Proč se lidi neberou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
11.8.12 16:56

@LouLou ty si fakt srandovní :D Nene, já jsem tě pochopila dávno, však to opakuju pořád dokola. Ty nechápeš mě. Já jsem nemluvila o ženských, který znám, ale ani o ženských tady v diskuzi. Mluvila jsem obecně, řekla jsem svůj názor, ale protože se liší od tvýho, tak to tady probíráme na několika stránkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
11.8.12 16:57

@Zola tak to se nedomluvime no… :mrgreen: ok, ty obecne, ja konkretne.tak snad se jich tam par najde, ktery si ti chlapi nechtej vzit, v tech vsech podmnozinach o kterych se bavime 8)

• Citovat
  • Upravit
14335
11.8.12 17:01

@LouLou možná osobní otázka ale jak se staví chlap ke svatbě, ano, ne možná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.8.12 17:01
@Almira-Alm píše:
Mě přijde jako hlavní důvod proč nejsou zdejší holky vdané to, že si je partner vzít nechce - pak je snazší říkat: „kus papíru nepotřebujeme“ :lol: Asi to neplatí u všech ale u většiny určitě.. :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A mně se zas líbí, jak tu každá druhá teoretizuje tímto směrem, holt podle sebe soudím tebe. Myslíš, že kdyby většina žen skutečně toužila po svatbě, tak že by zůstávala v naprosto neperspektivním vztahu? Tedy bez perspektivy, že si je ten chlap vůbec někdy vezme??? Vy byste s takovým chlapem byly, když toužíte po svatbě? Já teda ne, vždycky dostanu to, co chci, ale svatba zrovna nepatří mezi objekty mýho zájmu. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.8.12 17:05

Známý, který je tedy už jednou rozvedený (nedařilo se mu s ex mimino, hádali se, pak mu zdrhla k Ukrajincovi) teď žije 7 let s přítelkyní, mají 8 měs. miminko, furt mluvil o svatbě negativně až někdy, šak je čas, uvidí se, potom a pod… letos onemocněl byl 5 týdnů na JIPce, bylo to dost špatné, teď je druhý měsíc doma z nemocnice a náhodou v červenci požádal přítelkyni o ruku, najednou už ví, že se chce ženit, už je vybraný i termín… udělali mi velikou radost, že se bude slavit :mrgreen: ale myslím, že když onemocněl, že dostal strach, kdyby se mu něco stalo, kdyby se ztratil a jeho si nevezme, tak holky zůstanou úplně samy a bez prostředků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.8.12 17:05

Já zase nechápu, proč se některé až moc rozčilují, když někdo napíše, že se občas staně, že jsou to výmluvy se strany ženské..
Ale přece tomůže být i opačně… že chlap chce svatbu a žena ne.. takže pokud jsou tady maminky, které vdané nejsou a říkají, že to necíti, tak jim věřím, proč ne.. ale zajímalo by mě jak to cítí jejich muži..
Proč psát jenom o ženách, že chtejí, přece se najdou i chlapi.. Myslím, pak když zatouží po rodině, ne nějací 20 letí ušoni

Příspěvek upraven 11.08.12 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
11.8.12 17:06

@kvaček muj? dal mi zasnubni prstynek hned v zacatku vztahu. prislo mi to moc brzo, tak jsem to nechala bejt…no a sedum let ubehlo jako nic, cekame druhy dite a dohodli jsme se, ze se vezmem az nam deti budou moct obe jit za druzicky (tzn, ze budou obe chodit) Ja nejsem proti svatbam, ale porad jsme meli na programu zajimavejsi veci a utracet penize bylo taky porad za neco dulezitejsiho…ale kdyz byla dcera uz na ceste, tak jsme si to tak spolu probrali, ze jo, ze se teda jednou fakt vezmeme…

• Citovat
  • Upravit
23847
11.8.12 17:07
@vulpes píše:
Právě…„mne zase přijde“ ;)…že je to tak trochu ten pricip, jak byl znázorněn ve filmu „Úsměv Mony Lisy“…
Pro někoho je prostě to VDÁT SE jediným a největším životním cílem. Je to pro ně důkaz, že vůbec za něco stojí, že o ně někdo stojí, je to hmatatelný důkaz jejich společenské hodnoty - té hodnoty, kterou neumí najít v sobě, ale kterou si schovají za tu svatbu.
Logicky je pak dráždí každý, kdo ty hodnoty hledá jinde a neupíná se ke svatbě. Kazí jim jejich vysněný svět, ve kterém se staly váženou ženou.Doufám, že je jasné, že tohle nemyslím jako teorii o všech vdaných :) (nemám proti svatbám nic, sama jsem jednou vdaná byla a bylo to fajn…) …je to jen teorie o těch, které jsou vdané a mají záhadnou potřebu rýpat do těch, co nejsou a vymýšlet cokoli hanlivého, aby je společensky snížily.

No tohle bylo běžné v předminulém, ba i minulém století. Ty jo, ještě v patnácti si pamatuju, jak se řešilo, jaká strašná hanba byla být SVOBODNOU matkou nebo mít nemanželské dítě. Hrůza hrůz. :roll: :mrgreen: Rozvedená - to sice taky bylo blbý, ale větší vostuda byla fakt ta svobodná matka, přestože to ve finále vyšlo nastejno. Dneska je svobodná matka aféra leda pro starý drbny, jinak společnosti celkově je to fuk. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.8.12 17:08

@LouLou a třeba by si tě vzal i dřív, ale cítil, že ty nechceš.. něco podobného jsme psala výš.. že proč říkat že chlapi nechtějí, ale je to i naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.8.12 17:08
@vulpes píše:
Právě…„mne zase přijde“ ;)…že je to tak trochu ten pricip, jak byl znázorněn ve filmu „Úsměv Mony Lisy“…
Pro někoho je prostě to VDÁT SE jediným a největším životním cílem. Je to pro ně důkaz, že vůbec za něco stojí, že o ně někdo stojí, je to hmatatelný důkaz jejich společenské hodnoty - té hodnoty, kterou neumí najít v sobě, ale kterou si schovají za tu svatbu.
Logicky je pak dráždí každý, kdo ty hodnoty hledá jinde a neupíná se ke svatbě. Kazí jim jejich vysněný svět, ve kterém se staly váženou ženou.Doufám, že je jasné, že tohle nemyslím jako teorii o všech vdaných :) (nemám proti svatbám nic, sama jsem jednou vdaná byla a bylo to fajn…) …je to jen teorie o těch, které jsou vdané a mají záhadnou potřebu rýpat do těch, co nejsou a vymýšlet cokoli hanlivého, aby je společensky snížily.

No tohle bylo běžné v předminulém, ba i minulém století. Ty jo, ještě v patnácti si pamatuju, jak se řešilo, jaká strašná hanba byla být SVOBODNOU matkou nebo mít nemanželské dítě. Hrůza hrůz. :roll: :mrgreen: Rozvedená - to sice taky bylo blbý, ale větší vostuda byla fakt ta svobodná matka, přestože to ve finále vyšlo nastejno. Dneska je svobodná matka aféra leda pro starý drbny, jinak společnosti celkově je to fuk. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
11.8.12 17:10

A sem to muzu napsat, jelikoz ta osoba sem nechodi na stoprocent, ony jsou i situace, treba jak pise Ivkah.....mela jsem kolegyni, ktera chodila dlouha leta s chlapem, starsim, on onemocnel..vazne, rakovinu…a ona si ho vzala jeste v nemocnici, kdyz uz nemohl chodit, na vozicku…ne moc dlouho pred jeho smrti (o cemz ona vedela, ze on se z toho uz nevyhrabe…) tak tam bych si v zivote nedovolila placat neco o kusu papiru, opravdu ne…ale zaroven bych se do takovy situace fakt nechtela nikdy dostat :oops: 8o

• Citovat
  • Upravit
561
11.8.12 17:11
@Martinaxxx píše:
Když jsme u té svatby. Chystáme se s přítelem do roka vzít, ale bez nějaké parády. Nejsou finance. :nevim: Stojí něco obřad na radnici, když tam bude pár lidí z rodiny? Chystáme pak si objednat nějaký dort, podarovat koláče a konec. Do svatebního oznámení napíšeme, že vše v domácnosti máme, že bychom uvítali nějakou tu obálku na svatební cestu :D

My neplatili nic, obřad v pátek na obecnim úřadě. Ale kdyby jsme chtěli jindy a jinde, tak za 1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.8.12 17:14
@IvkaH píše:
Známý, který je tedy už jednou rozvedený (nedařilo se mu s ex mimino, hádali se, pak mu zdrhla k Ukrajincovi) teď žije 7 let s přítelkyní, mají 8 měs. miminko, furt mluvil o svatbě negativně až někdy, šak je čas, uvidí se, potom a pod… letos onemocněl byl 5 týdnů na JIPce, bylo to dost špatné, teď je druhý měsíc doma z nemocnice a náhodou v červenci požádal přítelkyni o ruku, najednou už ví, že se chce ženit, už je vybraný i termín… udělali mi velikou radost, že se bude slavit :mrgreen: ale myslím, že když onemocněl, že dostal strach, kdyby se mu něco stalo, kdyby se ztratil a jeho si nevezme, tak holky zůstanou úplně samy a bez prostředků.

No co, žena by dostala aspoň ten vdovský důchod, tak třeba proto to udělal. :nevim: Já kdybych se chystala natáhnout bačkory nějak předčasně a věděla o tom takto dopředu, asi to taky udělám, teda že se vdám, aby měl partner pak nějakou tu tisícovku navíc aspoň pár let. To je dobrý místo pojištění na život. Úrazový pojištění už mám, takže pohodička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.8.12 17:14
@LouLou píše:
A sem to muzu napsat, jelikoz ta osoba sem nechodi na stoprocent, ony jsou i situace, treba jak pise Ivkah.....mela jsem kolegyni, ktera chodila dlouha leta s chlapem, starsim, on onemocnel..vazne, rakovinu…a ona si ho vzala jeste v nemocnici, kdyz uz nemohl chodit, na vozicku…ne moc dlouho pred jeho smrti (o cemz ona vedela, ze on se z toho uz nevyhrabe…) tak tam bych si v zivote nedovolila placat neco o kusu papiru, opravdu ne…ale zaroven bych se do takovy situace fakt nechtela nikdy dostat :oops: 8o

tak doufám, že to nebude případ známého, ten měl zánět slinivky, pokud bude držet přísnou dietu :cert: tak tu bude ještě hodně dlouho, ale myslím, že ho ta nemocnice nakopla a pomohla mu rozhodnout se, svatba bude příští léto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
11.8.12 17:17

@IvkaH tak me az doted nenapadlo, ze by to mohli udelat kvuli vdovskemu duchodu :-O :lol: ja to brala (ze strany te zenske) jako opravdu velkej dukaz lasky a oddanosti, nevim tedy, jestli on vedel jak na tom je, nebo treba jeste doufal, a ona mu tim i chtela dodat silu… :nevim: ale bylo to smutny, koukat na ty fotky po par mesicich, kdy zemrel 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky