Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chocoloco píše:
Tak to je hloupost, sveho muze miluji, fakt mi nevadi, kdyz mu neco obcas uklouzne, ale aby mi s prominutim usi.ral pred nosem a bavil se tim? To nekomu fakt prijde normalni?
„Uklouznutí“ je lidské, stačí mít záchvat kašle a nevíte, který otvor hlídat dřív. Ale dělat to s gustem před partnerem je prasárna a primitivnost.
@Burj Chalifa Mi povidej
.
Ja jen nechapu to nadseni z prdeni jako partnerske zabavy.My spolu mame tolik jinych fajn veci
, ktere spolu muzeme a chceme provozovat..
@Virginian píše:
Ale hloupost. Každej to má jinak a šmahem odsuzovat se nedá. Co vadí tobě, nevadí jinejm a naopak.
co je sexy na tom si před sebou s gustem „uvalit“? To je opravdu erotické? ![]()
mě to tedy přijde spíš antikoncepční, asexuální počínání
Souhlasim s vami holky, ale to se mam rozejit s otcem ditete kvuli prdeni? Nevim co delat.On se pokazde urazi, kdyz ho napomenu.Uz jsem mu rekla i ze je prase a stejne furt prdi.Hnus to je, ale co s tim.Pred nedavnem lital prdet na wc a ted si uvali kdekoliv bez skrupuli a zabran.
Jinak se omlouvam za anonymni prispevky, ale nechci se,,chlubit" svym partnerem.
Nejhorsi je, ze prdi i venku, to se tuplem za nej stydim. Uprdne si a pak se otoci, jestli ho nekdo neslysel.
@Anonymní píše:
Souhlasim s vami holky, ale to se mam rozejit s otcem ditete kvuli prdeni? Nevim co delat.On se pokazde urazi, kdyz ho napomenu.Uz jsem mu rekla i ze je prase a stejne furt prdi.Hnus to je, ale co s tim.Pred nedavnem lital prdet na wc a ted si uvali kdekoliv bez skrupuli a zabran.
a není fakt nemocnej? může mít intoleranci nějakých potravin které způsobují tu plynatost…
@Anonymní píše:
To měl vždycky nebo to rozjel až dodatečně?
@Anonymní píše:
@jdukolem K doktoru jit nechce.
má pocit že se nic neděje a nebo proč?
@jdukolem Nema rad doktory. Proste ho tam nedostanu.Uz ho tam posilam dlouho s boulickou na prsu a nee, nepujde a hotovo.Me i syna posila k doktoru se vsim, ale on nejde s nicim.
@Anonymní píše:
@jdukolem Nema rad doktory. Proste ho tam nedostanu.Uz ho tam posilam dlouho s boulickou na prsu a nee, nepujde a hotovo.Me i syna posila k doktoru se vsim, ale on nejde s nicim.
uf to je pak těžká práce… zkus si s ním ještě promluvit na téma - mám o tebe starost..
@jdukolem píše:
co je sexy na tom si před sebou s gustem „uvalit“? To je opravdu erotické?
mě to tedy přijde spíš antikoncepční, asexuální počínání
Jsme lidi, no. Lidi smrdej, vypadaj blbje kdyz jsou nemocny, drbou si perdele a i jinde - no a co?
Tatinek vzdycky rikal, ze fajnovy lidi stojej za h0vno - citat z klasika actually.
@Virginian jo ![]()
hele docela mi chybí tvoje stará profilovka, ta byla lepší než tahle ![]()