Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano, nechala bych mu vše, protože dům je jeho..
Ano, nějaké prachy jsem do něj vložila, ale to bych ted neresila…
Ano, už jsem to psala výše..nechala bych je prozatím doma, kde jsou doma…a pak by se časem třeba vidělo…
Doporučuju ti přečíst si diskuzi založenou @525.
Co myslíš, že to udělá s dětma? Jsi připravená na to, že už ti nikdy nebudou věřit?
@botl píše:
Doporučuju ti přečíst si diskuzi založenou @525.Co myslíš, že to udělá s dětma? Jsi připravená na to, že už ti nikdy nebudou věřit?
No, to právě nevím, co to udělá s dětmi…
To neví nikdo…
Třeba to vezmou v pohodě, třeba ne…
@Anonymní píše:
No, to právě nevím, co to udělá s dětmi…
To neví nikdo…
Třeba to vezmou v pohodě, třeba ne…
Žádné dítě nevezme odchod matky v pohodě.
Je jim 6 a 10.
Ale pokud to bereš takhle, tak jim s tátou třeba bude opravdu líp než s tebou.
@botl píše:
Doporučuju ti přečíst si diskuzi založenou @525.Co myslíš, že to udělá s dětma? Jsi připravená na to, že už ti nikdy nebudou věřit?
Děkuji za tip diskuse, přečtu si…
@botl píše: Žádné dítě nevezme odchod matky v pohodě.Je jim 6 a 10.Ale pokud to bereš takhle, tak jim s tátou třeba bude opravdu líp než s tebou.
Já od nich neodcházím ![]()
@Anonymní píše:
Já od nich neodcházím
Dyť jsi psala, že by jsi šla do podnájmu. Nebo to už neplatí?
Diskusi nectu, takze pridam jiz mozna zde zmineny naroz na vec. S cholerikem bych nezila, k milenci se nehrnula v zadnem pripade. Predevsim bych si vybudovala vlastni status samostatne zeny. To ti dava neuveritelnou moznost vyberu a nejen milencu. Koneckoncu nemusite se hned rozvadet, zijte oddelene i tim muzete vsichni „tri“ ziskat zcela jiny pohled na vec ![]()
@Anonymní píše:
Já od nich neodcházím
Manžela necháš v domě, děti necháš v domě, půjdeš bydlet jinam.
Jak to asi děti pojmou?
@botl píše:
Jak to asi děti pojmou?
Jak asi, maminka odešla.
@Honza 12 píše:
Jak asi, maminka odešla.
No, zakladatelka tvrdí, že ne. ![]()
Tak by mě to zajímalo.
@Honza 12 píše:
Dyť jsi psala, že by jsi šla do podnájmu. Nebo to už neplatí?
Ano, kdyby děti chtěly zůstat doma, tak bych je nenutila je jít se mnou, brát jim domov, a třeba bych za nima jezdila každý den, ale spala bych jinde…to by záleželo už na domluvě, která asi možná nebude…
@svycarka píše:
Diskusi nectu, takze pridam jiz mozna zde zmineny naroz na vec. S cholerikem bych nezila, k milenci se nehrnula v zadnem pripade. Predevsim bych si vybudovala vlastni status samostatne zeny. To ti dava neuveritelnou moznost vyberu a nejen milencu. Koneckoncu nemusite se hned rozvadet, zijte oddelene i tim muzete vsichni „tri“ ziskat zcela jiny pohled na vec
Jo, to jsem navrhovala, že si dáme pauzu, at si to necháme proležet všichni v hlavě, to manžel nechtěl, pauza pro něj znamená konec…
@botl píše:
Jak to asi děti pojmou?
Já to myslela jako střídavou péči..ale střídat se v domě u dětí..musel by si, ale manžel na mezidobí něco sehnat
@Venetia píše:
Já to myslela jako střídavou péči..ale střídat se v domě u dětí..musel by si, ale manžel na mezidobí něco sehnat
ano, jak jsem psala toto by bylo pro děti ideální, střídat se v domě u dětí…ale na to by manžel nepristoupil…
Ano, nechala bych mu vše, protože dům je jeho..
Ano, nějaké prachy jsem do něj vložila, ale to bych ted neresila…
Ano, už jsem to psala výše..nechala bych je prozatím doma, kde jsou doma…a pak by se časem třeba vidělo…