Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…mně se bejvalej manžel začal vlastně protivit tím, že noc co noc strašně ale příšerně prděl, nedalo se opravdu dýchat, no ale hlavně opravdu nic s tím nechtěl dělat, vůbec nic nic nic
@taktedanevim… píše: …mně se bejvalej manžel začal vlastně protivit tím, že noc co noc strašně ale příšerně prděl, nedalo se opravdu dýchat, no ale hlavně opravdu nic s tím nechtěl dělat, vůbec nic nic nic
no fuj
![]()
V noci to člověk neuhlídá.. ale jinak přes den si stačí jít ulevit např. na toaletu, ne? Chce to nějakou úroveň. Grgání a prdění před jinými fakt ne. ![]()
No tak vseho s mirou… Jsou situace, kdy to jeden neuhlida a nezvladne, nicmene i tichej zabijak se da zvladnout s gracii… ![]()
Pozor, holky přece nikdy neprdí, ale vypouštějí třpytky, co voní jako duha
![]()
@taktedanevim… píše: …mně se bejvalej manžel začal vlastně protivit tím, že noc co noc strašně ale příšerně prděl, nedalo se opravdu dýchat, no ale hlavně opravdu nic s tím nechtěl dělat, vůbec nic nic nic
To ho to nikdy nevzbudilo-ten puch nebo rány?
![]()
@Bondatrova nevím… puch teda byl PŘÍŠERNEJ, rány ne, byly to takový ty tichý zabijáci, co vzbuděj až při dušení ![]()
@taktedanevim… píše:
@Bondatrova nevím… puch teda byl PŘÍŠERNEJ, rány ne, byly to takový ty tichý zabijáci, co vzbuděj až při dušení
Ale někdo tady psal, že i tohle lze zvládnout s grácií. Asi to ex neuměl ![]()
@taktedanevim… píše:
@Bondatrova nevím… puch teda byl PŘÍŠERNEJ, rány ne, byly to takový ty tichý zabijáci, co vzbuděj až při dušení
kolik mu bylo roků?
@taktedanevim… píše:
@Bondatrova píše: Více
A nebylo mu trapně, když jste se pak o tom bavili?
To hnil zaziva, ne?
![]()
@lechem píše:
I při orálku? Zase proč ne, jsme lidi, no ne?
No ex si mi pri nem pšouknul
Jeste se tomu smal, ušel si schvalne. U nich v rodine, ale bylo upoušteni denim salkem kavy.Na navsteve u nich upoušteli vsichni.