Přítel je vyčůraný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107639
2.6.15 18:50
@zoidberg píše:
Hmm taky se mi stalo, že jsem občas zapomněl peníze nebo kartu a při placení to musela zatáhnout partnerka. Musím jí asi nabídnout rozchod z důvodu mé vyčůranosti :think: Vlastně nemusím, ona není na prachy 8)

obcas, ale neni to co zakladatelka popisuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
2.6.15 18:52
@zoidberg píše:
Jen dokud běží test zlatokopectví, pokud projde, pak už platím sám a rád ;)

A to se zkouma tak, ze kazdy plati sam za sebe? Mozna jsem na takoveho chytracka taky prave narazila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
2.6.15 18:55
@Knihomyš píše:
Nojo, když on na druhé straně často souběžně běží test ochoty sdílení zdrojů… :think:

presne tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
2.6.15 18:57
@zoidberg píše:
To je druhá věc, nechce se vázat, nejspíše mu to tak vyhovuje. Chce si nastavit určitý systém nezávislosti, jak finanční, tak časové.

A neni lepsi si o tom na ferovku promluvit, nez se takto chovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
2.6.15 19:01
@canaglia píše:
No jestli dítě není jeho, pak je trochu divná ta rychlost výměny chlapů. První se nepovedl, tenhle taky ne… Takže ta poradna by mohla prospět aspoň v tom, že si příště vybere lépe. A sorry za to přehlédnutí souvislosti věku dítěte a délky vztahu, pořád tak nějak předpokládám, že když je někdo na mateřské (ne rodičovské) dovolené a má rok přítele, že by měl být otcem… Ten věk dítěte mi unikl.

mas zajimavy zpusob mysleni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
2.6.15 19:05

@Lidlova
Ani nevím, proč tomuto říkat přítel :nevim:
Osobně jsem nikdy nezažila a určitě bych s ním nebyla.
Koupil někdy něco dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.6.15 20:26

:think: mne teda prijde zajimavy, jak chlapi casto resi to zlatokopectvi, pritom kovanejch zlatokopek je malo a poznaj se na prvni pohled, takovy ty pinduliny. Ale pro zenskou je to fakt dulezity, jestli ji ten chlap nenecha ve stychu s financema, je to pudovy, pristup ke zdrojum. To je jak kdyby zeny na rande napr. tvrdily, ze jsou frigidni, jako test, stejna blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.6.15 21:03
@blueverve píše: :think: mne teda prijde zajimavy, jak chlapi casto resi to zlatokopectvi, pritom kovanejch zlatokopek je malo a poznaj se na prvni pohled, takovy ty pinduliny. Ale pro zenskou je to fakt dulezity, jestli ji ten chlap nenecha ve stychu s financema, je to pudovy, pristup ke zdrojum. To je jak kdyby zeny na rande napr. tvrdily, ze jsou frigidni, jako test, stejna blbost.
:palec: :potlesk: Úplně vidím jak se na to ti chlapi tváří :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
2.6.15 21:46
@Venetia píše:
A neni lepsi si o tom na ferovku promluvit, nez se takto chovat?

A není lepší mít nějaké tajemství, než si všechno hned vykecat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
2.6.15 21:47
@zoidberg píše:
A není lepší mít nějaké tajemství, než si všechno hned vykecat?

tak zbytecne prodluzovat neco, co nema smysl, ale mozna mas jiny nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
2.6.15 21:52
@blueverve píše: :think: mne teda prijde zajimavy, jak chlapi casto resi to zlatokopectvi, pritom kovanejch zlatokopek je malo a poznaj se na prvni pohled, takovy ty pinduliny. Ale pro zenskou je to fakt dulezity, jestli ji ten chlap nenecha ve stychu s financema, je to pudovy, pristup ke zdrojum. To je jak kdyby zeny na rande napr. tvrdily, ze jsou frigidni, jako test, stejna blbost.
:lol: Tak to je super nápad :palec: Škoda, že už to nevyzkouším. Super test, jestli mě chlap nechce jen na sex. Asi bych skončila jako stará panna s dvaceti kočkama :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
2.6.15 22:00

@Antonie Bolavá

myslim, ze by se dali na utek kompletne vsichni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
2.6.15 22:09
@Venetia píše:
@Antonie Bolavámyslim, ze by se dali na utek kompletne vsichni :D

No to asi většina. Nějak me nenapada, proč by jinak chlapi s ženskou randili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
2.6.15 22:17
@zoidberg píše:
No to asi většina. Nějak me nenapada, proč by jinak chlapi s ženskou randili :think:

taky si myslim, o nic vic totiz vetsinou nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
3.6.15 01:05

super přirovnání :palec: předstírat frigiditu, aby se přesvědčila, že mu nejde jen o to jedno :mrgreen: logika stejná jako ta s tím testem zlatokopectví :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí