Rodině vadí má nadváha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
26.12.14 23:12
@hanka.br. píše:
Někdo, kdo rád jí a má jídlo jako zábavu prostě nemá velké břicho dědičně.

Tak je otázka, co je a není velké břicho a co je ještě zdravý apetit a co už ne. Ale já si na svém trvám - i štíhlí lidé mohou mít proporčně (vzhledem ke své postavě) větší břicho. Prostě se jim ten tuk nerozmístí rovnoměrně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
26.12.14 23:13
@Tinkka píše:
@majki.r Ja myslela ty cviky na posileni, ne na hubnuti :mrgreen: Zhubnout se da jen diky strave a detoxu, mam to vyzkousene. S pohybem je to zazivnejsi nu. Jinak Halinu mam jako cloveka rada, ale tlusta proste je a to je fakt, bohuzel. Pamatuji si ji driv cca pred 10ti lety a to byla polovicni (ted opakuji Bananove rybicky). Ja si myslim, ze ona je zrovna ten typ, kterej rad a hodne ji, co jsem ji tak videla a slysela mluvit o jidle :nevim:

Jasně, chápu :-) Ta Halina tlustá je, ale proč tedy nezůstat u toho konstatování, nikdo přeci nevíme, jaké má problémy a tak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.12.14 23:13
@omites píše:
já zapomněla,. že ty jsi vlastně dokonalá :kytka:

Ne nejsem, ale nevymlouvala jsem se na nic. Prostě jsem sedavým zaměstnáním a žraním pomohla k té prasnici. :nevim: Říkám to na plnou hubu jak to je. A nesvádím to na HA, poporodní kila, štítnou žlázu, klouby a tak podobně :-)
Prostě jsem jen zlenivěla a žrala. :-) Ale teď už to tak není a nebude. Nechci být 90ti kg prase :-)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
26.12.14 23:14
@majki.r píše:
Jasně, chápu :-) Ta Halina tlustá je, ale proč tedy nezůstat u toho konstatování, nikdo přeci nevíme, jaké má problémy a tak. :kytka:

Ta má největší problém tu nenažranost… která ji jednou beztak zabije…

• Citovat
  • Upravit
12550
26.12.14 23:15
@Krasavicaa píše:

A to víš jistě? Víš, jde mi o to, že nemám ráda, když člověk lidi negativně hodnotí, přitom je ani nezná a neví, jestli nemají nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.14 23:15
@Krasavicaa píše:

tak na něco umřít musí a nejmladší už taky není…

Mě u tebě vadí ta arogance projevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.12.14 23:17
@omites píše:
tak na něco umřít musí a nejmladší už taky není…Mě u tebě vadí ta arogance projevu.

No vidíš, a to v tom nic arogantního není :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.14 23:18
@omites píše:Mě u tebě vadí ta arogance projevu.

Me taky. Zakladatelka. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.14 23:18

Halinku mam rada. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
26.12.14 23:19
@Anonymní píše:
Me taky. Zakladatelka. :,(

Tak víš co? Papej dál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nějaká výmluva se vždy najde :-) A ty jsi na to expert :-)

• Citovat
  • Upravit
13141
26.12.14 23:21

@majki.r ale umí kráááásně rozložit řadu diskuzí. Že @Krasavicaa ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
26.12.14 23:21
@pe-terka píše:
Tak je otázka, co je a není velké břicho a co je ještě zdravý apetit a co už ne. Ale já si na svém trvám - i štíhlí lidé mohou mít proporčně (vzhledem ke své postavě) větší břicho. Prostě se jim ten tuk nerozmístí rovnoměrně…

A jak to souvisí se zakladatelkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
26.12.14 23:22
@Krasavicaa píše:
Tak víš co? Papej dál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Nějaká výmluva se vždy najde :-) A ty jsi na to expert :-)

Tak jsem smazala příspěvek, kde jsem psala, že to jistě nemyslíš zle. No holka proč hned takhle? Náhodou mě se zakladatelka líbí, v diskusi mě překvapila vstřícným přístupem i snahou tu váhu řešit, přestože některé příspěvků byly rejpavé a nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.12.14 23:22
@omites píše:
@majki.r ale umí kráááásně rozložit řadu diskuzí. Že @Krasavicaa ;-)
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Asi tak :roll:

Hele já tě taky nemusím, tvoje názory jsou většinou dost mimo, ale nevím proč bych do tebe měla zbytečně rýpat. Pokud se ti něco nelíbí, tak na mě nereaguj :* :* :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
8288
26.12.14 23:23
@Krasavicaa píše:
No vidíš, a to v tom nic arogantního není :-)

no, a to nadávání tady na tlusté a na Halinu, to mělo být co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová