1.19 12:14

Ach jo. Takhle konci vsechny diskuze na EM. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.19 12:18

@e-Surfařka Pracují ve stejném podniku. On ale nemá žádné ženy v kolektivu. Pouze muže. Oni jsou takový zvláštní pár. Takže i kdyby ta možnost byla, myslím, že ani jednoho by nenapadlo zahnout. I když to je jen má domněnka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 12:23
@Anonymní píše:
Já jsem také žila v iluzi že můj manžel by to nikdy nedokázal a po 15 letech manželství mě přesvědčil o opaku a dokonce to byla naše společná známá.. stačilo aby ho začala chválit a postupně si ho zpracovávat a neodolal. A když jsem se pak dozvěděla podrobnosti ,tak jsem nestačila valit oči čeho byl schopný. A věřte tomu, ze i ti co na to vůbec nevypadají jsou toho schopni :roll:

Jsme na tom absolutně stejně. Holky, my vám vaše krásná manželství přejeme, není třeba se certit, tady chtěly holky jen vysvětlit, že prostě nikdy, neříkej, nikdy. Jsou chlapi, kteří jsou čestní, romantici a nějaká jednorázová je pro ně absolutně tabu, ale o to, když se zamilují, je to pro ně víc nebezpečné, pac se chovají jako ženy a hned pálí mosty. Stačí, když se třeba schazite s nějakou křehkou, nevinnou kamarádkou, která vysílá vašemu muži signály, chválí ho a oproti vám má tu velkou výhodu, že je neokoukana a chlap si ji může zidealizovat a neštěstí je na světě. Když má aspoň jeden z nich rozum, tak je nebezpečí zazehnano, ale když ne, tak to pak frčí. Můj manžel se choval vždy čestné, miloval děti a nikdy na mě nebyl sprostý a bum, objevila se tichá manipulátor, což jsou nejvíc nebezpeční manipulátor a bylo to. Samozřejmě, nehazim vinu jen na ni, to manžel měl mít rozum. Dávejte si pozor, koho si zvete na navstevu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky