Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Deminka píše:
Já se tento týden nekoukám, neb to opakují a já už to viděla.
A já celý týden přemýšlím nad tím, jak je možný, že je tam baudyš, když v létě umřel
lleennttiillkkaa píše:Deminka píše:A já celý týden přemýšlím nad tím, jak je možný, že je tam baudyš, když v létě umřel
Mají dávat opáčko tuším i příští týden.
Deminka píše:lleennttiillkkaa píše:Mají dávat opáčko tuším i příští týden.Deminka píše:A já celý týden přemýšlím nad tím, jak je možný, že je tam baudyš, když v létě umřel
Jojo opakují úplně první skupinu.
Už se těším na nové díly
!
nesleduji, přijde mi stupidní a drzé, když je to pořad o vaření, abych já vařila a ti co přijdou lozili po bytě a otvírali skříně-to je největší přeháňka. Běžně když pozvu návštěvu, tak se posadí v kuchyni či obýváku a nešmejdí po bytě.
Ale náhodou, když tu byla teta, tak to přepla a špica byla ta ženská, co vařila z konzerv a ze sáčku polívku a hosté téměř chrochtali, jak jim chutnalo-jen udělala holka chybu, že to přiznala před hodnocením.
já abych pravdu řekla,nekoukám moc co vaří,ale jsem zvědavá,jak kdo bydlí a chování těch lidí…
Tak jsem právě zkoukla včerejší díl a tak nějak je mi tý pani líto, je sice takový svérázná, možná trošku šmudla co se týče těch příborů, ale snažila se.
Ta mladá buchta je nepříjemná až to tříská, nedokázala nic ocenit ble jsem zvědavá na ní a ta nejstarší paní to samý.
Já teda neznám halušky s lečem, ale moje babička(maďarka) je dělá docela podobně s takovou paprikovou omáčkou a kuřetem, něco jako slepice na paprice, ale není to slepice na paprice a jsou k tomu místo knedlíků halušky.
náhodou,včerajsem se zasmála,hlavně když jim dala otřít ty příbory… ![]()
Já to sleduju. Jenom je škoda, že nejsou nové díly. Ty stávající už jednou šly
Ale třeba se dočkáme ![]()
taky mě mrzí,že vše opakují…asi se budem muset ženský přihlásit ![]()
Ahoj holky ![]()
taky sleduju kazdy den a byla jsem nastvana, ze opakuji stare dily, navic uz podruhe. Ale na druhou stranu, tento tyden je tam „celebrita Ludmila“ s baketou, takze si to nenecham ujit
![]()
terdule píše:
taky mě mrzí,že vše opakují…asi se budem muset ženský přihlásit
Začni a my se přidáme ![]()
Janka123 píše:terdule píše:Začni a my se přidáme
J8 ne, já to mám doma ošklivý ![]()
lleennttiillkkaa píše:Janka123 píše:J8 ne, já to mám doma ošklivýterdule píše:Začni a my se přidáme
Já zas nemám komínky ve skříních
![]()
Janka123 píše:lleennttiillkkaa píše:Já zas nemám komínky ve skříníchJanka123 píše:J8 ne, já to mám doma ošklivýterdule píše:Začni a my se přidáme
taky mě mrzí,že vše opakují…asi se budem muset ženský přihlásit![]()
To já občas mám, ale jinak je to bída ![]()
tak to by byla šou pro pobavení…
mě je nák šumák co mám doma,bordel(myslím tím humus)doma nemám,ale kdyby viděli lidi tu naší itálii…mě dnes zas dostala lída,že nebude jíst čokoládový mufíny,že by stloustla
..to její včerejší menu bylo fakt dia a ještě se nažere,než jde na večeři,ta je hodně… ![]()