Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa píše:že by se jí dotkla debata kolem Haliny?
A pročpak? Třeba bychom ti i poradily, jak a s čím začít… klidně mi napiš do zprávy…
@omites píše:
taky 174… u mě je problém v tom, že já vždycky lehce sklouznu do nesnídání. Někdy až obědvám. Pak nejím celé odpoledne, protože mám jednoho klienta za druhým a když doběhnu domů ve 20h, tak první jdu číst pohádku a večeřím tak v 20,30
Aha..
Ja mam overeno, ze musim jist pravidlene a kdyz neco vynecham, priboram. proto jim pravidelne a nekdy si spise neco pridam… ¨jako ted o Vanocich cukrovicka. Ale uz koncim, mam tlustsi nohy
![]()
@Anonymní píše:
Chtela jsem zde jeste prispivat, ale po docteni diskuze jiz nebudu. Zakladatelka.
To je skoda…
Vidis, je nas tady s takovou anebo podbnou vahou vic nez dost!!!
![]()
@farska píše:
Aha..
Ja mam overeno, ze musim jist pravidlene a kdyz neco vynecham, priboram. proto jim pravidelne a nekdy si spise neco pridam… ¨jako ted o Vanocich cukrovicka. Ale uz koncim, mamtlustsi nohy![]()
to máš ještě dobré. Já zas dneska vlezla do pracovního a vidím víc bříško. Tak to půjde po Novém roce dolů. To se mi nelíbí.
Ale třeba zadek mi nevadí. ![]()
@Svandu Nevim jestli jsi to postrehla, ale ja tak reagovala na anonymni, ktera psala, ze ma pri vysce 163/150kg, vis
To me prijde dost brutalni ![]()
@omites píše:
to máš ještě dobré. Já zas dneska vlezla do pracovního a vidím víc bříško. Tak to půjde po Novém roce dolů. To se mi nelíbí.
Ale třeba zadek mi nevadí.
Zadek mi vadi, ale jak si na nej nevidim, tak az tak neresim ![]()
@omites píše: že by se jí dotkla debata kolem Haliny?![]()
já myslím, že určitě.
@belladonna píše:Že je Halina jako hroch, na tom si trvám.
já myslím, že určitě.
@Burj Chalifa píše: Že je Halina jako hroch, na tom si trvám.
Přesně…
@Burj Chalifa píše: Že je Halina jako hroch, na tom si trvám.
Je, ale pokud já vím, tak taky bojuje s dietami celý život. A takových lidí je spousta, jistě si tu mlčky čtou i uživatelky s podobnou postavou a věřím, že je to může mrzet. Ne každý má možnost zhubnout, někdo je nemocný se štítnou žlázou, někdo má nemocné klouby a tudíž pohybově nemá tolik možností…
@omites to muze byt, ja bych podle inbody mohla mit taky o cca 10 kg tuku vice, ale je otazka, jestli bych se citila dobre.. Cim jsem lehci, tim mensi vahu taham a jsem mnohem rychlejsi, vykonnejsi a telo obecne lepe funguje
@majki.r píše:
Je, ale pokud já vím, tak taky bojuje s dietami celý život. A takových lidí je spousta, jistě si tu mlčky čtou i uživatelky s podobnou postavou a věřím, že je to může mrzet. Ne každý má možnost zhubnout, někdo je nemocný se štítnou žlázou, někdo má nemocné klouby a tudíž pohybově nemá tolik možností…
To jsou výmluvy. Vždy máš možnost něco se sebou dělat. A pokud si to některé tlusté uživatelky čtou, tak se třeba chytnou za nos a začnou ze sebou něco dělat…
![]()
@ocean8503 píše:
@omites to muze byt, ja bych podle inbody mohla mit taky o cca 10 kg tuku vice, ale je otazka, jestli bych se citila dobre.. Cim jsem lehci, tim mensi vahu taham a jsem mnohem rychlejsi, vykonnejsi a telo obecne lepe funguje
to určitě., Ale přece nebudu dobrovolně sundávat svaly