Proč se lidi neberou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LouLou
11.8.12 17:21

Tak a ted urcite jedna z tech, co tu obhajuji ziti na hromadce, sla a jako anonym zalozila zde:

https://www.emimino.cz/…meni-118792/

:lol:
  • Citovat
  • Upravit
74217
11.8.12 17:22
@LouLou píše:
@IvkaH tak me az doted nenapadlo, ze by to mohli udelat kvuli vdovskemu duchodu :-O :lol: ja to brala (ze strany te zenske) jako opravdu velkej dukaz lasky a oddanosti, nevim tedy, jestli on vedel jak na tom je, nebo treba jeste doufal, a ona mu tim i chtela dodat silu… :nevim: ale bylo to smutny, koukat na ty fotky po par mesicich, kdy zemrel 8o

možná, že mu ta tvá známá chtěla udělat radost, možná to bylo jeho přání, on asi věděl, jak je nemocný :think: kvůli důchodu to nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.8.12 17:23
@LouLou píše:
Tak a ted urcite jedna z tech, co tu obhajuji ziti na hromadce, sla a jako anonym zalozila zde:

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.8.12 17:27
@LouLou píše:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No tak uznávám, že evidentně existují i ty, co se vdávat chtěj a chlap ne. A doufám, že jste to tady nezaložily anonymně vy, co jste to tu řešily jako podpůrný argument :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.8.12 17:28
@Zola píše:
Samozřejmě, že je to názor na lidi. Však název diskuze je „Proč se lidi neberou“, ne „co ne ja svatbě dobrého nebo špatného“ ;) Moc nechápu, proč se rozčiluješ. Kdybysme tvrdily, že KAŽDÁ svobodná, která se nechce vdávat, blablalba… Ale nic takovýho netvrdíme, my vlastně netvrdíme nic, jen říkáme, co si myslíme. A hold si myslíme, že velká část holek, který říkají „je to jen papír“, jen nechce přiznat, že by byly moooc rády vdané, ale přítel nechce. I tady v diskuzi to některé naznačily. Jinak už nevím, co dál psát, je to jaks sama řekla, jak u blbých, pořád omíláme to samé dokola :lol: Prostě se na tom neshodneme a každá si bude věřit tomu, čemu doteď, no :)

Ale proč si to myslíte? ony za vás také nemyslí, prostě to řekly a tak to je, nemusí být za vším něco. 8) Ani sama nevím, co si o tom myslím, protože na to NEMYSLÍM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
11.8.12 17:29

@Gina108 no tak to je jeste fikanejsi moznost :lol: :lol: :mrgreen: hahaha…

• Citovat
  • Upravit
232
11.8.12 17:53

@kozisek Ale já za nikoho nemyslím, nikoho neodsuzuju, mně do toho nic není a nikomu do ničeho nekecám. Jen se zakladatelka zamyslela nad tím, proč se lidi neberou, tak jsem se zamyslela s ní. Lidi k tomu mají nejrůznější důvody, a podle mě jeden z častých je ten, o kterém jsem psala (tzn. chlap nechce a ženská se tváří, jakože taky nechce, i když by se vdala moc ráda). Rozhodně neříkám, že to tak má každý nesezdaný pár, a taky neříkám, že když už to tak je, tak je to nějak špatně. Jak tady někdo psal, je to v podstatě obranný mechanismus, aby před lidma nevypadala ta ženská jako chudinka… Fakt nechápu, proč tenhle názor pořád někoho uráží nebo rozčiluje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.8.12 17:54
@LouLou píše:

tak to je hezky :D holky priznejte se, ktera jste to byla? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
11.8.12 17:58

Názor, že téměř všechny ženy a tvrdí, že se vdávat nechtějí a přitom je chlap nechce a ona se tak chudáček brání, je na naprosto stejné úrovni jako tvrzení, že téměř všechny ženy, které jsou teď vdané, se vdaly protože je přítel zbouchnul anebo ho k svatbě dokopaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.8.12 17:58
@Zola píše:
@kozisek Ale já za nikoho nemyslím, nikoho neodsuzuju, mně do toho nic není a nikomu do ničeho nekecám. Jen se zakladatelka zamyslela nad tím, proč se lidi neberou, tak jsem se zamyslela s ní. Lidi k tomu mají nejrůznější důvody, a podle mě jeden z častých je ten, o kterém jsem psala (tzn. chlap nechce a ženská se tváří, jakože taky nechce, i když by se vdala moc ráda). Rozhodně neříkám, že to tak má každý nesezdaný pár, a taky neříkám, že když už to tak je, tak je to nějak špatně. Jak tady někdo psal, je to v podstatě obranný mechanismus, aby před lidma nevypadala ta ženská jako chudinka… Fakt nechápu, proč tenhle názor pořád někoho uráží nebo rozčiluje :nevim:

mě to nerozčiluje, :mrgreen: ale píšeš tam „MYSLÍME“, takže na to reaguji. Je hezké, že k tomu napíšeš omáčku obhajoby, ale vevnitř si to opravdu myslíš, protože já nemám ani potřebu myslet, proč se ostatní vdávají-nevdávají, přijímám to jako fakt, už jsem názor tady psala. My jsme líní dojít na úřad, je nám to šumák a víc se tím nezatěžuji. Ať si každý dělá, co chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.8.12 18:01
@Zola píše:
@kozisek Ale já za nikoho nemyslím, nikoho neodsuzuju, mně do toho nic není a nikomu do ničeho nekecám. Jen se zakladatelka zamyslela nad tím, proč se lidi neberou, tak jsem se zamyslela s ní. Lidi k tomu mají nejrůznější důvody, a podle mě jeden z častých je ten, o kterém jsem psala (tzn. chlap nechce a ženská se tváří, jakože taky nechce, i když by se vdala moc ráda). Rozhodně neříkám, že to tak má každý nesezdaný pár, a taky neříkám, že když už to tak je, tak je to nějak špatně. Jak tady někdo psal, je to v podstatě obranný mechanismus, aby před lidma nevypadala ta ženská jako chudinka… Fakt nechápu, proč tenhle názor pořád někoho uráží nebo rozčiluje :nevim:

ja souhlasim, kazdy si muze napsat sam jak to vidi, o to preci jde. jak se rika, co clovek to nazor. nejde o to ho nekomu vnucovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.8.12 18:03
@Zola píše:

Tak tady si ale myslím, že ta, kterou to štve, že si jí ten přítel nechce vzít, tak to i napíše viz ta vedlejší diskuze o příjmení, některé to tam fakt píšou, i zde to pár holek zmínilo. Tady snad není důvod něco takového zastírat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
11.8.12 20:22

@Martinaxxx
Pokud se budete brát ve všední den a na radnici, tak se neplatí nic. Za sobotu je příplatek 1000 Kč či za jiné místo, kam by musel oddávající dorazit.

To je rozumný přístup. Doufám, že budeš mít krásné svatební šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
11.8.12 21:19

Ono z majetkového hlediska nejde jen o vdovský důchod nebo pojistku. Vše nabyté v manželství je společné a při rozvodu se dělí, zatímco u nesezdaných žena po letech mateřské může nemít nic a chlap třeba všechno. Asi i to je jeden z důvodů proč někteří chlapi nechtěj :-)). My svatbu před dětma taky neviděli jako důležitou, v těhu jsme se vzali, rozhodně nelituju. :-))

• Citovat
  • Upravit
15659
11.8.12 21:36

@LadyLada já se vdávala v sobotu před necelými dvěma měsíci a neplatila jsem na úřadě nic. Byl to úřadem určený termín, pátek a sobota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí