Poznaly jste, že vám je partner/manžel nevěrný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
27.1.19 07:52

@Aleš T. můžu se zeptat, proč si s sebou bereš telefon vždy a všude i na záchod? Jako proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 07:56

Ano, je to bohuzel jasne. Po tolika letech proste poznas, ze je neco jinak. Zazila jsem a priznaky tam byly uplne stejne. Ja jsem byla ochotna to odpustit a snazili jsme se to vyresit. Po 5 letech to udelal znovu a to uz byla posledni kapka. Bohuzel podruhe jsem vubec nemela tuseni a dokonce to delal v me pritomnosti, jelikoz to byla moje nejlepsi kamaradka, s jejiz rodinou jsme se opravdu intenzivne schazeli a travili veskere dovolene a volny cas. A dokonce to trvalo vice nez rok. To uz neslo resit jinak nez rozchodem.

• Citovat
  • Upravit
225
27.1.19 08:00
@terinka4444 píše:
@Aleš T. můžu se zeptat, proč si s sebou bereš telefon vždy a všude i na záchod? Jako proč?

Pravda, když makam celý den venku, tak ho mám doma. To pak raději vypnu zvuk, aby někoho třeba neobtežovaly příchozí upozornění na nový příspěvek na e-miminu.
Jinak nemám PC, vše řeším na interentu na mobilu. A úplně pokaždé si ho na to WC neberu ;-) stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.19 08:07
@Aleš T. píše:
Pravda, když makam celý den venku, tak ho mám doma. To pak raději vypnu zvuk, aby někoho třeba neobtežovaly příchozí upozornění na nový příspěvek na e-miminu.
Jinak nemám PC, vše řeším na interentu na mobilu. A úplně pokaždé si ho na to WC neberu ;-) stačí?

To nebylo mysleno zle, jen me zajimalo, proc ma nekdo potrebu nosit mobil i na zachod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 08:11
@terinka4444 píše:
To nebylo mysleno zle, jen me zajimalo, proc ma nekdo potrebu nosit mobil i na zachod.

Třeba manžel i moje mamka to taky dělají,
Hrají hry. :roll:

• Citovat
  • Upravit
225
27.1.19 08:19
@terinka4444 píše:

Ok, já se jako malý školák jednou podivoval nad tím, jak může někdo vykonat velkou potřebu tak rychle. A jeden kamarád říkal, že taťka si tam čte i noviny. A druhý, nó, to je normální, moje mamka si tam s sebou bere i kafíčko. Tak to už bylo i na mě moc :) Jednalo se o hnusné malé umakratove panelakove WC, ne žádnou velkou honosnou koupelnu pro relax :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107536
27.1.19 08:23
@Aleš T. píše:
Asi takhle, telefon zaheslovaný mám, beru si ho s sebou vždy a všude i na záchod a nevěrný nejsem a nebudu. Ženu jsem si bral, protože chci být jen s ní. Kdyby mi ale žena začala narušovat osobní prostor, lézt do mobilu, dělat scény, kde a proč jsem byl, dost jasně bych se ohradil. Žena, si mě myslím dost hlídá, přiměřeně žárlí, ale nevěru, by nepoznala. To bych se musel zamilovat jinde a chovat se jak idiot…? Ta minulá to nepoznala určitě a došlo k tomu dávno po tom, co vztah a manželství delší dobu nefungovalo a ona už se chtěla rozvést, dřív než já s ní… Asi se s tím těžko něco dělá…

Pokud to tak máš pořád je to něco jiného než, kdyz to dříve tak bylo jinak. Jinak ty telefony už jsou tak proflakle, že se divím, že si na to někdo nedá pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.19 08:23
@Aleš T. píše:
Ok, já se jako malý školák jednou podivoval nad tím, jak může někdo vykonat velkou potřebu tak rychle. A jeden kamarád říkal, že taťka si tam čte i noviny. A druhý, nó, to je normální, moje mamka si tam s sebou bere i kafíčko. Tak to už bylo i na mě moc :) Jednalo se o hnusné malé umakratove panelakove WC, ne žádnou velkou honosnou koupelnu pro relax :)

jak někdo může relaxovat u smradu ze stolice, to je nad mé chápání. Ale právě jsi psal, že bereš mobil na záchod vvždy. Na stolici se chodí jednou denně, zbytek je čůrání. Akce na dvě minuty. Takže představa, že jdu čůrat a beru s sebou mobil, tam ho odložím na skříňku, protože přeci nečůrám ( ještě jako chlap) těch 30sekund s mobilem, pak myji ruce, to taky nedělám s mobilem. Pak si ruce utřu, vezmu odložený mobil a zase jdu z té koupelny. Tohle je to, co mi hlava nebere, jako proč bych to dělala? proč bych s sebou ten mobil tahala i na záchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.19 08:24
@Venetia píše:
Pokud to tak máš pořád je to něco jiného než, kdyz to dříve tak bylo jinak. Jinak ty telefony už jsou tak proflakle, že se divím, že si na to někdo nedá pozor.

Taky si neumím představit, co za de.bila bych musela být, abych při nevěře vysílala takhle jasné signály. Nebo se ještě přehmátla a místo milence poslala zprávu manželce. To udělá jen trotl. Na co mít takového doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107536
27.1.19 08:25
@terinka4444 píše:
@Aleš T. můžu se zeptat, proč si s sebou bereš telefon vždy a všude i na záchod? Jako proč?

Já taky :D prostě si tam čtu :D ale jinak ho mám volné přístupný a nijak si ho nehlídám.
U mne by to podle telefonu nikdo nepoznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.1.19 08:30

Asi bych se snažila uklidnit..Když jste měli do teď hezký vztah, tak bych to nerušila kvůli nějaké náně.
Pokud se Ti přizná, nebo budeš mít důkaz jenom tobě přitíží. Nebo opravdu si pomůžeš, že přijdeš o „hodného“chlapa a „tátu“ kvůli čemu?
Udělala bych bordel, že o všem víš a pak čekala jestli se něco objeví. Třeba když nemáte jiný problém, tak se chytne za nos.
Moc Ti přeju, ať spolu byli jenom na kafe a že už na něj nepůjdou :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.1.19 08:33
@flybe píše:
Asi bych se snažila uklidnit..Když jste měli do teď hezký vztah, tak bych to nerušila kvůli nějaké náně.
Pokud se Ti přizná, nebo budeš mít důkaz jenom tobě přitíží. Nebo opravdu si pomůžeš, že přijdeš o „hodného“chlapa a „tátu“ kvůli čemu?
Udělala bych bordel, že o všem víš a pak čekala jestli se něco objeví. Třeba když nemáte jiný problém, tak se chytne za nos.
Moc Ti přeju, ať spolu byli jenom na kafe a že už na něj nepůjdou :hug: :kytka:

Třeba kvůli tomu, že se jí kur.ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.1.19 08:37

@Aleš T. Jestli jsi přesvědčený, že na tobě žena nepozná nevěru, tak good luck. Jsi naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.1.19 08:38

Pro odlehceni zdejsi smutne diskuze a brani si telefonu na zachod.
Byla jesta doba Invexu rok cca 2002, BVV pavilon V , jdu po schodech dolu na toaletu, kde je hodne chlapu u pisoaru. Po chvili prichazi nagelovany MBA manager a jde do kabinky, zavre dvere a za 3 sec, zblunk a hned kua..... :D :D . . Panske osazenstvo hlasity smich a melo co delat se trefit do pisoaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3253
27.1.19 08:42
@terinka4444 píše:
Třeba kvůli tomu, že se jí kur.ví?

Tak nektere zeny nemaji sebevedomi a podvadeni jich je vlastne nic :nevim: …tak pak klidne napisi kvuli nicemu rozbijet rodinu…

Zakladatelko,asi manzel zas tak dokonaly vztah jako Ty, vas dvou,nevidel…spokojeny chlap nehleda jinde…
Ja bych s chlapem po nevere uz taky nebyla.Hodne sil :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria