Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.3.15 21:09

…mně se bejvalej manžel začal vlastně protivit tím, že noc co noc strašně ale příšerně prděl, nedalo se opravdu dýchat, no ale hlavně opravdu nic s tím nechtěl dělat, vůbec nic nic nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.15 00:16
@taktedanevim… píše: …mně se bejvalej manžel začal vlastně protivit tím, že noc co noc strašně ale příšerně prděl, nedalo se opravdu dýchat, no ale hlavně opravdu nic s tím nechtěl dělat, vůbec nic nic nic

no fuj :mrgreen: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
155
15.3.15 01:12

V noci to člověk neuhlídá.. ale jinak přes den si stačí jít ulevit např. na toaletu, ne? Chce to nějakou úroveň. Grgání a prdění před jinými fakt ne. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
15.3.15 05:21

No tak vseho s mirou… Jsou situace, kdy to jeden neuhlida a nezvladne, nicmene i tichej zabijak se da zvladnout s gracii… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
15.3.15 05:31

V noci. Hlavně jak kojim slyším vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.3.15 06:08

Pozor, holky přece nikdy neprdí, ale vypouštějí třpytky, co voní jako duha :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
15.3.15 15:06
@taktedanevim… píše: …mně se bejvalej manžel začal vlastně protivit tím, že noc co noc strašně ale příšerně prděl, nedalo se opravdu dýchat, no ale hlavně opravdu nic s tím nechtěl dělat, vůbec nic nic nic

To ho to nikdy nevzbudilo-ten puch nebo rány? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15.3.15 20:53

@Bondatrova nevím… puch teda byl PŘÍŠERNEJ, rány ne, byly to takový ty tichý zabijáci, co vzbuděj až při dušení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
15.3.15 20:56
@taktedanevim… píše:
@Bondatrova nevím… puch teda byl PŘÍŠERNEJ, rány ne, byly to takový ty tichý zabijáci, co vzbuděj až při dušení :-)

Ale někdo tady psal, že i tohle lze zvládnout s grácií. Asi to ex neuměl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
15.3.15 20:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
15.3.15 20:58
@taktedanevim… píše:
@Bondatrova nevím… puch teda byl PŘÍŠERNEJ, rány ne, byly to takový ty tichý zabijáci, co vzbuděj až při dušení :-)

kolik mu bylo roků?

• Citovat
  • Upravit
15.3.15 20:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
15.3.15 21:02
@taktedanevim… píše:
@Bondatrova píše: Více

A nebylo mu trapně, když jste se pak o tom bavili?

• Citovat
  • Upravit
8149
15.3.15 21:03

To hnil zaziva, ne? :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.15 21:20
@lechem píše:
I při orálku? Zase proč ne, jsme lidi, no ne?

No ex si mi pri nem pšouknul :poblion: Jeste se tomu smal, ušel si schvalne. U nich v rodine, ale bylo upoušteni denim salkem kavy.Na navsteve u nich upoušteli vsichni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky