Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
evita_ij píše:
To je divné, co. Nemají to nějaké vadné?![]()
já si četla i různé diskuze a vadí více lidem, spíš je v tom něco co každému nesedne. Zkažený není, expirace až někdy 2013
Je fakt, že mi vadilo i calibrum baby plan, to mi tu taky zůstalo
sedí mi ten Femibion s DHA, jenže ten je dost drahej ![]()
Ahoj holky, tak jaká byla slezina? Moc mě mrzí, že jsem nemohla. Dojeli jsme dom až včera okolo desáté večer
Tak doufám, že jste si daly dortík i za mě a že to nebyl poslední slet ![]()
Ahojky, určitě to nebyl poslední sraz
já byla moc ráda, že jsem holky viděla a daly jsme si dortíky…
Tak snad ti to Nikčo vyjde příště ![]()
larsa píše:Ahoj holky, tak jaká byla slezina? Moc mě mrzí, že jsem nemohla. Dojeli jsme dom až včera okolo desáté večer
Tak doufám, že jste si daly dortík i za mě a že to nebyl poslední slet
ahoj
škoda že Ti to nevyšlo, bylo to moc fajn
tak doufám, že to nebylo poslední setkání a příště taky dorazíš ![]()
Ahojky holčiny, koukám že jste dlouho žádná nenapsala
Já zítra jedu po dlouhý době k rodičům, tak se moc těším, přes měsíc sem je neviděla
a co vy? ![]()
já jsem psala, před chvílí ![]()
včera jsem zažila super den u kamarádky s přítelem, byli jsme pozváni na obídek (ten její je kuchař) a ještě teď se olizuju až za ušima
a byly i další dobrůtky a hráli jsme hry (Česko, Evropu atd),kecali - a tak mě to unavilo,že sem včera zalehla maximálně spokojená asi v půl desátý a spala jak mimino ![]()
Lucí, kdy jdeš na ten uz znovu? ![]()
já vím, že jsi psala před chvílí ![]()
na uz jdu ve čtvrtek
ale měl by to být uz jen obličeje, ale skusím se jich zeptat, jestli by mi neudělali fotečku ![]()
já se dnes byla projít se sestřenkou asi na 2hodinový procházce a jsem taky úplně vyčerpaná
a navíc jsem zjistila,že jakmile chodím dýl, tak mě pak bolí v kříži a ta bolest mi šla dnes až do nohy, tak ani moc nevím, čím to je…
já myslím, že Ti fotečku udělají, kor toho obličeje
abyste pak doma mohli zkoumat komu je podobný ![]()
třeba jak je to mimčo těžší,tak už je to při delším chození znát, bolest zad se v těhotentsví asi vyskytuje často…ale klidně bych to řekla mudr.
No doufám, že nám tu fotečku udělají ![]()
taky mě to trošku napadlo, že bříško už trošku zatěžujea asi jak se snažím vyrovnávat, tak si víc namáhám záda ![]()
určitě jo, přece jen už něco váží,tak se asi mění i těžiště těla,určitě to nic není
A já myslím, že když jim předem řekneš, že bys ráda fotečku, že ti jí sto pro udělaj…jen nevím jestli se za to neplatí
moje gyn mě vždycky stáhne o kilo za fotku ![]()
tak to je příbram nějaká drahá co, vím že někdo platí 50,–, ale tak zase tyhle fotky za to stojí. Minule mi v té nemocnici dali fotku sami zadarmo
ale tu obyč ne 3D