Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No dneska to bylo teda neco,chudak dnesni hostitelka,to jak si sel Dusan pro vodku to byl teda vrchol.....
Jinak me je z nich nejvic sympaticka dnesni hostitelka,normalni mlada holka,je fakt ze to cigaro si mohla odpustit ale myslim ze by jsme se obcas v restauracich divily kdyby jsme nakoukly do kuchyne ![]()
A ty jeji morcatka jsou nadherny,ja bych se tam na ne vrhla a ponuchnala je ![]()
Tak jsem ted pročítala diskuzi na iprima, pěkně jim to tam lidi dávají
Eva s Dušanem si můžou podat ruce ![]()
MUFICE píše:
Tak jsem ted pročítala diskuzi na iprima, pěkně jim to tam lidi dávajíEva s Dušanem si můžou podat ruce
taky jsem cetla tu diskusi a celkem jsem se pobavila. Jinak s tou vodkou, to uz je alkoholismus ze nevydrzi tri hodiny u vecere bez chlastu to je jedna varianta a druha ze proste chtel ponizit hostitelku, ale ztrapnil akorat sam sebe.
papavlinka33 píše:MUFICE píše:taky jsem cetla tu diskusi a celkem jsem se pobavila. Jinak s tou vodkou, to uz je alkoholismus ze nevydrzi tri hodiny u vecere bez chlastu to je jedna varianta a druha ze proste chtel ponizit hostitelku, ale ztrapnil akorat sam sebe.
Tak jsem ted pročítala diskuzi na iprima, pěkně jim to tam lidi dávajíEva s Dušanem si můžou podat ruce
Hostitelka jim nabízela min. 3 druhy nápojů, tak nemusel mít nutně vodku. Každý vodku nekupuje, má brát to, co je nabízeno. Už je oba vidím, jak jdou k někomu známému na návštěvu a když on nemá vodku, ta půjdou do Lidlu si jí koupit
To by je ta hostitelka už nikdy nepozvala, pt by jí to urazilo
Tohle byla mladá holka, tak si to nebrala, kdyby to byl starší člověk, tak už by se s ní asi ani nebavil
Tak po dnešním díle sem vytočená jak blázen
Bože takové idioty jako je ten dušan a eva už jsem dlouho neviděla. Být jima dvouma tak bych už asi navždy chodila kanálama
Jako mít na stole hlavní jídlo a jít si koupit vodku ?? Kdyby jim nenabídla pití a šel si koupit minerálku neřeknu půl slova. Ale to, že je absolutní alkoholik a nedokáže pozřít jídlo aniž by si dal půlku tak to je teda síla
Většího idiota jsem fakt asi ještě nezažila.
![]()
Něco jiného je, když se jde k někomu chlastat třeba na Silvestra, to každý něco přinese, dá se to na hromadu a každý si nalije, co mu chutná.
Terezka je moje kamarádka to co tam tenhle týden předvádějí tak to je neskutečný ten dement co si šel pro vodku a ta bůůů co si myslí že je adeptka na na vítězství jsou těžce na pěst vím že Terka není dokonalá ale tohle je děs jak se k ní zachoval ten … je mi z něj na ![]()
Kallkapa píše:
Tak po dnešním díle sem vytočená jak blázen![]()
![]()
![]()
![]()
Bože takové idioty jako je ten dušan a eva už jsem dlouho neviděla. Být jima dvouma tak bych už asi navždy chodila kanálama
![]()
Jako mít na stole hlavní jídlo a jít si koupit vodku ?? Kdyby jim nenabídla pití a šel si koupit minerálku neřeknu půl slova. Ale to, že je absolutní alkoholik a nedokáže pozřít jídlo aniž by si dal půlku tak to je teda síla
![]()
Většího idiota jsem fakt asi ještě nezažila.
![]()
![]()
Ted jsem si vzpomněla, že ráno jsem viděla starší díl Prostřena s nějakým dědkem, který jim nechtěl nalít ani vodu, i když si o ní sami požádali. Dědek jim dal pití snad za hodinu a pak jim říkal, že je zkoušel. Tohle mi přijde zase jako opačný extrém ![]()
Nemluvě teda o bodování
dva, tři body ?? No to snad né
Já bych si ten hlavní chod dala. Jako sice se z gastronomického hlediska možná nehodí br. kaše s omáčkou ( dávám si běžně i v restauracích - akorát né smetanovou ale kaši přelitou hnědou hříbkovou omáčkou miluji) ale jestli si ten ulhaný rádoby kuchař myslí, že dát na talíř mozarelu je větší umění tak se není o čem bavit.. ![]()
Jo a gastronomický kvíz je podle Evy zábava pro pětileté dítě (nebo děti základní školy ? teď přesně nevím jak to říkala). Tlustý chroust je teda asi zábava jejích snobských kamarádů
Ta holka by se nad sebou měla taky zamyslet. Jak může mít někdo jako ona takové sebevědomí ? To mi hlava nebere teda..
Pani Gastronomicka vysoka skola by mohla vedet ze destilaty(vodka, whisky, brandy atd.) se podavaji jako digestiv tedy po jidle na traveni, a michane napoje(vodka s dzusem, martini a vermuty vseobecne) jsou sladsi a tudiz se podavaji jako aperitiv tedy pred jislem pro nabuzeni chuti, a ne behem jidla, to se pije bud vino, pivo anebo nealko. Kdyz uz se hraje na pani gastroodbornici.
Kallkapa píše:
Nemluvě teda o bodování![]()
dva, tři body ?? No to snad né
Já bych si ten hlavní chod dala. Jako sice se z gastronomického hlediska možná nehodí br. kaše s omáčkou ( dávám si běžně i v restauracích - akorát né smetanovou ale kaši přelitou hnědou hříbkovou omáčkou miluji) ale jestli si ten ulhaný rádoby kuchař myslí, že dát na talíř mozarelu je větší umění tak se není o čem bavit..
Taky nemůžu pochopit to bodování, dát tak málo bodů za docela dobré jídlo, na oko se mi to líbilo. Oni jí zkritizovali to tvrdší maso a tu kaši jako přílohu, jinak jim šmakovalo. Dala bych jí tak těch 7-8 bodů. Co si tak vzpomínám, tak akorát jednou se stalo, že nějaký cikán takhle málo bodoval, ale ten říkal na kameru, že chce za každou cenu vyhrát. Tenkrát jim koupil vlašák z obchodu jako předkrm a hlavní jídlo taky stálo za prd.
Kallkapa píše:
Jo a gastronomický kvíz je podle Evy zábava pro pětileté dítě (nebo děti základní školy ? teď přesně nevím jak to říkala). Tlustý chroust je teda asi zábava jejích snobských kamarádůTa holka by se nad sebou měla taky zamyslet. Jak může mít někdo jako ona takové sebevědomí ? To mi hlava nebere teda..
Ta její zábava s bonbony byla strašná, fakt jak pro děti ze školky ![]()