Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Noo, to je řečí kvůli prdu.
Jednou jsme volali záchranku kolegyni do práce. Svíjela se, měla křeče do břicha… nakonec jí doktoři naordinovali pořádně se vyprdět ![]()
@dedrichov píše:
Noo, to je řečí kvůli prdu.
Jednou jsme volali záchranku kolegyni do práce. Svíjela se, měla křeče do břicha… nakonec jí doktoři naordinovali pořádně se vyprdět
Ono se nadarmo nerika, ze jeden prd je lepsi nez deset doktoru ![]()
A takovy zarazeny prdy maji kolikrat prubeh jako pocinajici infarkt… ![]()
Kmínový čaj byl párkrát i mým zachráncem.
Ale, 69 stránek kvůli prdu? Že se na to nevyserete. To vám vystačí na dalších 100.
@Lexter píše:
Kmínový čaj byl párkrát i mým zachráncem.Ale, 69 stránek kvůli prdu? Že se na to nevyserete. To vám vystačí na dalších 100.
@Hanka1 píše:
Tak ja jsem z centra Prahy a po dvacetiletem manzelstvi si klidne pred muzem prdnu a omluvim se, stejne tak to ma hozeny i on a nikdo z toho drama nedela…
My se neomlouváme, spíš se tomu smějeme.
@Jessie_james píše:
My se neomlouváme, spíš se tomu smějeme.
Ty vedeš na hlasitost a žena na zápach?
@Klopotkova píše:
Ty vedeš na hlasitost a žena na zápach?
Zena prdí víc nahlas, já si netroufnu, ale když nad tím přemýšlím, tak prdím spíš venku. Ale nad takovýma hovadinama přemýšlím málo, protož by se z toho taky mohl člověk poooosrat.
@berry4 píše:
Kdysi jsem četla nějaký odborný článek, že tohleto uvolňování plynů je vlastně významem absolutní důvěry partnerů ve vztahu.
Asi na tom něco je, nedokázala jsem se nikdy uvolnit, až s mým nynějším partnerem.
Takže ano, smrdíme si navzájem do peřin
Občas mi to před partnerem ujede, ale že bych cíleně před ním pšoukala a předháněli jsme se kdo víc?
To pardon, ale jsem žena a jako žena se chovám. A když už mi to ujede tak se omluvím.
@Prof. Farnsworth píše:
Sojky jo? To mi připomíná jednoho spolužáka ze střední, který když si usr…, tak zahlásil: „sojka!“
Tak to byl na stopro můj bratranec ![]()
Ten je tim pověstný a nikoho jinýho z celý ČR kdo místo pardónů sojkuje neznám
![]()
Jak se jmenuje křestním jménem?
![]()
@Komteska80 píše:@Prof.Farnsworth Jde o stejného člověka? Jméno vědět nepotřebuji.
Tak to byl na stopro můj bratranec
Ten je tim pověstný a nikoho jinýho z celý ČR kdo místo pardónů sojkuje neznám![]()
Jak se jmenuje křestním jménem?![]()
@Klopotkova píše:
U tebe v domacnosti smrdi pochcany kockolit a kocky daleko vic nez prd poradnyho chlapa. Tak si tady nehraj na princeznu
@Komsomol píše:
U tebe v domacnosti smrdi pochcany kockolit a kocky daleko vic nez prd poradnyho chlapa. Tak si tady nehraj na princeznu
Nemáme kočku, neuznáváme domácí mazlíčky v bytě, Cosmopole. A zápach z prdů nesnáším. ![]()
@Klopotkova píše:
Nemáme kočku, neuznáváme domácí mazlíčky v bytě, Cosmopole. A zápach z prdů nesnáším.
To by me zajimalo jak to delas, kdyz se jdes vysrat
nedejchas, neseres, mas nejaky respirator nebo zvracis pri kaleni?
@Komsomol píše:
To by me zajimalo jak to delas, kdyz se jdes vysrat![]()
nedejchas, neseres, mas nejaky respirator nebo zvracis pri kaleni?
Děti jsou jako prdy, člověk vydýchá jen ty vlastní. ![]()