Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já fakt toho Filipa miluju
mě přijde strašně skromnej a přitom je hezkej…škoda ty peníze jsem mu přála ![]()
kometa32 píše:
Mě se zase líbí u Jana ta jeho klidná povaha
Dobrej byl Vladimír i s tou hláškou, že se hlavní jídlo nepovedlo nikomu za celej týden - taková slušná útěcha
![]()
jsem na pana Vladimíra zítra zvědavá…a co že to jako dělal za vrcholový sport???
draga píše:
jsem na pana Vladimíra zítra zvědavá…a co že to jako dělal za vrcholový sport???
lyžoval
mně se ještě nelíbí k tomu jak byla sprostá i to jak protáčí neustále panenky a ksichtí se,neumí se chovat,ta zítřejší ukázka je teda
![]()
bell píše:
Stejne sem tu vyhru vic prala Filipovi-to me stve…
To mě taky ![]()
Tak dneska jsem to viděla letecky, ale nemohla jsem nezaregistrovat Vladimírovo příšerný chování. Jsem zvědavá co předvede zítra mistr světa…
Ty bláho letím s háčkem nad T. No já z toho asi SLEŤÍM ze židle.
A nemyslel to jako srandu třeba?Topřece neni možný,aby byl tak blbej ![]()
Jinak Daniela uvařila fakt dobře,překvapila na 18 let,nudle,knedlíčky,koukala jsem,je fakt šikovná.Vladimír byl až moc ostrej,mohl to říct úplně jinak a důležitý podle mě je,jak to jídlo chutná,řeší nesmysly ![]()
Filip s Janem jsou moc fajn,mají smůlu,že chytli zrovna takovou partu
Jen nechápu,jak dneska mohl Filip říct,že si myslí,že se sešli dobrá parta,to jsem nepochopila.Nikola je tragédie,ta fakt nezklame a perlí každej den ![]()
No Nikola je kapitola sama o sobe
jak furt pritakavala Vladimirovi a jak byla skodoliba vuci Daniele..pritom jeji kucharsky „umeni“-bez komentare…
a mimochodem , zdálo se mi to , nebo jak si dělali ty trička, tak Vladimír tam napsal: LEŤÍME??
a ještě se optal a všichni mu to odkejvali? Nejsem odborník, píšu nespisovně a někdy i to i/y se mi poplete,ale tohle?:D Hihi ,pobavilo to ![]()
LEŤÍME mě taky dostalo, a i kdyby to myslel ze srandy, sestříhané je to tak, že Vladimír je prostě za blbce. Dobře mu tak… ![]()
Kesska píše:
a mimochodem , zdálo se mi to , nebo jak si dělali ty trička, tak Vladimír tam napsal: LEŤÍME??a ještě se optal a všichni mu to odkejvali? Nejsem odborník, píšu nespisovně a někdy i to i/y se mi poplete,ale tohle?:D Hihi ,pobavilo to
jo to byla sranda, zvlášt, když mu to odsouhlasili
Jsem na Vladimíra dneska zvědavá, to bude zase takový ten rádoby gurmán ![]()