Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
17.4.13 13:12
@blackmarse píše: Čau holky,tak u vás „hořela prdel“, u nás, když si na to vzpomínám, tak „vrzaly boty“. Naše babi totiž semtam taky prdla (ona si jinak takové avantýry hrozně hlídala). Ale někdy to prostě neuhlídala a když si řízla, tak hned řekla: " Tož je toto možné?? Tož podiv sa na ty boty, co mi furt dělajů…" :mrgreen: Úplně na ní bylo vidět, jak se stydí, no, ale eště, že nechodila bosá, by to neměla na co svést. :think:
Takže ať měla cukle nebo mokasíny, nikdy se k prdu jako takovému nepřiznala. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Můj děda si taky nebral servítky a vždy řekl, že pod ním ta židla nějak vrže. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
17.4.13 13:38

@kajuska03 tak to můj děda to dělá ustavičně…vůbec nebere ohledy kde je a s kým je a věřte, že ten když to vypustí, tak i mouchy z toho chcípají :P…ale u něj se ví, kdy se ten puch objeví, protože ten když to pustí, tak je to dělo, že mu není rovno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fayinka
17.4.13 15:54

Moje babi zas pouští „kocoury“, prej to jenom někde kočka mňoukla.. :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9970
17.4.13 16:05
@fayinka píše:
Moje babi zas pouští „kocoury“, prej to jenom někde kočka mňoukla.. :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: a nesmrdělo občas tý kočičce z tlamičky :D?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.13 17:32

My před sebou s přítelem prdíme a když vypustí tichýho a zjistí že mam zacpanej nos tak to svádí na odpad :lol: akorát nevím kde se v ložnici bere smrad z odpadu :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1583
17.4.13 18:15

U nás doma podle manžela strááášně vržou trámy :mrgreen: a ještě můj bratránek říká, že " h*vno troubí v zatáčce" :mrgreen:

Jinak já se snažím neprdět, ale když to ujede tak se omluvím a dál neřeším, manžel prdí jak chce prý si nenechá vyvalit bok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
17.4.13 18:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
17.4.13 18:21

No když jedeme autem a všichni takže já manžel náš 13ti měsíční syn a naši dva hafani
tak to je někdy síla plynová komora hadra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.13 20:07

Holky, já se tady řežu a manža jen nechápavě kroutí hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
17.4.13 20:12
@MaminkaMartinka píše:
Holky, já se tady řežu a manža jen nechápavě kroutí hlavou

u nás se taky ten můj divil, čemu se tak chlachtám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
17.4.13 20:50

Čusbus „prdlavky“ :mavam: :mrgreen:,

tak můj konečně odjel do práce (dneska teda o 15 min. později, bo jel autem :roll: ), takže já jdu kam??? :think: Já jdu na WC a v klidu!!! :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
17.4.13 20:52
@blackmarse píše: Čusbus „prdlavky“ :mavam: :mrgreen:,tak můj konečně odjel do práce (dneska teda o 15 min. později, bo jel autem :roll: ), takže já jdu kam??? :think: Já jdu na WC a v klidu!!! :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

tak jsi to tam užij :)…já už dnes byla 2krát…do zásoby i na večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
17.4.13 20:53
@Komteska80 píše:
tak jsi to tam užij :)…já už dnes byla 2krát…do zásoby i na večer :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ty se máš…a 2× 8o :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.13 21:22
@blackmarse píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ty se máš…a 2× 8o :lol: :lol: :lol:

závidím, to já to dneska málem pustila při té nejchoulostivější chvíli :oops: manža měl ráno chuť a odjel o 20 min později :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
17.4.13 21:27
@MaminkaMartinka píše:
závidím, to já to dneska málem pustila při té nejchoulostivější chvíli :oops: manža měl ráno chuť a odjel o 20 min později :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no, tak já to mám zas v prdeli…fakt už…mi „sraníčko“ o těch 15 min. zbrzdil a včil zarazil!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí