Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26583
25.6.19 11:40
@Kiminkkka píše:
@TopSecret Jakože vy si doma neprdnete? Proč by hned někdo, kdo doma prdí měl být hulvát?

Tak deti se nezenyruji, jen u jidla maji zakaz, ale tak nejak uz vi, ze to neni spolecensky to prave orechove…a kdyz neco ulitne muzi, tak to neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
25.6.19 11:41
@zoidberg píše:
Co kdyby zahlédl celulitidu? 8o

A tobe povim uplnou novinku, na svete jsou i ctyricatnice, co vubec celulitidu nemaji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
25.6.19 11:47

@Lenka_Hal Dobře u jídla to je něco jiného, ale když si někde hrají nebo běhají po dvorku.. a i když se my s chlapem díváme třeba na film nebo usínáme, tak to prostě neřešíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
25.6.19 11:52

@Kiminkkka Hele, kazdy to ma jinak. Ja teda na nadymani nejak vubec ani netrpim, takze to mam o dost jednodussi, ale proste je to vec, kterou nedelam pred nikym ani neplanuju nic menit. Stejne tak veskere procedury v koupelne resim sama. Muj muz je muj nejvetsi kamarad o tom to vubec neni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
25.6.19 11:57
@Tazvesnice píše:
Jezis ty budes semetrika :mrgreen:

No pakliže ze mě děla semetriku to, ze si chodím ulevit na wc a to samé partner, pak ano, jsem :lol:. Mas parádní odhad na lidi, koukam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
25.6.19 11:58

@Lenka_Hal Však já taky nikoho neosočuju, jak to má mít a být. Taky jsem jenom řekla svůj názor a jak to máme my ;) A nemyslím si, že se bavíme o nadýmání, ale každý má někdy potřebu si ulevit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
25.6.19 12:22
@Eemii píše:
No pakliže ze mě děla semetriku to, ze si chodím ulevit na wc a to samé partner, pak ano, jsem :lol:. Mas parádní odhad na lidi, koukam :mrgreen:
:pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
17308
25.6.19 12:24
@Eemii píše:
No pakliže ze mě děla semetriku to, ze si chodím ulevit na wc a to samé partner, pak ano, jsem :lol:. Mas parádní odhad na lidi, koukam :mrgreen:

Taky jsem semetrika. Prdět chodím na WC a pokud jsme v hotelu, kde nemají odhlučněné WC, před odchodem pouštím nahlas televizi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
25.6.19 13:44

Ja jsem na veskere telesne zvuky desne hakliva, takze si ulevim jen tehdy, kdyz mam fakt 100% jistotu, ze me nikdo neuslysi/neuciti - treba na prochazce v lese :lol: Krome obdobi pms na nadymani moc netrpim, ale kdyz uz, tak proste idealne v soukromi a beze svedku :D
Na wc si pokazde poustim vetrani, takovy ten hlucny zachodovy digestor, abych prekryla pripadne zvuky, mame tenke zdi a desi me, ze by neco slo slyset na chodbu/k sousedum. Kdyz jsem na verejnem wc a vim, ze curani bude slyset, tak se skoro nedokazu vycurat, najednou mam blok a ne a ne si ani ukapnout, a to tam prijdu treba s mocakem plnym na prasknuti :mrgreen: jeste horsi to je, pokud je fronta a nekdo stoji primo pred moji kabinkou! Anebo kdyz zretelne slysim, jak si lidi v te fronte povidaji. Protoze oni pak musi slyset i me! Dojit si v takovou chvili na velkou, no to vubec.

Jak tak koukam, tak mam asi trochu socialni fobii, ale vyprazdnovaci zvuky fakt nedavam :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.19 14:07

Muj partnersi ulevoval predemnou vsude.
Jeste si i u toho nekdy poskocil nebo nadzvedl nohu. Nastesti je to uz expartner

• Citovat
  • Upravit
36504
25.6.19 16:13
@Tazvesnice píše:
Kazdy to ma jinak ;) je to prirozene a jak tu nekdo psal, tak ja se nehodlsm svijet v krecich jen proto, ze to nekomu z emimina prijde jako humus :mrgreen: nastesti jsme s manzelem povahove stejni, takze se shodneme skoro ve vsem :palec:

to je vidět, že jsi z vesnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
25.6.19 18:17

Nepřijde mi v pořádku ani jeden exterém - prdět bezostyšně nebo naopak zoufale zadržovat a odcházet třeba od filmu, který spolu sledujete nebo při usínání se zvednout a utíkat na wc - to si neumím představit :lol:
My si to teda řešíme primárně v soukromí, ale nehrotíme to na 100% a není to pro nás téma. Ujede - řekne se „pardon“ a hotovo vyřízeno. Mívala jsem dost velké potíže s nadýmáním a musela bych se asi zbláznit :nevim: Pak mi našli intoleranci laktozy a na dietě je po problému, ale tehdy pro mě bylo fakt naprosto nereálné neprdnout si nikdy před člověkem, se kterým sdílím jeden byt a ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.6.19 18:20
@Burj Chalifa píše:

Tak ja jsem z centra Prahy a po dvacetiletem manzelstvi si klidne pred muzem prdnu a omluvim se, stejne tak to ma hozeny i on a nikdo z toho drama nedela…

• Citovat
  • Upravit
Tazvesnice
25.6.19 20:32
@Burj Chalifa píše:

Zas a znovu, je to jen prezdivka :mrgreen: a laskave se do me prestan navazet, uz se jen ztrapnujes :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Tazvesnice
25.6.19 20:51
@TopSecret píše:
Neprekrucuj, jo? Pokud dobre ctes, ona psala v duetech 8o to ti prijde normalni?

Abys z toho nedostala zachvat, ze nekdo doma prdi v duetu :mrgreen: boze lidi fakt musite hned nekoho urazet a nadavat mu, kdyz doma prdi :mrgreen: jinak manzelovy deti neresim, ty at si delaji, co chteji a co se tyce naseho ani ne dvouleteho batolete, tak to ma snad pravo ai prdnout a jeste se tomu zasmat ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky