Prezident - mám radost

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14980
29.1.23 11:19
@Andromeda81 píše:
Ona je tu mezi svými 8)

Tak mě těší, že máš taky radost z nového prezidenta. A už se ti nemohu věnovat, tak zas někdy pa

• načítám...
30974
29.1.23 11:20
@Andromeda81 píše:
Tady si pokecáme taky.

Na smysluplný rozhovor je třeba jistá hranice IQ. S vama je to jak mluvit se psem. I když psi občas rozumí, tak třeba se želvou. Ta taky jen jde rovne, překážky preleza místo toho aby je obešla a když je nejhůř, tak se jen schova do krunýře a precka 8)

• načítám...
25128
29.1.23 11:21

I když jsem PP nevolila, budu doufat, že bude dobrým prezidentem. Jinak se mi líbí tenhle názor
 https://zitrek.cz/…tnim-bereme/

• načítám...
2075
29.1.23 11:23
@Kfětoslava píše: :mrgreen: Aha, tak jo. Protože jít mezi své je náročné, chápu.

Na tebe je fakt škoda času. Snažíš se hezky, ale nemá to hlavu ani patu. Kdybys to četla, tak víš, že já ty “své” nemám, nejsem volička ani jednoho. Většině lidí vadí pravě to, co tu teď předvádíš, snažíš se vyvolat konflikt, rozdmýchat emoce - prosímtě, čím se vlastně lišíš od Babiše?

• načítám...
3160
29.1.23 11:23
@Andromeda81 píše:
Ani jedno.

Dobře, tak k jakému tvaru má blíže?

• načítám...
Andromeda81
29.1.23 11:25
@Lorre píše:
Na smysluplný rozhovor je třeba jistá hranice IQ. S vama je to jak mluvit se psem. I když psi občas rozumí, tak třeba se želvou. Ta taky jen jde rovne, překážky preleza místo toho aby je obešla a když je nejhůř, tak se jen schova do krunýře a precka 8)

O smysluplnosti jsem nic nepsala :lol:

• Upravit
Andromeda81
29.1.23 11:26
@AnnieTRoj píše:
Dobře, tak k jakému tvaru má blíže?

Je sisata :jazyk:

• Upravit
25128
29.1.23 11:27
@Kfětoslava píše:
Tahle diskuze byla založena na sdílení radosti stejně smýšlejících. Ti ostatní tu být nemusí :mavam: a zavři za sebou

Nevim, jak dlouho tu jsi, když nechápeš rozdil mezi veřejnou diskusí a uzavřenou skupinou. Pokud ti vadí někteří uživatelé, založ si uzavřenku a tam si můžeš pozvat, koho libo :kytka:

• načítám...
3160
29.1.23 11:29
@Andromeda81 píše:
Je sisata :jazyk:

Já to také vím, děkuji, že si mi sdělila svůj názor.

• načítám...
25128
29.1.23 11:33
@inkakřivák píše:
Ale tak klid přece. Jen skončila bitva o prezidenta a vypuknou hádky o válku? Lidí neblbnete tolik. Co si najít koníčka? Nebo práci? Nebrat to tak dramaticky. Uvědomte si, že média živí špatně zprávy a dramata. Nesmíte jim to tak žrát.

Souhlas a už jsem ti to, Inko, chtěla napsat několikrát, že se mi líbí tvé postoje k tomuto tématu. O peníze jde každému vydavateli vždycky až na prvním místě :mrgreen:

• načítám...
30974
29.1.23 11:33

https://www.youtube.com/watch?…

Zde máme shrnutí z volebního štábu p. Babise :mrgreen:. Dost sem se nasmal, doporučuji :lol:

• načítám...
3160
29.1.23 11:40
@Lorre píše:
https://www.youtube.com/watch?…Zde máme shrnutí z volebního štábu p. Babise :mrgreen:. Dost sem se nasmal, doporučuji :lol:

Dobrý :D. Mně se líbí toto :D.
https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
21131
29.1.23 11:40
@inkakřivák píše:
Ano! Konečně to bude! Stromy pokvetou dvakrát do roka, pečení holubi budou všem lítat do huby a v řekách poteče kvalitní Chardonnay.
Ale jo. Člověk se musí z něčeho radovat. Je vám přáno.

Co to plácáš? Na to že jsi nevolila ze zásady to nějak moc prožíváš. Navíc sliby nikdy nešetřil Babiš - to ti uniklo?

• načítám...
39
29.1.23 11:42

Já mám také radost a neskutečnou :srdce: Konečně jsem zase ucítila naději, že mohu žít v zemi za kterou se nemusím stydět. Škoda, že to tak nevnímá můj manžel, který dal hlas Babišovi. A je přesvědčený o tom že za komoušů bylo líp :?

• načítám...
14980
29.1.23 11:48
@Arboretka píše:
Ja taky, konec Babise se Zemanem, po tolika letech. Mam radost velikou. A Mynar s Ovcackem tahnou s nimi. Mam radost. A Pavel uz avizuje audit na hrade, to bude ficak jeste, tesim se.

To, že potáhne Mynář mě taky neskutečně těší, ale obávám se, že si po známosti najde nějaké teplé místečko. Ovčáček na práci mluvčího už delší dobu se. e :lol:, ale o něm si myslím, že není psychicky v pořádku.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová