Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg píše:
Jen dokud běží test zlatokopectví, pokud projde, pak už platím sám a rád
Nojo, když on na druhé straně často souběžně běží test ochoty sdílení zdrojů… ![]()
Ne neni to samozrejme jeho dite…Nejsem zlatokopka a nechci chlapa mit jen na prachy, ale tohle uz je fakt trochu sila jak je lakomej a vycuranej…
@zoidberg píše:
No a když si zapomeneš tu peněženku a partnerka za tebe zaplatí, tak jí to příště oplatíš, nebo taky děláš žes na to zapomněl, v rámci odhalování zlatokopek?
Mmch, to jsi takový boháč, že musíš odhánět zlatokopky?
@Lidlova píše:
Ahoj, jsem uz s pritelem temer rok. Nezijeme ve spolecne domacnosti. Setkavame se tak 3krat tydne. Problem je v placeni za utraty v restauracich a jinych spolecnych akcich
Pritel me nikdy na nic nepozve ani na jedno kafe.Vse si platime zvlast.Ted vsak zacal praktikovat novou vec, rekne ze zrovna nema penize at zaplatim treba jeho obed. Priste pry zaplati za me. Jenomze zadne priste se nekona.Zase platime zvlast.Dela,ze si to nepamatuje. A tak je to furt dokola. Dalsi vec je ta ze pro me nikdy nic neudela.Kdyz ma volno a potrebuji nekam odvezt tak mi odvoz slibi.Pak se mame domluvit na pevno a on ani neodpovida na sms.Jen chci rict, ze jsem na matersky s 2letym chlapeckem a on prumerne vydelavajici muz. Nevim zda mu to mam rict a promluvit si s nim nebo se rovnou rozejit…Dekuji za odpovedi.
Tak s takovým bych nebyla a byla bych radši sama a uvidíš že ještě ušetříš
.Sama jsem něco podobného měla doma a věř mi nezmění se to bud ráda že spolu nebydlíte nic vás nesvazuje a pošli ho k šípku
@g.sandova píše:
Jo, muzi se tu zase predvedli.
Po pravdě řečeno, na blbou otázku blbá odpověď. Každej normální člověk by toho kok*ta poslal do háje aniž by psal na epipiny, ale je asi fakt že né jenom já se sem chodí královsky bavit. Tak věřím tomu, že témata jsou zakládány za tím účelem, pobavit.
Dá se tohle vůbec nazvat vztahem a je ten, kdo si nechává platit, opravdu partner? Není to jen nějaký kámoš, nepochopila jsi to mezi vámi třeba špatně?
prostě zkouší a vychází mu to.
@Antonie Bolavá píše:
No a když si zapomeneš tu peněženku a partnerka za tebe zaplatí, tak jí to příště oplatíš, nebo taky děláš žes na to zapomněl, v rámci odhalování zlatokopek?
to jsi jeste z jeho prispevku tady nepochopila, ze je „tezce za vodou“? ![]()
@zoidberg ale tak neni to jen to placeni…psala, ze se na necem domluvi, ona se na nej spoleha a on ji pak ani nevezme mobil a nereaguje na sms… ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Většinou vyměknu a zaplatím, je to moje slabost. Kamarádi jsou vytrvalejší a neustoupí, pak buď slaví úspěch, nebo jim holka uteče. Většinou uteče ![]()
Ale vyplatí se to ![]()
@Peťulka2608 píše:
@zoidberg ale tak neni to jen to placeni…psala, ze se na necem domluvi, ona se na nej spoleha a on ji pak ani nevezme mobil a nereaguje na sms…
To je druhá věc, nechce se vázat, nejspíše mu to tak vyhovuje. Chce si nastavit určitý systém nezávislosti, jak finanční, tak časové.
@zoidberg píše:
Tak s tím bys u mě nepochodil, protože mě zas ze začátku běží testo o vychcanosti. Pak klidně zaplatím ráda za oba. ![]()
@Boudová píše:
Tak s tím bys u mě nepochodil, protože mě zas ze začátku běží testo o vychcanosti. Pak klidně zaplatím ráda za oba.
Já to říkám pořád, že by se muži a ženy neměli spolu křížit, nedělá to dobrotu ![]()