Rodině vadí má nadváha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
26.12.14 22:18
@Krasavicaa píše:
A pročpak? Třeba bychom ti i poradily, jak a s čím začít… klidně mi napiš do zprávy…
že by se jí dotkla debata kolem Haliny? :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.12.14 22:19
@omites píše:
taky 174… u mě je problém v tom, že já vždycky lehce sklouznu do nesnídání. Někdy až obědvám. Pak nejím celé odpoledne, protože mám jednoho klienta za druhým a když doběhnu domů ve 20h, tak první jdu číst pohádku a večeřím tak v 20,30 :jazyk:

Aha..
Ja mam overeno, ze musim jist pravidlene a kdyz neco vynecham, priboram. proto jim pravidelne a nekdy si spise neco pridam… ¨jako ted o Vanocich cukrovicka. Ale uz koncim, mam tlustsi nohy :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.12.14 22:20
@Anonymní píše:
Chtela jsem zde jeste prispivat, ale po docteni diskuze jiz nebudu. Zakladatelka.

To je skoda…
Vidis, je nas tady s takovou anebo podbnou vahou vic nez dost!!! :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.14 22:22
@farska píše:
Aha..
Ja mam overeno, ze musim jist pravidlene a kdyz neco vynecham, priboram. proto jim pravidelne a nekdy si spise neco pridam… ¨jako ted o Vanocich cukrovicka. Ale uz koncim, mamtlustsi nohy :cert: :cert:

to máš ještě dobré. Já zas dneska vlezla do pracovního a vidím víc bříško. Tak to půjde po Novém roce dolů. To se mi nelíbí.
Ale třeba zadek mi nevadí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
26.12.14 22:23

@Svandu Nevim jestli jsi to postrehla, ale ja tak reagovala na anonymni, ktera psala, ze ma pri vysce 163/150kg, vis :mrgreen: To me prijde dost brutalni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.12.14 22:25
@omites píše:
to máš ještě dobré. Já zas dneska vlezla do pracovního a vidím víc bříško. Tak to půjde po Novém roce dolů. To se mi nelíbí.
Ale třeba zadek mi nevadí. :)

Zadek mi vadi, ale jak si na nej nevidim, tak az tak neresim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
26.12.14 22:27
@omites píše: že by se jí dotkla debata kolem Haliny? :zed: :zed:

já myslím, že určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.14 22:30
@belladonna píše:
já myslím, že určitě.
Že je Halina jako hroch, na tom si trvám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.12.14 22:33
@Burj Chalifa píše: Že je Halina jako hroch, na tom si trvám.

Přesně…

• Citovat
  • Upravit
920

@Burj Chalifa souhlasim :pankac:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
@Burj Chalifa píše: Že je Halina jako hroch, na tom si trvám.

Je, ale pokud já vím, tak taky bojuje s dietami celý život. A takových lidí je spousta, jistě si tu mlčky čtou i uživatelky s podobnou postavou a věřím, že je to může mrzet. Ne každý má možnost zhubnout, někdo je nemocný se štítnou žlázou, někdo má nemocné klouby a tudíž pohybově nemá tolik možností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
26.12.14 22:35

@omites to muze byt, ja bych podle inbody mohla mit taky o cca 10 kg tuku vice, ale je otazka, jestli bych se citila dobre.. Cim jsem lehci, tim mensi vahu taham a jsem mnohem rychlejsi, vykonnejsi a telo obecne lepe funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.12.14 22:37
@majki.r píše:
Je, ale pokud já vím, tak taky bojuje s dietami celý život. A takových lidí je spousta, jistě si tu mlčky čtou i uživatelky s podobnou postavou a věřím, že je to může mrzet. Ne každý má možnost zhubnout, někdo je nemocný se štítnou žlázou, někdo má nemocné klouby a tudíž pohybově nemá tolik možností…

To jsou výmluvy. Vždy máš možnost něco se sebou dělat. A pokud si to některé tlusté uživatelky čtou, tak se třeba chytnou za nos a začnou ze sebou něco dělat… :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
26.12.14 22:38
@Tinkka píše:
@Svandu Nevim jestli jsi to postrehla, ale ja tak reagovala na anonymni, ktera psala, ze ma pri vysce 163/150kg, vis :mrgreen: To me prijde dost brutalni :cert:

To je podle mě extra humáč…

• Citovat
  • Upravit
13141
26.12.14 22:38
@ocean8503 píše:
@omites to muze byt, ja bych podle inbody mohla mit taky o cca 10 kg tuku vice, ale je otazka, jestli bych se citila dobre.. Cim jsem lehci, tim mensi vahu taham a jsem mnohem rychlejsi, vykonnejsi a telo obecne lepe funguje

to určitě., Ale přece nebudu dobrovolně sundávat svaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová