Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
5.12.11 19:19
kometa32 píše:
papavlinka33 - znáš ten dezert? Můžeš mi napsat prosím recept?
Já jsem totiž začátek nestihla jak ho připravovala…No jídlo nevypadalo lákavě..ale co by mi nejvíc vadilo, je u toho předkrmu ta mrkvová šťáva jak připravovala, že nedala do misky všem, ale dala to jedné velké…na takové věci jsem silně háklivá, ona si kousne namočí a zase..ostatní taky tak. Ale asi jsem velká cíťa ;)

Dnešní díl jsem ještě neviděla, kouknu pak na net.

Jinak Komet, recepty jsou vždy zveřejněny po odvysílání na stránkách primy.
Tady ten dezert ;)

ngredience
piškoty 1 balení čerstvé maliny 150 g
vanilkový cukr 1 balení
ušlehaná šlehačka 1 balení
cukr 1 lžíce
zakysaná smetana 3 balení
Dezert
Maminčino mlsáníčko

Postup:
Formu vymažeme máslem nebo olejem a vysypeme kokosem. Vyložíme ji piškoty, všechny ingredience smícháme a dáme na piškoty. (Nebo je smícháme i s piškoty, jako to dělala Kristýna.) Vyplníme formu a dáme odležet nejlépe na den do lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
5.12.11 19:21
kometa32 píše:
papavlinka33 - znáš ten dezert? Můžeš mi napsat prosím recept?
Já jsem totiž začátek nestihla jak ho připravovala…No jídlo nevypadalo lákavě..ale co by mi nejvíc vadilo, je u toho předkrmu ta mrkvová šťáva jak připravovala, že nedala do misky všem, ale dala to jedné velké…na takové věci jsem silně háklivá, ona si kousne namočí a zase..ostatní taky tak. Ale asi jsem velká cíťa ;)

ten její dezert je tady http://www.iprima.cz/…no-mlsanicko.
Já ho dělám tak že tam dávám kromě kysané smetany a šlehačky ještě tvaroh ochucený cukrem, vanilkovým cukrem a kakaem. Variant je mnoho, může se to vrstvit, smíchat dohromady, dá se přidat i pudink, káva, formu místo kokosu můžeme vysypat i kakaem, kávou, mandlemi. Ovoce nemusí být zrovna maliny, i ostružiny jsou super, borůvky ještě lepší. V zimě klidně kompotované ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
5.12.11 19:26

Kallkapa, papavlinka33 - holky moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.12.11 19:59
zuzulenda píše:
KPKristy píše:
Je to puberťačka. Já bych je tam nepouštěla, je to pak trapas, chovají se jak utržení z řetězu :roll:Moc se mi ta sestava taky nezdá… :nevim:

Jenež ony kolikrát holky v jejím věku jsou chytřejší a chovají se lépe, než 30ti leté paničky. Takže ono to není jen o tom věku. Tahle sice opravdu moc rozumu nepobrala, ale nejsou všichni stejní… ;)

Všichni puberťáci nejsou stejní, ale všichni puberťáci, co se účastní Prostřeno! jsou úděsní. Kamera jistě znervózňuje, chápu, ale mohli by je malinko usměrnit. Nejsem uťáplá, jak by to mohlo vyznít, ale určité výlevy na veřejnosti fakt nemusím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.12.11 20:05
KPKristy píše:
zuzulenda píše:
KPKristy píše:
Je to puberťačka. Já bych je tam nepouštěla, je to pak trapas, chovají se jak utržení z řetězu :roll:Moc se mi ta sestava taky nezdá… :nevim:

Jenež ony kolikrát holky v jejím věku jsou chytřejší a chovají se lépe, než 30ti leté paničky. Takže ono to není jen o tom věku. Tahle sice opravdu moc rozumu nepobrala, ale nejsou všichni stejní… ;)

Všichni puberťáci nejsou stejní, ale všichni puberťáci, co se účastní Prostřeno! jsou úděsní. Kamera jistě znervózňuje, chápu, ale mohli by je malinko usměrnit. Nejsem uťáplá, jak by to mohlo vyznít, ale určité výlevy na veřejnosti fakt nemusím… :nevim:

Kristy, mi se náhodou nedávno jeden puboš moc líbit :palec: Nebo už to nebyl puboš ? Teď nevím, byl mladý a bydlel nad policejní stanicí, určitě ještě studoval.. byl boží :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
5.12.11 20:06

.

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
5.12.11 20:09
Eliška píše:
Já dneska neviděla, ale jak to popisujete, tak mi tio přijde jak dneska v čekárně u dr, seděla tam partička „mladých“, no spíš tak 20-30 let, 3 ženský, jeden chlap, přesně projev primitivní, pouštěli si z mobilu strašný písničky, házeli si přes uličku kapesníkama, ze srandy se prali, jako styděla jsem se za ně :roll:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.12.11 20:14
zuzulenda píše:
KPKristy píše:
zuzulenda píše:
KPKristy píše:

Všichni puberťáci nejsou stejní, ale všichni puberťáci, co se účastní Prostřeno! jsou úděsní. Kamera jistě znervózňuje, chápu, ale mohli by je malinko usměrnit. Nejsem uťáplá, jak by to mohlo vyznít, ale určité výlevy na veřejnosti fakt nemusím… :nevim:
Tak to já taky ne, ale třeba jak tam jednou byl ten 17letej kluk (dobře uvařil), tak ten byl dobrej. Občas mu něco ujelo, ale to se stane i „nepuberťákovi“ :-) A kdo vůbec je puberťák?! Vždyť to může být i 30letej chlap. Kdy si vezmu, že minulý týden tam byla 21 (?) letá holka a chovala se téměř ukázkově, tak nevím :think: :lol:
Ale jinak s tebou souhlasím

Můj manžel je toho příkladem…má sice 33let,ale chová se občas taky jako puboš… Příklad: Umyješ prosím to nádabí? Odpověď: Hmmm :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
5.12.11 20:18

.

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.12.11 20:47

Jo, máte pravdu. Ten kluk, co bydlel nad policejní stanicí, byl fajn! Ale nezapomenu na tu 17ti letou hysterku z jihočeské party. Styděla jsem se za ní a nejradši bych jí nafackovala. Takové by tam fakt neměly lézt, je to ostuda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.12.11 20:50
KPKristy píše:
Jo, máte pravdu. Ten kluk, co bydlel nad policejní stanicí, byl fajn! Ale nezapomenu na tu 17ti letou hysterku z jihočeské party. Styděla jsem se za ní a nejradši bych jí nafackovala. Takové by tam fakt neměly lézt, je to ostuda…

Kristy já se spíš stydím za ty „dospělé“ exoty, puboši mají u mě omluvenku za „hloupost“ maj na to ještě nárok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
5.12.11 21:54

Tak dnesni jidlo me opravdu neuchvatilo,jedine co me lakalo byl dezert :D
Jsem zvedava jak se tahle parta vyvrbi,ale urcite tam nejake trenice budou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
5.12.11 22:38
papavlinka33 píše:
Ježiš to je zase sestava, hlavně ta dnešní hostitelka nevychovaná, přisprostlá, a to menu vypadalo děsně. Ty jarní rolky co měla jako předkrm se dělají smažený, syrovej rýžovej papír je hnus. Lilková polívka s rýží? Hlavní chod dva druhy masa se třemi druhy marinády a všechny se sojovou omáčkou, no potěš. Ten dezert znám a je moc dobrej.

Taky ty rolky znám smažené z čínské restaurace :) Holka je drzá a trapná, potřebovala by proplesknout :roll Ten její dort vypadal dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
6.12.11 12:30

Holky nevíte, kde bych našla recept na ty florentýnky co dělala ta paní po skončení prostřena?Našla jsem něco na googlu,ale není to ono.Díky!

• Citovat
  • Upravit
13142
6.12.11 16:58

Taky jsem se dívala a to je co říct, protože když slyším třeba Tescoma vaření - okamžitě přepínám. Ale ta paní mě zaujala, je to formou reklamy, třeba dnes to bude zase :nevim:
A jinak na sto procent ten recept najdeš v její knize :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky