Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ncc1701 píše:
Ja zrovna rikala, ze se ten muj se mnou dal dohromady proto, aby mohl prdet, protoze jsme spolu travili hodne casu v jedny mistnosti. On to neresi a mne se stalo neco mnohem horsiho, kdyz jsem byla nemocna a neposlouchalo me jiste svalstvo
Dneska by se vážnost vztahu neměla brát podle toho, jestli spolu už spíte, ale podle toho, jestli před sebou už prdíte… Přece jen, v dnešní moderní době se leze do postele s novým objevem i na druhým rande, že ![]()
A k dotazu: S chlapem jsem bez pár týdnů pět let a odprděno máme oba za 10. Nenechám si vyvalit bok… A podotýkám, že při střevní viróze ze mě letělo víc než prd a pohoršenej taky nebyl… Takže tak. ![]()
A babička říkávala, že jeden prd je lepší, než deset doktorů ![]()
Tak tohle téma je bomba…
chybí tu ještě takový smajlík, který se válí smíchy..
Je to zvláštní, ale já bych řekla, že ty ženské větry jsou hustší..jsou to takové jedopuchy…
Vím to podle sebe…to kolikrát málem udusí i mě…jako když se otevře poklop u kanálu..
Stalo se, že mi to taky uteklo…manžel ten má na puchy nos..tak jsem mu řekla, že dnes venku čistí kanalizaci…
Jinak manžel je velký prďoch, ale kupodivu tak nesmrdí jako já…
![]()
@K.Black píše:
Já teda i nerada krkám, nevím noa představa že vypustím a půl rodiny lape po vzduchu, protože někdy je to fakt humus, si kolikrát říkám, že jsem musela tajně sežrat ho.vno
Ja jsem prdela po porodu jak valach
potichu to neslo. predtim jsem pred nim neprdela a ani ted uz ne. on prdi asi od dvou mesicu, co jsme spolu ![]()
Tak my máme sice dvě děti, ale asi ne moc vážný vztah, protože před sebou neprdíme. Když už to ulítně, svedu to na dcerku, psa nemáme
.
@Pavučinka píše:
Tak tohle téma je bomba…![]()
![]()
chybí tu ještě takový smajlík, který se válí smíchy..
![]()
![]()
![]()
Je to zvláštní, ale já bych řekla, že ty ženské větry jsou hustší..jsou to takové jedopuchy…
![]()
![]()
Vím to podle sebe…to kolikrát málem udusí i mě…jako když se otevře poklop u kanálu..
![]()
Stalo se, že mi to taky uteklo…manžel ten má na puchy nos..tak jsem mu řekla, že dnes venku čistí kanalizaci…
![]()
![]()
Jinak manžel je velký prďoch, ale kupodivu tak nesmrdí jako já…
![]()
Tak ono kolikrát baba má takovej bzučáček že slyšet nejde nic, ale kolem je zeleno že ![]()
![]()
Hele holky, tady řešíme naše prdící chlapy… ale já žila 4 roky s babičkou. Nechtějte vědět co ta vypouštěla. Skunk byl proti ní parfééém. A co mi dělala? Strašně ráda mi zavírala v pokoji topení. Vždycky musela projít kolem mojí postele (to že jsem měla v pokoji jinovatku jí bylo šumák, musí se šetřit. To jsem nesměla ani větrat, protože bylo rozbité okno a babička ho oblepila ČERVENOU lepenkou na koberce) a vždycky když šla kolem mě, tak pustila tak vydatnýho puchejře, že jsem se málem poblila. A to jsem nesměla k ní chodit do pokoje, to byl teprve ten dokonalej odér na chcípnutí. Jo je to paní v letech, ale mohla se udržet aspoň, když má zadek u mýho xichtu. ![]()
Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:02
@dani24687 píše:
Ja jsem prdela po porodu jak valachpotichu to neslo. predtim jsem pred nim neprdela a ani ted uz ne. on prdi asi od dvou mesicu, co jsme spolu
No mezi náma, pro mě je snad přijatelnější prd než takovej pořádnej pivák vytaženej až z paty
![]()
Moje teta si taky servítky nebere…a to nejen před svým vyvoleným
… Pouští to kdykoliv má potřebu a vyvětrat to po ní je někdy nadlidský výkon ![]()
Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:03
@Seizdra píše:![]()
![]()
Jo, to jsem taky tady četla v jakýmsi deníčku, že se paní furt omlouvala spolubydlící, že furt uchází
![]()
![]()
nastesti jsem byla sama na pokoji
![]()
Asi hned použiji osvěžovač vzduchu když mi to ulítne…ale aby potom nedošlo k explozi.. ![]()