Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blorchi píše:
Ono to preboli to ano, ale ta zrada preci u vas musi porad byt ne?Ja jsem ctyri roky od ex, prvni dva roky jsem brecela, ted citim nenavist a malokdy si na nej vzpomenu.Ale kdyz si vzpomenu, tak si rikam jak nas zradil
ale houby.. to víš že nebudeš celej život přemýšlet jak tě zradil.. přece si tím nebudeš zbytek života kazit? Nakonec nastoupí lhostejnost. Je potřeba jít dál
každýmu to ale trvá různě dlouho to je pravda
@Anonymní píše:
Právě uvažuji, jestli to dál má nějaký smysl.. protože zítra někdy odpoledne se má vrátit.. ale pokud ho sem nepustím, nevrátí se… byt je totiž můj.
Já ti nevím, ale podle mě jen to, že odjel na firemní akci a nezvedá telefon, přece neznamená, že se někde s nějakou muchluje a nechce domu. Na firemních akcích se buď chlastá a neví o sobě, nebo jim naříděj vypnout mobily, nebo tam nemusí být signál, cokoliv. Hoď se do klidu, vyčkej jeho návratu, pak si o tom popovídejte (bez žárlivých scén) a když neuvidíš řešení, zkus nejdřív pomoc odborníků, než tu krásnou a skvělou princeznu vystavíš těžkému traumatu rozpadu rodičovského vztahu.
Má tam signál - telefon normálně vyzvání a že by si v campu při volejbale musel vypnout mobil??? Asi těžko!
Napsala jsem mu velmi výstižnou smsku a ukončila to.
Co dál holky? Mám si vyřídit svěření do péče?
@Anonymní píše:
Nejvíc se bojím toho, že se nedovedu odpoutat…že ho budu stále vyhledávat na fb…mobil…apod.
určitě to zkraje tak bude si myslím ale časem to povolí..místo denně budeš koukat na fb jednou tejdně a pak zjistíš že je ti to vlastně jedno že máš svůj život a že na něj vlastně nemyslíš nemáš čas a žiješ dál po svým..
Jinak jsem navazovala i na diskuzi - Partnerovi nadávky -
Anonymní
31.08.13 21:45
Ahoj holky, oživuji tuhle diskuzi a poprosím Vás o radu, jestli nějaká je..
S chlapem jsme spolu skoro pět let, máme malou princeznu
dvouletou.
Jsme celkem normální pár, na veřejnosti, před rodinami, apod. financemi nějak nepřekypujeme, ale ani si nestěžujeme. Jsem podnikavá mamina na RD a do toho na ŽL i pracuji. ![]()
Chlap maká jak mourovatej a prašule nosí ![]()
Ale kámen úrazu je v tom, že absolutně nemá problém, když se třeba chytneme kvůli blbosti „ať sklapnu“..„ať držim hubu“..„zalezu“.. „že jsem dementní“..apod. Kr*va a jiné označení není vyjímkou. Já samozřejmě se nenechám, okamžitě mu jasně vysvětlím, že takhle teda ne a on je schopnej na mě ukázat prostředníček apod. prostě mě co nejvíce ponížit mi přijde ![]()
Za chvilku se uklidní a chová se jakože vše ok a hrozně se milujeme ![]()
Mě tohle chování moc trápí a mrzí.. nechápu, jak si to vůbec může dovolit..!!
Pokud to takto má pokračovat, jsem ochotná kvůli tomuto vztah ukončit.. nemám zájem aby dcera byla svědkem tohoto!!
@Anonymní píše:
Má tam signál - telefon normálně vyzvání a že by si v campu při volejbale musel vypnout mobil??? Asi těžko!
počkej ty ses s ním rozešla jen proto že ti nezvedá telefon? ![]()
@jdukolem píše:
počkej ty ses s ním rozešla jen proto že ti nezvedá telefon?
Není to jen proto…
@Anonymní píše:
Teda já jsem někdy hodně mimo, ale rozcházet se s otcem dítěte přes SMS je i na mě moc.
![]()
Něco přebolí něco ne, pokud je teda pro tebe rodina důležitá hodnota. Taky záleží kolik sraček na sebe vytáhnete během rozchodu atd. atd.
@Anonymní píše:
Jinak jsem navazovala i na diskuzi - Partnerovi nadávky -
Anonymní31.08.13 21:45
Ahoj holky, oživuji tuhle diskuzi a poprosím Vás o radu, jestli nějaká je..
S chlapem jsme spolu skoro pět let, máme malou princeznudvouletou.
Jsme celkem normální pár, na veřejnosti, před rodinami, apod. financemi nějak nepřekypujeme, ale ani si nestěžujeme. Jsem podnikavá mamina na RD a do toho na ŽL i pracuji.
Chlap maká jak mourovatej a prašule nosí
Ale kámen úrazu je v tom, že absolutně nemá problém, když se třeba chytneme kvůli blbosti „ať sklapnu“..„ať držim hubu“..„zalezu“.. „že jsem dementní“..apod. Kr*va a jiné označení není vyjímkou. Já samozřejmě se nenechám, okamžitě mu jasně vysvětlím, že takhle teda ne a on je schopnej na mě ukázat prostředníček apod. prostě mě co nejvíce ponížit mi přijde
Za chvilku se uklidní a chová se jakože vše ok a hrozně se milujeme
Mě tohle chování moc trápí a mrzí.. nechápu, jak si to vůbec může dovolit..!!
Pokud to takto má pokračovat, jsem ochotná kvůli tomuto vztah ukončit.. nemám zájem aby dcera byla svědkem tohoto!!
aha tak tohle seš ty? a není v tom případě jen dobře že je konec?
heeej nějak se v tom ztrácím kdo koho opouští atd ![]()
@Anonymní píše:
Nezlob se na mě, ale kolik ti je? 15 let nebo už snad 15,5? Takhle se s rodičovstvím opravdu nezachází! Jestli se ti vztah nelíbí, předej mu dítě a odejdi sama. Nemáš právo tátu z tahle banálního a nejistého důvodu vylučovat z rodiny. Myslím, že problém bude hlavně na tvé straně, pokud takhle reaguješ na každou nedostupnost, pak se nedivím tomu tvému, že ti to nezvedá, aby poslouchal žárlivé obviňování z bůhvíčeho. A počítej s tím, že si sice můžeš zažádat o svěření dcery do péče, ale dnes, pokud otec má zájem, může získat dítě do péče i on.
A fakt jsi si jistá, že někoho má nebo si to jen myslíš?
Jak už psal @Táta Pavel, je lepší to napřed v klidu probrat, než udělat něco hodně neuváženého
Třeba se na firemní akci „jen“ dobře baví - občas tam totiž mívají dost nabitý program, tak třeba ani nemá telefon u sebe ![]()
@Táta Pavel píše:
Nezlob se na mě, ale kolik ti je? 15 let nebo už snad 15,5? Takhle se s rodičovstvím opravdu nezachází! Jestli se ti vztah nelíbí, předej mu dítě a odejdi sama. Nemáš právo tátu z tahle banálního a nejistého důvodu vylučovat z rodiny. Myslím, že problém bude hlavně na tvé straně, pokud takhle reaguješ na každou nedostupnost, pak se nedivím tomu tvému, že ti to nezvedá, aby poslouchal žárlivé obviňování z bůhvíčeho. A počítej s tím, že si sice můžeš zažádat o svěření dcery do péče, ale dnes, pokud otec má zájem, může získat dítě do péče i on.
On určitě!!!
500.000,– dluh, trv. bydliště na magistrátu, a vlastní jen TV, a z toho z výplaty mu zbyde 5500,–, určitě dostane dvouleté dítě!
Opravdu nechci poslouchat ódy na chlapa, co si někde vy*ukává, ty ho absolutně neznáš a zastáváš se ho tady??!!!
@jdukolem píše:
aha tak tohle seš ty? a není v tom případě jen dobře že je konec?
heeej nějak se v tom ztrácím kdo koho opouští atd
Možná ano, možná se mi vážně jen uleví…
Určitě mají nabití program v 23.09h!!
To zas tak hloupá nejsem..
@Anonymní píše:
Možná ano, možná se mi vážně jen uleví…
Určitě mají nabití program v 23.09h!!To zas tak hloupá nejsem..
No já myslela přes den - večer se pochopitelně popíjí a určo nemají v 10 večerku ![]()
Nejvíc se bojím toho, že se nedovedu odpoutat…že ho budu stále vyhledávat na fb…mobil…apod.