Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a soucasny partner si taky upoušti, jeste pri tom nadzvedne zadek nebo nohu.Mela jsem jedineho muze, ktery schvalne neprdel, ale zase byl zadluzeny.Mam pech. ![]()
@Anonymní píše:
Jo a soucasny partner si taky upoušti, jeste pri tom nadzvedne zadek nebo nohu.Mela jsem jedineho muze, ktery schvalne neprdel, ale zase byl zadluzeny.Mam pech.
tAK MU ŘEKNI, ŽE TI TO VADÍ.
@Bondatrova píše:
tAK MU ŘEKNI, ŽE TI TO VADÍ.
Rikam mu to furt.Driv chodil na zachod pouštet, ale ted uz me ma hold jistou, tak na to prdi doslova.
Sice se po tom omluvi, ale ztraci to vyznam, kdyz si prdne vedomne a pak rekne promin. ![]()
Já se řehtám jak idiot dobrá diskuze jinak my před sebou taky prdíme a neřešíme to
Současný přítel v noci taky strašně prdí, je to hroznej puch a nemíní s tím absolutně nic dělat, přes den si přede mnou neprdl a já před ním taky neprdím.
@Anonymní píše:
Současný přítel v noci taky strašně prdí, je to hroznej puch a nemíní s tím absolutně nic dělat, přes den si přede mnou neprdl a já před ním taky neprdím.
Jako je to blbé, ale co s tím má v noci dělat? Asi upouští ze spaní a to se hůř ovládá než v bdělém stavu
Tak si před ním taky prď a budete si kvit ![]()
Nemíní s tím absolutně nic dělat mě pobavilo
Co by s tím měl dělat? Že by spal se špuntem v zadku? ![]()
@Petule030 píše:
Ve společnosti to moc nedělá. Kamarádi se zasmějí, okomentují zápach a já už jsem si zvykla. Nedělám z tohoto vědu, je to lidské a já mám ve vztahu jiné blbosti na řešeníTomuto se spíš zasměju
SUPER, KAMARÁDI OKOMENTUJÍ ZÁPACH
, NO FUJ, MÍT TAKOVÝHO BURANA.
@Bondatrova píše:
SUPER, KAMARÁDI OKOMENTUJÍ ZÁPACH![]()
, NO FUJ, MÍT TAKOVÝHO BURANA.
Dáma asi není moc náročná, spokojí se i s buranem.
@lechem píše:
Dáma asi není moc náročná, spokojí se i s buranem.
každému to, co mu vlastní jest ![]()
I PŘED NÁVŠTĚVOU?