Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Velmi duchaplné.
Takové „lidové“, přisprostlé, to se bude líbit.
@Virginian píše:
Jsme lidi, no. Lidi smrdej, vypadaj blbje kdyz jsou nemocny, drbou si perdele a i jinde - no a co?Tatinek vzdycky rikal, ze fajnovy lidi stojej za h0vno - citat z klasika actually.
tak o tom co lidi umí a jaký mají tělesný pochody a nepochody vím svý - jsem zdravotník..nicméně že je to antierotische to prostě je
@Burj Chalifa píše:
Velmi duchaplné.Takové „lidové“, přisprostlé, to se bude líbit.
A v ramci intimity a partnerske vzajemnosti to mohou jeste posunout o krucek dal..takove pripos… trencle to partnerske souzneni jiste prohloubi
.
Já s chlapem závodím, kdo si prdne víc, on vede na hlasitost, já na zápach…
@Anonymní píše:
Tuhle nechutnost jsi tu už psala.
@Anonymní píše:
Gratuluji, cele pluky zen touzi po tom, aby v nich partner videl smrduteho kejmose ze IV. cenove.
@Anonymní píše:
Tohle já asi nikdy v životě nepochopím… ![]()
Já se i po X letech vztahu cítím neskutečně trapně, když mi něco ujede
![]()
Když vím, že jím něco, co mě nadýmá, tak si rovnou vezmu Espumisan.
@Anonymní píše:
Anonymní hmmmm…
![]()
@Chocoloco píše:
Gratuluji, cele pluky zen touzi po tom, aby v nich partner videl smrduteho kejmose ze IV. cenove.
@Anonymní píše:
Je to lidský a není to vždycky… přijmout partnera je nutné i s jeho prdy… náš vztah je natolik vážný…
Ano, ten argument o tom, že vztah je vážný, tudíž se před sebou chováme jako zvířata, to tu padlo nesčetněkrát. Jsem ráda, že jsme s mužem po téměř 20 letech stále ještě tak na začátku, že tohle před sebou neprovozujeme ![]()
@atominnka píše:
Super diskuse. Manzel si s tim hlavu nelame vubec. Onehda mi vypravel, jak jsem v noci strasne prdela(ach ty fazole). Od te doby to ani ja moc neresim a kdyz musim, tak musim
nač s tím dělat drahoty, my doma prdíme taky všichni, já, muž, děcka i hafuš
@ana11 píše:
Ano, ten argument o tom, že vztah je vážný, tudíž se před sebou chováme jako zvířata, to tu padlo nesčetněkrát. Jsem ráda, že jsme s mužem po téměř 20 letech stále ještě tak na začátku, že tohle před sebou neprovozujeme
Ses si jista, ze te tech dvacet let netaha za fusekli??Kdyby te totiz opravdu milovat, rizne si pred tebou tak, ze rozbije i dvojite sklo.Jooo to je panecku laska, zadne upejpani.. ![]()
@Anonymní píše:
Já s chlapem závodím, kdo si prdne víc, on vede na hlasitost, já na zápach.
jsem se dobre zasmala