Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Jitka už zase prudí a přitom ta růžová má dobrý menu, to mě překvapila.
@Taminka píše:
Me teda Monika moc sympaticka neni, navarila celkem o nicem, ale to neji, tam to ji nechutna..takova celkem taky rypalka a pak kdyz se ji nekdo zepta, zda je tehotna, tak se urazi..
Dneska má opět takové těhotenské šaty, tak se ani nedivím, že se jí ptali ![]()
Ty jo, tak to sem nečekala, že jí dá 10 bodů, aspon je vidět, že není zákeřná, na rozdíl od Jitky, které nic nechutná
Dneska bych dala tak 9 bodů, ubrala bych bod za tu tuhou panenku.
@MUFICE píše:
Dneska má opět takové těhotenské šaty, tak se ani nedivím, že se jí ptali
No prave a dnes jak byla natocena z boku tak mela bricho jako by byla tak v osmem mesici.
jinak co rikate na jeji dnesni hodnoceni? Hodne me dnes prekvapila mmch vysledek dobry, vyhra delena trikrat, jsem se divala na obliceje a teda nejak moc se na to netvaril Tonik
@MUFICE píše:
Ty jo, tak to sem nečekala, že jí dá 10 bodů, aspon je vidět, že není zákeřná, na rozdíl od Jitky, které nic nechutnáDneska bych dala tak 9 bodů, ubrala bych bod za tu tuhou panenku.
Te jItce nechutnalo snad nic krome jejiho jidla.
@Taminka píše:
No prave a dnes jak byla natocena z boku tak mela bricho jako by byla tak v osmem mesici.taky jsem si toho dnes všimla
jinak co rikate na jeji dnesni hodnoceni? Hodne me dnes prekvapila mmch vysledek dobry, vyhra delena trikrat, jsem se divala na obliceje a teda nejak moc se na to netvaril Tonik
Nechala bych vyhrát růžovku, její menu mě zaujalo nejvíc i na pohled
Příspěvek upraven 19.10.12 v 18:53
@MUFICE píše:
Tak Jitka už zase prudí a přitom ta růžová má dobrý menu, to mě překvapila.
Spíš tady kritizujte Jitku, to je trubka na entou
Nikde, ale opravdu nikde jí nic nechutnalo
ONA uvařila nejlíp a nad její kuchařský umění není, no na ránu tahle ženská ![]()
@kristy84 píše:
Tak být na místě Moniky, tak mě to taky totálně naštve, protože už se jí ptal Tonda, jestli není těhotná a jasně řekla, že ne, tak nevim, proč se do ní růžovka naváželaJak už jsem psala, je silnější, chutná jí a co? Proto je špatná, že není úplně IN? Jasně ukázala, jakej má charakter, když jí dala 10 bodů, protože jí chutnalo a oprostila se od nesympatií
Přitom zrovna ona by ty peníze potřebovala nejvíc a mohla taktizovat jako blázen a dát každýmu málo bodů a hodnotila každýho vysoko
A ní dala 10!!To snad mluví za všechno
@Klárušek
@kristy84 a proc se rozcilujes? Toz snad kazda z nas napise svuj nazor, ne? ![]()
O Jitce jsme taky kazda napsala sve a proste komu Monika nesedla, tak to napsal..Nevim, proc se urazila, proste vypada jako tehotna a i kdyby se ji ptali denne, tak to snad neni duvod k vztekani.
Dnes ukazala, ze neni mrcha a dala body kvuli jidlu. ale vsak tam jsou kvuli jidlu!! ne kvuli vztahum ![]()
@kristy84 Já nikdy proti Monice nic neměla! To si ani pleteš
Pouze jsem řekla, že nemusela hned vyjíždět že jí to vytmaví a cokoliv se jí nebude líbit jí řekne, a měla si to vyjasnit u stolu, jasně dneska mě překvapila že jí vše pochválila a ba dokonce jí dala nejvíce bodů, zato čarodějka Jitka, tak tý samozřejmě opět nic nechutnalo. Ale mě prostě nejvíce byla sympatická ta růžovka ale nejvíc bych to přála Monice jako samoživitelce!!!
@kristy84 píše:
Spíš tady kritizujte Jitku, to je trubka na entouNikde, ale opravdu nikde jí nic nechutnalo
ONA uvařila nejlíp a nad její kuchařský umění není, no na ránu tahle ženská
Však jí tu taky denně kritizujeme ![]()
@Taminka píše:
@kristy84 a proc se rozcilujes? Toz snad kazda z nas napise svuj nazor, ne?
O Jitce jsme taky kazda napsala sve a proste komu Monika nesedla, tak to napsal..Nevim, proc se urazila, proste vypada jako tehotna a i kdyby se ji ptali denne, tak to snad neni duvod k vztekani.
Dnes ukazala, ze neni mrcha a dala body kvuli jidlu. ale vsak tam jsou kvuli jidlu!! ne kvuli vztahum
@kristy84 Mně teda byla růžovka docela sympatická narozdíl od rýpalky Jitky. Nechápu, že je tak negativní, když se zabývá bílou magií
Je možný, že to růžovka neslyšela, jak se jí na to Tonda ptal, třeba se zrovna bavila s někým jiným a oni to takhle sestříhali. Nepřišlo mi, že by chtěla někomu škodit a taktizovat.
Taks i po dnešku myslím, že Jitka šla jasně po výhře a taktizovala jak svina. Všude brblala a všude dala málo bodů, aby vyhrála ona. Monika se dneska zachovala jako charakter. je jedno, jeslti se urazila právem nebo neprávem, ale oprostit se od nesympatií a bodovat jídlo a přiznat, že je výborný, to fakt dokáže jen formát
Skoromi přišlo, že dnes zataktizoval i Toník, aby o výhrunepřišel, t ak dal o bodík mín