Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg píše:
Hmm taky se mi stalo, že jsem občas zapomněl peníze nebo kartu a při placení to musela zatáhnout partnerka. Musím jí asi nabídnout rozchod z důvodu mé vyčůranostiVlastně nemusím, ona není na prachy
obcas, ale neni to co zakladatelka popisuje
@zoidberg píše:
Jen dokud běží test zlatokopectví, pokud projde, pak už platím sám a rád
A to se zkouma tak, ze kazdy plati sam za sebe? Mozna jsem na takoveho chytracka taky prave narazila ![]()
@Knihomyš píše:
Nojo, když on na druhé straně často souběžně běží test ochoty sdílení zdrojů…
presne tak ![]()
@zoidberg píše:
To je druhá věc, nechce se vázat, nejspíše mu to tak vyhovuje. Chce si nastavit určitý systém nezávislosti, jak finanční, tak časové.
A neni lepsi si o tom na ferovku promluvit, nez se takto chovat?
@canaglia píše:
No jestli dítě není jeho, pak je trochu divná ta rychlost výměny chlapů. První se nepovedl, tenhle taky ne… Takže ta poradna by mohla prospět aspoň v tom, že si příště vybere lépe. A sorry za to přehlédnutí souvislosti věku dítěte a délky vztahu, pořád tak nějak předpokládám, že když je někdo na mateřské (ne rodičovské) dovolené a má rok přítele, že by měl být otcem… Ten věk dítěte mi unikl.
mas zajimavy zpusob mysleni ![]()
@Lidlova
Ani nevím, proč tomuto říkat přítel ![]()
Osobně jsem nikdy nezažila a určitě bych s ním nebyla.
Koupil někdy něco dítěti?
mne teda prijde zajimavy, jak chlapi casto resi to zlatokopectvi, pritom kovanejch zlatokopek je malo a poznaj se na prvni pohled, takovy ty pinduliny. Ale pro zenskou je to fakt dulezity, jestli ji ten chlap nenecha ve stychu s financema, je to pudovy, pristup ke zdrojum. To je jak kdyby zeny na rande napr. tvrdily, ze jsou frigidni, jako test, stejna blbost.
@blueverve píše:mne teda prijde zajimavy, jak chlapi casto resi to zlatokopectvi, pritom kovanejch zlatokopek je malo a poznaj se na prvni pohled, takovy ty pinduliny. Ale pro zenskou je to fakt dulezity, jestli ji ten chlap nenecha ve stychu s financema, je to pudovy, pristup ke zdrojum. To je jak kdyby zeny na rande napr. tvrdily, ze jsou frigidni, jako test, stejna blbost.
@Venetia píše:
A neni lepsi si o tom na ferovku promluvit, nez se takto chovat?
A není lepší mít nějaké tajemství, než si všechno hned vykecat?
@zoidberg píše:
A není lepší mít nějaké tajemství, než si všechno hned vykecat?
tak zbytecne prodluzovat neco, co nema smysl, ale mozna mas jiny nazor
@blueverve píše:mne teda prijde zajimavy, jak chlapi casto resi to zlatokopectvi, pritom kovanejch zlatokopek je malo a poznaj se na prvni pohled, takovy ty pinduliny. Ale pro zenskou je to fakt dulezity, jestli ji ten chlap nenecha ve stychu s financema, je to pudovy, pristup ke zdrojum. To je jak kdyby zeny na rande napr. tvrdily, ze jsou frigidni, jako test, stejna blbost.
@Venetia píše:
@Antonie Bolavámyslim, ze by se dali na utek kompletne vsichni
No to asi většina. Nějak me nenapada, proč by jinak chlapi s ženskou randili ![]()
@zoidberg píše:
No to asi většina. Nějak me nenapada, proč by jinak chlapi s ženskou randili
taky si myslim, o nic vic totiz vetsinou nejde
super přirovnání
předstírat frigiditu, aby se přesvědčila, že mu nejde jen o to jedno
logika stejná jako ta s tím testem zlatokopectví ![]()