Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne se nelibi, kdyz ukazujou hostum svuj byt a nechaji je prolizat i pokoje decek, chudaci pubertaci :p
A na dnesni sestavu jsem koukala jen chvili, nekteryz tech zenskych vypadaly jako pekny kozy.
Koukám, že na těch stránkách Prostřena zrušili diskuzi, asi jim lidi napsali, co si o nich myslí ![]()
@MUFICE ja si myslim ze jedina ta blondyna netaktizovala, jedina hodnotila normalne.Ty ostatni byli pekne mrchy ![]()
Já taky koukala a co nechápu je to, jak mohla dnešní hostitelka dostat nejmíň hlasů
dle mě to bylo nádherně naservírováno, vypadalo to krásně a ta zábava, já bych se klidně ostříhat nechala! ![]()
Dívala jsem se na tři díly a stydím se, že jsem také z Olomouce. Doufám, že si národ neudělá předsudky o ženách z tohoto kraje
![]()
Na stránkách Prostřena zrušili diskuzi. Se do nich pěkně lidi pěkně obuli.
Dobře jim tak. Dcééérenky ![]()
Tohle je presne ten duvod, proc to dycky prestanu sledovat, protoze to snad ani neni mozny ty lidi
akorat tu vcerejsi damu jsem nevidela To byla sestava, ze to snad vybirali schvalne, neni mozny aby se nahodou sesly takovy slepice ![]()
No ty špagety, italové mají skutečně ty těstoviny jako by tvrdší, než jsme zvykl my v čechách, tady je rozváříme do bahýnka. taky si myslm, že vyhrát měla ta dešní hostilka byla určitě nejlepší. No tak se zase sešla banda závistvých aneupřímných slepic, snad bude příští týden lepší.
@wjerushka píše:
No ty špagety, italové mají skutečně ty těstoviny jako by tvrdší, než jsme zvykl my v čechách, tady je rozváříme do bahýnka. taky si myslm, že vyhrát měla ta dešní hostilka byla určitě nejlepší. No tak se zase sešla banda závistvých aneupřímných slepic, snad bude příští týden lepší.
My doma taky děláme špagety aldente ![]()
Italové hlavně do těch jejich těstovin nelijí tuny smetanových omáček, ale dělají je právě takhle jako ta paní. V Itálii jsme byla sice jenom 2×, ale koukala jsem, jak se to od těch našich liší ![]()
No to byla partička buchet k popukání ![]()
Ani jedna mě nepřišla v pohodě.
Neříkám, že 50.000,– je málo, ale zase to není tak moc na to, abych udělala ze sebe před celým národem krávu, co kvůli penězům ztratí veškerou soudnost ![]()
Hrůza… A tak trochu mě i prolétlo Prostřena hlavou, že dělaly chvilkama ostudu celkově ženskému pokolení, být tam jen chlapi, tak se prostě tohle nestane ![]()
No, ať už tu částku radši nezvyšují, protože už se ten pořad akorát pomalu a jistě mění ne v pořad o vaření na jejímž konci je pro jednoho z pěti příjemná výhra, ale pořad o intrikách, lhaní, hraní si na něco, přetvářky, faleš a o vaření jde snad úplně až v poslední řadě ![]()
@Hellísek a přesně to jsme si říkala, že se stane, když to zvýšení výhry oznamovali. No ještě pár partiček, jako byla ta minulá a radši se budu s dětma dívat na kouzelnou školku ![]()
@wjerushka
přesně ![]()
Tam je to aspoň takové upřímnější a jen tak se tam asi nikdo nezaprodá ![]()
@MUFICE jak to přesunuli, tak je to na mě hrozně pozdě. Vzhledem k tomu, že děti vstávají v 5, takjsem kolem půl desátý hotovsan
Holky ještě jsems i všimla, že ta co vyhrála, tak vůbec nevěděla, z jakýho masa ty rolky dělala, Podle mě jasná krkovice, ona tvrdila vepřové a potom Kýta? Myslím. Jakmůže někdo takovje vyhrát nechápu ![]()