Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2325
5.6.16 10:37

@hrwjg No prosím tě byla tam na oddělení úplná pohroma. Vedle mě v pokoji se jim propadl strop, jsou tam takové ty malé desky asi ze sádroše a tekla tam voda proudem a to přitom ani tolik nepršelo 8o Za chvíli začali běhat i ke mě na pokoj protože tam začalo taky téct, ale jen málo, tak jsem se radši fofrem zabalila a po chvilce už mě vedli pryč protože to teklo hrozně, hlavně to teklo do elektřiny a tam na patře ji nemohli vypnout protože je tam jip a inkubátory takže měli fakt honičku ten den :roll:

My včera vyrazili poprvé s kočárkem a po půl hodině jsem byla hotová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
6.6.16 21:56

@Zupa no nekec, tak to je fakt teda pohroma, s tou elektrikou to neni sranda. Tak hlavne, ze jste uz doma! Mne zacalo od vcera nejak tuhnout bricho, achjo :-( zitra jdu do poradny, tak to reknu doktorovi.

Holky, co jste byly na ultrazvuku ve 30. tt v teplicky nemocnici, muzete mi napsat kdy tam jsou? Vim, ze to tu nekdo psal, ale nemuzu to najit. Dekuju. Vim, ze je to bez objednani, ze jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
7.6.16 12:20

@hrwjg Já myslím že tam jsou pondělí a středa od 12:30 ale taky to ted nemůžu dohledat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
7.6.16 13:55

@Zupa Tak nakonec jsem to nepotřebovala, byla jsem dnes v poradně a vše ok, za 2 týdny jdu znovu a to mi udělá přímo Schmitz ten velký ultrazvuk. Říkala mi sestřička, že prý paní doktorka ho nedělala, ale doktor, že na to má ten přístroj prej… Jinak mi doporučil magnezium na to břicho, ale vše v pořádku, tak hlavně, že tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
7.6.16 13:55

@Keydance Ahojky a co vy? Už vás pustili? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.6.16 11:17

@hrwjg ty jo…a mě vyšetřuje v té ordinaci, kde seděla Žáková, na tom jejím přístroji..to nechápu tedy proč mě taky nevezme na lepší přístroj a nekouká na to tam :?..nechápu důvod, když mají lepší, proč ho nepoužít…tady vždy jen zapne - koukne na srdíčko a jestli je hlava dole a vypne…V pondělí mi tedy dělali poslední odběry + stěr na streptokoka a to mě vyšetřoval i vnitřně a říkal, že se zatím k ničemu neschyluje (dnes jsem 36+1). Anibal jsem dala dneska 24,8 - teď jsem se dlouho nemohla hnout z 23,..24.., extra příjemné mi to není, ale snažím se každý den aspoň chviličku. Magne beru taky - měla jsem hrozné křeče do nohou a teď mě zase brní ruce a bolí klouby, ale to už se bude muset vydržet no…Každopádně v noci jako už moc nespím..to bude krutý ten poslední měsíc :zed: :zed: No ale stojí to za to :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.6.16 11:18

@Zupa Jéé už s kočárkem, to je nádhera!!! jak já závidím!!! Užívejte moc moc moc :kytka: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.6.16 11:19

@modelka86 jídelní židličku jsme zatím neřešili, necháme to už až po porodu…teď máme jen to základní no, a zbytek potom… :think: Vy jste vybrali už tu židličku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
8.6.16 15:42

@jsss Ale vždyť Ty už máš screening za sebou, když jsi 36+ ne? :) Já mám na mysli takový ten velký ultrazvuk - screening ve 30.-32. tt, víš? Říkala sestra, že paní doktorka ho nedělala (a posílala přece buď do Tornera nebo do nemocnice), ale že doktor to nějak umí. Teď nevím, jestli přímo řekla, že má lepší přístroj nebo že to s ním prostě umí, to zase nechci vyvolávat paniku tady :D Jinak mě taky vyšetřuje v té ordinaci po doktorce i na stejném ultrazvuku. Koukne na srdíčko, řekne kde je hlavička a hotovo :) Já jsem dneska 29+5 a teda děsím se, co přijde, protože ty vedra jsou pro mě smrtící - a to ještě žádný vedra nejsou, že jo :) Ale přesně, stojí to za to a zvládnem to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.6.16 17:34

@hrwjg jj velký screening už mám za sebou, ale co mi tak říkají jiné holky tak jim pomalu na každé kontrole dávají fotky 4D apod. Tak jsem si říkala proc nám dela ultrazvuk na starém přístroji když třeba vedle má nový :lol: ale jako žádna panika, už to vydržíme a brzy miminko uvidíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.6.16 18:18

@hrwjg od pondelka jsme doma :-) konecne!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
8.6.16 21:54

@Keydance No tak paráda :) prosimtě a jak jste tam byli teda dlouho? Vám tam voda netekla? :) A kdy přesně, že jsi rodila? Myslím v kolikátém tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.6.16 22:41

@hrwjg me voda netekla, ale zase mi nesel proud :-D proste blazinec. Byli jsme tam 10 dni, malyho nechteli pustit kvuli zloutence. Byla jsem 36 plus 2. No mohl tam chvilicku jeste vydrzet, bylo by min starosti. :-) a ty jsi v kolikatem tydnu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.6.16 09:57

@Zupa @Keydance Holky, já vám tak závidim, že už ty zlatíčka máte u sebe :))))) Dneska jsem 29+5 (i když malej velikostně napřed) a už jsem si začala počítat dny do porodu :D

@jsss ne, stále není vybráno :D já to právě chci mít koupený teď, dokud vím, že jsou peníze. Dostali jsme od přítelovo ségry židličku po neteři…ze začátku jsem byla spokojená, ale čím víc nad tím přemýšlím, tak malýho v růžový nechci mít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
9.6.16 10:17

@modelka86 jj jasné to chápu :-) No já jsem si nějaké penízk dala stranou a oběhám si to potom…nemám ani zcela jisté to pohlaví, takže mám pár neutrálních věcí a uvidíme po porodu…
@Zupa @Keydance Btw. holky mám pozitivního streptokoka :? takže u porodu atb :cert: :nevim: chjo…jina odběry krve OK.. Dnes 36+2…Taky odpočítávám už dny… v noci už téměř nespím, jak mi pořád něco bolí, brní atd…Nemůžu se dočkat porodu!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová