Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
16.5.16 15:10

Ahoj, me nekdy poboliva dole bricho, jinak se nic nedeje. Taky bych brala drivejsi termin. Uz ted je to cvalda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.5.16 15:45

@Zupa Tyyyjo no to už máš fakt za pár viď :) už se těším, až nám budeš referovat o porodu :) a samozřejmě držím moc palce, ať to máš co nejpohodovější! Já mám poradnu ve středu, tak se teprve s doktorem budu domlouvat co a jak, ale počítám, že mi řekne, ať se objednám znovu no, tak pak teprve budu volat do toho Jiráska a budu znát nový termín. A co ten aniball, cvičíš pořád? Jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
16.5.16 16:19

@hrwjg Jo jo s Aniballem cvičím, ted jsem měla teda 6 dní pauzu, měla jsem tu ségru s manželem tak nebyl čas, ale i tak jsem dnes ráno dala v pohodě už nacvičených 30cm, akorát se mi vždycky udělá pidi trhlinka uvnitř sice to nebolí jen pár kapiček krve ale i tak to radši nechci moc pokoušet takže zatím zůstávám na 30 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.5.16 18:56

@Zupa Podle mě všechno je lepší jakýkkoliv cvičení než žádný, a navíc 30 cm je parádní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.5.16 11:28

@modelka86 Ahojky, koukám na ty 3D fotky - krásné! A to Ti dělali ve Stellartu? Já netušila, že tam mají tak dobré vybavení, proč tedy posílají na všechny screeningy jinám? A to ti dělal v té ordinaci po MUDr. Žákové nebo ve své? Mně přišlo že MUDr. Žáková měla zastaralý přístroj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
17.5.16 12:41

@jsss mám za to že @modelka86 chodí k Lojkovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.5.16 12:57

@Zupa ahaaa, joo tak ten má super ultrazvuk, tam chodí kamarádka…tak to je paráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.5.16 15:22

@jsss jj, @Zupa má pravdu, chodím k Lojkovi a samotnou mě překvapilo jak ty fotky vyšly hezky :)

@Zupa přesně těch trhlinek jsem se bála :( to prý Epino nedělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
19.5.16 09:27

@Zupa Tak mi včera na poradně doktor řekl, že mám přijít dnes na lačno, krev mi vzali normálne ve Stellartu a asi, když to bude ok, tak to tím hasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
19.5.16 11:06

@hrwjg jo to mi taky předtím nabízeli, že mi krev vezmou rovnou u nich, ale když ta hodnota bude v pořádku tak by tě stejně měli poslat na ten test aby jsi vypila tu glukozu, protože ta ranní hodnota automaticky neznamená že cukrovku nemáš. Tak držím palce at je to v pořádku.

Jinak co jsem si myslela, že mě Stellart ke konci odešle už do porodnice na kontroly tak vůbec ne, jsem objednaná po týdnu až do 41. týdne. Takže velikost mimča se dozvím asi až na sále :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.5.16 11:09

@Zupa aha :-O…ale vždyť tam nemají ten přístroj na to srdíčko? a ani na ty pásy nechodíš do porodnice? mně to řekli i v ÚL při zápisu, že už pak budu jezdit k nim, tak tedy nevím :-x..teď chodím po 14 dnech už (dnes 33+2), s anibalem chci začít o víkendu.. a brali ti už ve Stellartu ty závěrečné odběry krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
19.5.16 11:29

@jsss Já ted budu začínat 39.tt a včera jsem byla poprvé v Ústí na monitoru srdíčka a zítra musím zase protože to malá celé prospala :mrgreen: Takže na srdíčko do Ústí jo, ale kontroly bude dělat ve stellartu, trochu mě to mrzí protože už nedělá ani vnitřní vyšetření tak nevím ani odhad váhy ani jak to tam uvnitř vypadá a mě by to zrovna zajímalo :mrgreen:

Závěrečné odběry mi dělali, výsledky jsou asi dobré, ptala jsem se hlavně na streptokoka a nakonec negativní takže jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.5.16 11:34

@Zupa a ty odběry ti dělali ve Stellartu cca kdy prosím? Btw. mě taky překvapuje, že Schmitz nekontroluje ani čípek…to mi přijde trošku divné…kor takhle ke konci - jestli se nezkracuje atd…Ale tak snad ví co dělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
19.5.16 11:41

@jsss to ti můžu říct úplně přesně na odběrech jsem byla v 35+4tt :mrgreen: Mě právě ještě minulý týden vnitřní prohlídku dělal a říkal že už se to chystá a ted už nic. Ale ono se říká že by se neměli dělat ke konci často vnitřní prohlídky a některé holky to dokonce odmítají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.5.16 11:43

@Zupa jo aha, no vidíš tak já nevím, mě jen překvapilo že mi ji nedělal teď - že tam ani nesáhl na ten čípek, Žáková tam sahala pokaždé..ale tak oni vědí co dělají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová