Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Přestává se mi to líbit
Přece psala, že ten její chodí běhat, oba musí být i v práci a ona ví, že o ní má hodně lidí strach. Byla připojená cca o půl třetí ráno (v kanadě cca 19.30??? ) a že by nestihla ani napsat že je v pořádku?
@Timinka
Hmm, to je fakt divný, že se včera neozvala…no teď spí, maj tam noc.
Holky klíííd. Podívejte se, kolik jste toho tady napsaly. Než to všechno pročte a promyslí…
Holky, neplašte zase…Akorát ji tu fakt strašíme. Nejsme policie, aby se nám hlásila. Doporučily jste jí, aby kontaktovala nějakou blízkou osobu, která bude vědět o jejích krocích a toho aby pravidelně kontaktovala..je to na ní, aby se rozhodla. Stejně na ni nemáme kontakt, tak ji nepomůžeme. Je svobodná, nemusí sem chodit už třeba vůbec..
Nepanikarte. Psala, ze se den neozve, a pak napise. Treba nema chut nebo cas. Urcite se pak ozve.
@kabab no to je to čeho se bojím. Před dvěma roky jsem si tu psala s týranou maminkou se dvěma dětmi. Psali jsme si denně několik týdnů, obvolávala jsem azyláky apod. Pak jednou měli doma vyhrocenou situaci a pak…už se neozvala. Doteď na ni vzpomínám a doufám, že je v rámci možností v pořádku. Ach jo
Já jsem začala diskuzi číst až v neděli a musím říct, že jsem měla o Aot strach. Ten chlap je psychopat a vzhledem k tomu, že je odříznutá od své rodiny a blízkých a tedy i pomoci, bude to mít těžké. Tím, že jí chodí peníze na jeho účet ji má i takto pod kontrolou. Doufám, že se brzy ozve a že je v pořádku. Ta rada psychiatričky - mě to taky napadlo, ale zavrhla jsem to jako nebezpečné řešení. Musela by na to jít velmi pomalu a opatrně, ale takovou hru musí hrát velmi obezřetně, v klidu a s jasnou hlavou. Ona je teď rozrušená a chtěla by z toho pryč (a není se co divit), chovat se v klidu a nedat na sobě toho moc znát bude moc těžké. On není žádný hlupák. Nesmí její hru prokouknout, jinak přitvrdí ![]()
Ahoj Aot, narazila jsem na tvou diskuzi a držím pěsti aby vše dopadlo jak si přeješ. Já bych chlapa, který mě chce vlastnit nechtěla i když na druhou stranu si tě i hýčká. Já bych prchala hodně rychle ale vzhledem k tvé situaci se ti nedivím, že si to promýšlíš. Musí to být těžké pokud ho miluješ ale jak by asi vypadal tvůj život v budoucnu? Pokud nevadí, občas nakouknu. Míša
@Timinka Ano, já schvaluju, že tu má podporu a je to dobře. Ale jsme tu MY pro NI..ne ona pro nás. I když samozřejmě po lidské stránce chápu, že všechny zajímá, jak to zvládne a zda je v pořádku. Ale někdy mi už přijde přitažené za vlasy (omlouvám se, jestli se někoho dotknu), že se žijí životy jiných…nachází se v tom jakési potěšení (neříkám, že to jsi ty)..ale už to tu tím zavání. Obecně jsou lidé chtiví senzací a obávám se, že je tu takových taky dost. S tím asi nic neuděláme, když je to veřejné. Kéž by zakladatelka našla nějakou opravdovou spřízněnou duši ze svého okolí, které může důvěřovat..je to lepší než imaginární podpora na internetu. I když je teď pro ni určitě potřeba, byla by lepší ta „opravdová“ v nějakém blízkém příteli nebo odborníkovi z nějakého kontaktního centra, která tam jistě také jsou…
@Timinka U tebe to bylo asi něco jiného, když už jsi jí pomáhala takhle prakticky a i obvolávala azyl. domy. To chápu, že tě mrzí, že o nic nevíš…
@kabab vim co chces rict. Doufam ze vetsina t je opravdu takova ze ma proste o zakladatelku strach. ale je jasne ze jde o jeji zivot a my jsme jen pozorovatele.
Jasně, chápu…ale víš kolik takových žen je? O kterých to ani nikdo neví a nemůže jim tím pádem nikdo pomoct…Ale rozumím…
Ahojte holky, já si osobně myslím že je to blbost, dělat ze sebe špindíru a neschopnou
protože on to prohlédne, že to dělá schválně. přece ze dne na den se nikdo nezmění, tak hloupý není. hned mu zapálí, že to dělá schválně, aby se ho zbavila ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat