Rodině vadí má nadváha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
26.12.14 12:53
@Blackova.K píše:
38 číslo kalhot jsem měla na konci těhotenství se 67 kilama asi :think:
…krehke subtilni zeny mne vzdy desne iritovaly. navic s malymi chodidly.
oboji totiz nemam a mit nebudu, proto zaavidiiiiim.:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
26.12.14 12:58

Tak ja mela 70kg178cm pred tehu a velikost 40, ted tedy 42. Zalezi take jestli je v kalhotach elasten, to dela take dost. Nahore velikost M, prsa 85B. Kdyz jsem mela 85kg, nosila jsem 42 az 44, ale byla jsem v nich narvana!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
26.12.14 13:01
@farska píše: …krehke subtilni zeny mne vzdy desne iritovaly. navic s malymi chodidly.
oboji totiz nemam a mit nebudu, proto zaavidiiiiim.:)

no nemáš co závidět, jo chodidlo mám taky malý. Teď už to jde, asi jak mi stárnou nohy, tak se rozkydávaj :nevim: ale dřív, všechny boty široký. Teda klasický páskový nemůžu furt, bych měla prsty před botama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
26.12.14 13:31

Mám 175cm a 95kg, nikdo by mi tyto kila netipoval, dokáži se obléci opravdu vkusně i na jednání - kostýmky apod. I ti chlapy se kolem točí. Není to o kilech, je to o aktuálním charizmatu. Zakladatelko, nevěš hlavu a buď spokojená. Já občas najdu sílu zhubnout, většinou se řídím dietou Ing. Havlíčka, jednou jsme zhubla i dvacet kilo, opět žravostí nabrala, miluju jídlo. Avšak bez jojoefektu. Já to třeba zhubnu, ale trvale neudržím. Vlčí hlad mě opět přivede do mých krásných kyprých rozměrů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.12.14 14:08

@Blackova.K no,mě nohy věkem kostnatí a hubnou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
26.12.14 14:15
@berry4 píše:
@Blackova.K no,mě nohy věkem kostnatí a hubnou 8o

nj tak ty jsi o proti mě už stará, já jsem pořád dívenka :mrgreen: mě se asi placatí :think: kostnatý jsou od jakživa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
26.12.14 14:29

90kg při 175 cm je myslím dost. To by mě teda dost vadilo. Každý to má jinak. I kg některé umí nosit, ale je jich velmi málo. A nechápu, proč se zlobíš, že tě přirovnávají k mámě, když je podle tebe krásná ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
26.12.14 14:44
@majki.r píše:
Já bych tohle naprosto pochopila u závažnější obezity, ale proč by okolí mělo řešit pár kilo navíc? To je snad věc toho, kdo je nosí…mám kamarádku, je trochu při těle, ale je to usměvavá hodná a pozitivní holka…teď čerstvě i maminka. A přestala se stýkat s rodinou, protože neuměli mluvit o ničem jiném, než že je tlustá jak prase, doslova. Rodiče jsou totiž sportovci a dceruška jim kazí rodinný obrázek. A přitom není nijak extra tlustá, spíš oplácanější.

Definuj „par kilo navic“. To znamena, ze mas obvykle 65, ale nacpala aes cukrovim a mas 68. A ne pri vysce 175 mit 90 kilo :roll: Nehlede na to, ze mnoho svalove hmoty tam nebude. Jsem jeste o par centaku vyssi a kdyz si predstavit, ze bych mela nabrat dvacet kilo 8o jako jo, rekla bych, ze pak bych uz byla tlusta :zed:

Co se tyka toho, ze tu nelteri pisi, ze dedicny zadek, prsa, bricho neni, tak to je pitomost. Muzi rekl sport.dr., ze pas ma proste po mame a kdyz bude zrat a lemrit, bude mit pneumatiku. Coz je pravda. Kdyz si vyzira a nesportuje, jde mu to vyhradne do bricha. Ty dispozice tam jsou. Nicmene pokud ji normalne a sportuje, je v pase stihly. Takze vetsinou je to vazne jen o discipline - stravovaci i pohybove, to mi nikdo nevykeca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
26.12.14 14:54
@berry4 píše:
Holky dovedete si představit Malinu Obrovskou nahou? Ty její šílenou řit´, co jí visí nahoru, kolik sádla na ní je, nohy přetékající tukem, ta prsa, když povolí z těch svázaných korzetů… Mám ji jako ženskou ráda, ale pokaždé, když ji vidím, tak mě zachvátí tahle představa a chce se mi doslova blejt. :oops:

proč to tak řešíte? Takové nechutné kritické komentáře jsem už dlouho nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.12.14 14:55
@belladonna píše:
proč to tak řešíte? Takové nechutné kritické komentáře jsem už dlouho nečetla.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: máme o ní psát, že je jak laňka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
26.12.14 14:57
@Krasavicaa píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: máme o ní psát, že je jak laňka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Musíš ji neřešit, případně opakovat mantru: „Ona ta kila umí nosit!“

• Citovat
  • Upravit
8288
26.12.14 14:58
@Krasavicaa píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: máme o ní psát, že je jak laňka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

prosím? Nelíbí se mi, že se do tlustých tak navážíte. Halinu komentujte opravdu nechutně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
26.12.14 15:02
@Lambdada píše:
Musíš ji neřešit, případně opakovat mantru: „Ona ta kila umí nosit!“

kde? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
26.12.14 15:02

mě je blbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
26.12.14 15:03
@Blackova.K píše:
kde? 8o

Všude, ne :nevim:?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek