Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Háta_x píše:
Holky, tohle vsechno, co tu pisete, je strasny a dava mi dalsi ujisteni, ze jsem udelala dobre a zdrhla po prvnim utoku. Ale ted jde nejvic o Aot a ja doufam, ze procitne, uvedomi si, co se v jejim partnerovi muze skryvat a utece co njedriv
Právě proto se o Aot tolik bojím a prosím ji, aby nepodceňovala situaci
Nechtěla jsem ji strašit, jak si to vysvětlila
Taky jsem svého přítele milovala a nemohla jsem dlouho uvěřit, jaký je. ![]()
@kočička Evička píše:
víš co si myslím? Že vnitřně nepřijala, že prostě potřebuje pár dní se nějak zařídit, aby mohla odejít. Pokud zůstane a uvěří tomu, že se může něco změnit, tak se některý z těch zde napsaných příběhů může stát i její realitou. Jde jen o to, kam až by to dokázala nechat zajít, kdyby náhodou zůstala a uvěřila.
vnitřně asi ne, ale její,,venkovní,, pozice se hodně oslabila. A kam by to až nechala zajít? Za 15 dní by musela opustit práci. On jí může zavřít doma a už nikam nepustit. Nikdo jí hledat nebude. Protože dá výpověď a nemá přátele co by ji hledali.
Příspěvek upraven 12.06.13 v 21:13
@Michelangelo vím to sama. Podstatné je dnes bohužel umět to sama přežít. Právní legislativa je bohužel nanic, ještě z tebe udělá hysterku ![]()
Já bych nikdy nikomu nepřála, to co ex udělala své přítelkyni…ale pro mě to bylo vysvobození..je zavřený a my máme klid. dostal 14 let…tak ješt 10 a je venku… ![]()
i já ji tenkrát varovala..nevěřila mi, sprostě mi nadala a poslala do…když jsem ji po delší době viděla, měla modřinu…pak jsem se doslechla, že byla i v nemocnici..a nakonec v márnici…
Holky vám není divný, že ten její jí zařídil práci za jedno odpoledne??? Když její zaměstnavatel nad tím strávil tolik času?
Příspěvek upraven 12.06.13 v 21:17
@Michelangelo Jak pres kopirak…zeny si nechteji pripustit, je jejich partner je vlastne lidskej hnus. A proto to tak hrozne pak dopada. Snad otevre Aot oci a udela, co je potreba. A nevymeni sebe sama za „hezky kufry“ ![]()
Koukam, ze jsem jedna z mala, komu Policie opravdu skvele pomohla a podrzeli me. Pozdeji se ukazalo, ze bil uz svoji oredchozi partnerku nekolik let, tak ho asi znali ![]()
@Timinka píše:
@Michelangelo když mi bylo 8 matka si vzala otčíma. Týral jí (bití, házení těžkých květináčů ) bil i mě. Když mi bylo asi 13 matka za mnou přišla jestli chci aby odešla. Bože jakou já měla radost (už mnohokrát jsme utekli, obvykle oknem, měla podporu celé rodiny a vřdy se vrátila) jak jsem se těšila, že to fakt myslí vážně a my odejdeme…No neodešla. Je s ním dodnes. Já utekla v 16ti ke svému budoucímu tyranovi. A s matkou se nestýkám.
@Timinka podstatné je, že jsme svoji cestu našly a netrvalo nám to dlouho
to rozstříhané oblečení jsem už zapomněla
, mám spíš v paměti rozbité nádobí a létající talíře
, to tvoje bezvědomí na mne působí děsivě a mám pocit, že jsem z toho ještě vyšla dobře ![]()
Holky, stejně je zvláštní, když dojde na téma, které je tady otevřeno, kolik věcí okolo nás si člověk zpětně uvědomí, vzpomene na to, co se stalo či děje ve vlastním okolí…třeba můj expřítel (dozvěděla jsem se to až následně), semtam zbil svoji exženu, zlomil jí nos apodobně…přítel mé mamky, se kterým žila po rozvodu dokud neumřel (cca 25 let) mě ožralej (denně chlastal) jako děcko honil po baráku a vyhrožoval zabitím a házel po mně těžké skleněné věci - zásadně v její nepřítomnosti - ona mi nikdy nevěřila a zastávala se pouze jeho (týral i babičku s dědem - její rodiče v jejich domě) a ona (matka) ani jim nevěřila.
Nejhorší je vždycky ta bezmoc, kdy vám někdo nevěří, anebo to zlehčuje (viz Sacher-Monyová), no prostě hrůza.
vsem co maji zkusenost z tyranem. Uplne me beha mraz po zadech, kdyz vas holky ctu. A jsem strasne stastna, ze jsem nemela cest s domacim nasilim atd.
@berry4 píše:
@Michelangelo vím to sama. Podstatné je dnes bohužel umět to sama přežít. Právní legislativa je bohužel nanic, ještě z tebe udělá hysterku
přesně
tu dělal úplně dokonale ten tyran mojí sousedky
nevěřila jsem vlastním uším
, byla jsem v šoku, když si pro ni přijela policie ráno v 5:00, že je zadržená a musí se dostavit k soudu
ona se tam chystala i bez jejich zadržení a malý kluk zůstal doma sám
a musel se vypravit do školy, aniž by věděl, co je s maminkou
fakt opora v naší policii ![]()
@kočička Evička Sacher - vyrostli jsme spolu
Monyová - taková úžasná, inteligentní bytost - ano, máš pravdu, lidé dokáží spustu věcí „nechtít vidět“ ![]()
@Timinka píše:
Holky vám není divný, že ten její jí zařídil práci za jedno odpoledne??? Když její zaměstnavatel nad tím strávil tolik času?Příspěvek upraven 12.06.13 v 21:17
Pochopila jsem to tak, že on je majitel firmy ![]()
@kočička Evička píše:
Holky, stejně je zvláštní, když dojde na téma, které je tady otevřeno, kolik věcí okolo nás si člověk zpětně uvědomí, vzpomene na to, co se stalo či děje ve vlastním okolí…třeba můj expřítel (dozvěděla jsem se to až následně), semtam zbil svoji exženu, zlomil jí nos apodobně…přítel mé mamky, se kterým žila po rozvodu dokud neumřel (cca 25 let) mě ožralej (denně chlastal) jako děcko honil po baráku a vyhrožoval zabitím a házel po mně těžké skleněné věci - zásadně v její nepřítomnosti - ona mi nikdy nevěřila a zastávala se pouze jeho (týral i babičku s dědem - její rodiče v jejich domě) a ona (matka) ani jim nevěřila.
Nejhorší je vždycky ta bezmoc, kdy vám někdo nevěří, anebo to zlehčuje (viz Sacher-Monyová), no prostě hrůza.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat