Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chocoloco píše:
Ses si jista, ze te tech dvacet let netaha za fusekli??Kdyby te totiz opravdu milovat, rizne si pred tebou tak, ze rozbije i dvojite sklo.Jooo to je panecku laska, zadne upejpani..
No to jsi mně nasadila brouka… Asi se rozvedu a najdu si nějakýho pořádnýho dobytka ![]()
Teda, celkem se divám, kolik z vás to odsuzuje. My s přítelem před sebou taky prdíme. Přítel prdí snad všude - doma, mezi kamarády, dokonce i když jsme spolu začínali chodit. Kdyby to ale nedělal, snad nikdy bych si to nedovolila udělat i já
a říkám si - když on a dost často, proč bych nemohla já jednou za čas. Schválně to nedělám, ale nebudu kvůli prdíku odbíhat na wc, když přítel proprdí celý den a noc, div se někdy do rána neudusíme ![]()
@Petule030 nejlepsi je, kdyz rano vstanes a jdes se
treba napit nebo na wc a vratis se zpet do loznice…to je pak ta prava facka mezi dverma za celou noc
to qni okno nestiha vetrat ![]()
@Petule030 píše:
Teda, celkem se divám, kolik z vás to odsuzuje. My s přítelem před sebou taky prdíme. Přítel prdí snad všude - doma, mezi kamarády, dokonce i když jsme spolu začínali chodit. Kdyby to ale nedělal, snad nikdy bych si to nedovolila udělat i jáa říkám si - když on a dost často, proč bych nemohla já jednou za čas. Schválně to nedělám, ale nebudu kvůli prdíku odbíhat na wc, když přítel proprdí celý den a noc, div se někdy do rána neudusíme
Holky ti ho zavidi, ne? Takovyho burana neznam..
@Chocoloco píše:
Holky ti ho zavidi, ne? Takovyho burana neznam..
Ve společnosti to moc nedělá. Kamarádi se zasmějí, okomentují zápach a já už jsem si zvykla. Nedělám z tohoto vědu, je to lidské a já mám ve vztahu jiné blbosti na řešení
Tomuto se spíš zasměju
@Petule030 píše:
Ve společnosti to moc nedělá.Kamarádi se zasmějí, okomentují zápach a já už jsem si zvykla. Nedělám z tohoto vědu, je to lidské a já mám ve vztahu jiné blbosti na řešeníTomuto se spíš zasměju
Ja bych se za nej stydela, ale koukam, ze dnesni devcata jsou rezistentni a berou, co je.
@Chocoloco je to jen kravina k zasmati…me to twedy taky nevadi, kdyz sme uz u toho… ![]()
@Chocoloco a jak pise @Petule030 ve vztahu jsou dulezitejsi veci… ![]()
@Zannkaa píše:
@Chocoloco a jak pise @Petule030 ve vztahu jsou dulezitejsi veci…
To urcite ano, ale chlap se muze chovat jako clovek a ne jako prase.Ale pokud to nekomu staci..
@brumdinka píše:
@Virginian johele docela mi chybí tvoje stará profilovka, ta byla lepší než tahle
Ktera? Ten Milos Kopecky? Taky mi prislo ze mi sedne:)
Citat je z Oty Pavla mimochodem.