Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
16.12.11 08:46

No jo, Vladimír je všeználek :mrgreen:

Ale na to jak bydlí a hlavně jak uvaří jsem taky zvědavá!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
16.12.11 09:30

Taky jsem na nej zvedava…ale holky ja furt nemuzu prekousnout ze to ten Filip nevyhraje,fakt si tu vyhru z nich zaslouzi nejvic a jeste kdyby to treba vyhral Jan tak mi to tak nevadi…co nadelame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
16.12.11 09:34
bell píše:
Taky jsem na nej zvedava…ale holky ja furt nemuzu prekousnout ze to ten Filip nevyhraje,fakt si tu vyhru z nich zaslouzi nejvic a jeste kdyby to treba vyhral Jan tak mi to tak nevadi…co nadelame…

tak už jste všechno napsaly, cituju tu Bell, protože to cítím stejně, „nemůžu překousnout“ že Filip nevyhraje, ten by to tolik potřeboval, i když zřejmě si to ani neuvědomuje…achjo.

ale Daniela teda fakt válela, v kuchyni se otáčela jak čamrda, proti tomu cumplochovi Nikol úplný nebe a dudy.

Vladimír no comment, je to hrubý a omezený mistr světa amoleta :poblion: , jak on ze sebe ty slova plive s takovým despektem, fuj…tohle přesně je člověk, který, mít ho v partě, tak by ze mě byl schopen udělat sprostou a hádavou nánu :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
16.12.11 09:57

Někde na netu jsem četla, že Vladimír má nějakou restauraci, pt dělá chytrého :cert: Prý jim udělá lososa a oni se budou ošklíbat, tak jsem na něj večer zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.12.11 10:05

Holky, jdu si k vám ulevit, včera jsem sledovala prostřeno, jak se naváželi do té Daniely, u hodnocení jsem viděla, že druhá bloncka dostala strašně málo bodů, tak jsem si ten díl teď pustila na netu, nemám možnost sledovat díly každý den… Tak to je síla,co v to úterý předvedla, naprostá katastrofa. To tam snad ještě nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
16.12.11 10:07

já jsem myslím taky četla, že jako předkrm bude ten tatarák z lososa, na oběd pak steaky (to bylo ve speciálech, všichni si ho nechali propéct, tak jim to, jako správným buranům, jenom osolil a opepřil a ať si na to na stole hodí kečup). Dezert nevím jaký bude mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.12.11 10:17
elanaa píše:
já jsem myslím taky četla, že jako předkrm bude ten tatarák z lososa, na oběd pak steaky (to bylo ve speciálech, všichni si ho nechali propéct, tak jim to, jako správným buranům, jenom osolil a opepřil a ať si na to na stole hodí kečup). Dezert nevím jaký bude mít.

tatarák z lososa a restovanou bagetkou, uzená krémová polévka s hráškem, hovězí steak s opečenými bramborami a balkánská omáčka, banán v karamelu podle receptu paní Pavlíčkové.. je to na ofiko stránkách =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
16.12.11 10:20
Tamtama píše:
elanaa píše:
já jsem myslím taky četla, že jako předkrm bude ten tatarák z lososa, na oběd pak steaky (to bylo ve speciálech, všichni si ho nechali propéct, tak jim to, jako správným buranům, jenom osolil a opepřil a ať si na to na stole hodí kečup). Dezert nevím jaký bude mít.
tatarák z lososa a restovanou bagetkou, uzená krémová polévka s hráškem, hovězí steak s opečenými bramborami a balkánská omáčka, banán v karamelu podle receptu paní Pavlíčkové.. je to na ofiko stránkách =)

Zní to dobře, ale nejspíš mu ten včerejšek dají pěkně sežrat. Kdyby nemachroval a držel hubu, tak by mohl vyhrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.12.11 10:25
Tamtama píše:
elanaa píše:
tatarák z lososa a restovanou bagetkou, uzená krémová polévka s hráškem, hovězí steak s opečenými bramborami a balkánská omáčka, banán v karamelu podle receptu paní Pavlíčkové.. je to na ofiko stránkách =)

To zní dobře. Ale nepovede se mu to, je až moc namachrovaný, tak akorát na facku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
16.12.11 10:28

přesně, jídlo bych si dala, určitě to bude dobrý, ale taky bych řekla, že mu to dají sežrat, protože tak nesnesitelný člověk se fakt moc nevidí…on a Nikol tam silně kazili karmu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
16.12.11 10:42

Možná by tam mohl pozvat Zdenka P., aby mu řekl, co si myslí o té jejich restauraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
16.12.11 11:25

navíc ZP by se určitě hooodně moc líbil sám pan majitel Vladimír :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
16.12.11 13:13

Mufice, dobrej nápad.Vladimír mě dostal už jen tím,jak furt dokola omýlal že to kungpau není kungpao.Stačí to snad říct jednou a ne o tom mlet furt dokola.Jsem na něj taky zvědavá.A to Ť nemělo chybu. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
16.12.11 13:17

ten kdyby si pozval ZP tak ale jen proto aby mu poplácal po rameni protože je přece nejlepší a chtěl by alespoň 4 hvězdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.12.11 14:17

holky, ted jsem se na to koukala zpetne … to jakoze fakt Daniela preskocila Filipa? Toz to je skoda, prala jsem mu to, ale zase ty jidla nevypadala tak spatne, ta polevka nebo dezert byly vylozene dobrutky. Ale teda „letime“ je fakt mazec, to radeji meli vystrihnout, vzdyt je to fakt ostuda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí