Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanka.br. píše:
Někdo, kdo rád jí a má jídlo jako zábavu prostě nemá velké břicho dědičně.
Tak je otázka, co je a není velké břicho a co je ještě zdravý apetit a co už ne. Ale já si na svém trvám - i štíhlí lidé mohou mít proporčně (vzhledem ke své postavě) větší břicho. Prostě se jim ten tuk nerozmístí rovnoměrně…
@Tinkka píše:
@majki.r Ja myslela ty cviky na posileni, ne na hubnutiZhubnout se da jen diky strave a detoxu, mam to vyzkousene. S pohybem je to zazivnejsi nu. Jinak Halinu mam jako cloveka rada, ale tlusta proste je a to je fakt, bohuzel. Pamatuji si ji driv cca pred 10ti lety a to byla polovicni (ted opakuji Bananove rybicky). Ja si myslim, ze ona je zrovna ten typ, kterej rad a hodne ji, co jsem ji tak videla a slysela mluvit o jidle
Jasně, chápu
Ta Halina tlustá je, ale proč tedy nezůstat u toho konstatování, nikdo přeci nevíme, jaké má problémy a tak. ![]()
@omites píše:
já zapomněla,. že ty jsi vlastně dokonalá
Ne nejsem, ale nevymlouvala jsem se na nic. Prostě jsem sedavým zaměstnáním a žraním pomohla k té prasnici.
Říkám to na plnou hubu jak to je. A nesvádím to na HA, poporodní kila, štítnou žlázu, klouby a tak podobně ![]()
Prostě jsem jen zlenivěla a žrala.
Ale teď už to tak není a nebude. Nechci být 90ti kg prase ![]()
@majki.r píše:
Jasně, chápuTa Halina tlustá je, ale proč tedy nezůstat u toho konstatování, nikdo přeci nevíme, jaké má problémy a tak.
Ta má největší problém tu nenažranost… která ji jednou beztak zabije…
@Krasavicaa píše:
A to víš jistě? Víš, jde mi o to, že nemám ráda, když člověk lidi negativně hodnotí, přitom je ani nezná a neví, jestli nemají nějaký problém.
@Krasavicaa píše:
tak na něco umřít musí a nejmladší už taky není…
Mě u tebě vadí ta arogance projevu.
@omites píše:
tak na něco umřít musí a nejmladší už taky není…Mě u tebě vadí ta arogance projevu.
No vidíš, a to v tom nic arogantního není ![]()
@omites píše:Mě u tebě vadí ta arogance projevu.
Me taky. Zakladatelka. ![]()
@Anonymní píše:
Me taky. Zakladatelka.
Tak víš co? Papej dál
![]()
Nějaká výmluva se vždy najde
A ty jsi na to expert ![]()
@majki.r ale umí kráááásně rozložit řadu diskuzí. Že @Krasavicaa ![]()
@pe-terka píše:
Tak je otázka, co je a není velké břicho a co je ještě zdravý apetit a co už ne. Ale já si na svém trvám - i štíhlí lidé mohou mít proporčně (vzhledem ke své postavě) větší břicho. Prostě se jim ten tuk nerozmístí rovnoměrně…
A jak to souvisí se zakladatelkou?
@Krasavicaa píše:
Tak víš co? Papej dál![]()
![]()
![]()
![]()
Nějaká výmluva se vždy najde
A ty jsi na to expert
Tak jsem smazala příspěvek, kde jsem psala, že to jistě nemyslíš zle. No holka proč hned takhle? Náhodou mě se zakladatelka líbí, v diskusi mě překvapila vstřícným přístupem i snahou tu váhu řešit, přestože některé příspěvků byly rejpavé a nepříjemné.
@omites píše:
@majki.r ale umí kráááásně rozložit řadu diskuzí. Že @Krasavicaa
Asi tak ![]()
Hele já tě taky nemusím, tvoje názory jsou většinou dost mimo, ale nevím proč bych do tebe měla zbytečně rýpat. Pokud se ti něco nelíbí, tak na mě nereaguj
![]()
@Krasavicaa píše:
No vidíš, a to v tom nic arogantního není
no, a to nadávání tady na tlusté a na Halinu, to mělo být co?