Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@berry4 píše:
Mám tě ráda, všechno, ale sorry, tohle je opravdu výmysl. mám 69-70 kg na výšku 176, prsa něco mezi jedničkama až s bídou dvojkama a 40 ku obleču občas. OBČAS! Když se výrobce asi sekne a udělá ji volnější. Jinak jsem jasná 42 ka. S devadesáti kily mi to přijde jako výsměch.
Mám 174cm a 67kg, nosívám stabilně 38, 40 když je oblečení šité menší. Ale mít 90kg, tak to si nedovedu představit, v těhotenství jsem teda měla metrák a když si vezmu, že ani stehna jsem nemohla do 40-42 kalhot nacpat… Asi záleží, jak je ta váha rozložená, no ![]()
@poiuz píše:
Mám 174cm a 67kg, nosívám stabilně 38, 40 když je oblečení šité menší. Ale mít 90kg, tak to si nedovedu představit, v těhotenství jsem teda měla metrák a když si vezmu, že ani stehna jsem nemohla do 40-42 kalhot nacpat… Asi záleží, jak je ta váha rozložená, no
Mam stejne cm, co Ty, a 67 kil jsem mela na ZS(hruby odhad). Kdyz mam 75 kil, vypadam do puli tela vychrtle/spodek ne, jsem typ „hruska“/. No to je fuk, proste jsem chtela rict a napsat, ze BMI je uplne a zcela o nicem, ze pro mne treba je nicnerikajici a nicnezohlednujici.
Jo-a prsa D-G, dle stadia tehotenstvi a kojeni. Obvod 75-80.
@farska píše:
Mam stejne cm, co Ty, a 67 kil jsem mela na ZS(hruby odhad). Kdyz mam 75 kil, vypadam do puli tela vychrtle/spodek ne, jsem typ „hruska“/. No to je fuk, proste jsem chtela rict a napsat, ze BMI je uplne a zcela o nicem, ze pro mne treba je nicnerikajici a nicnezohlednujici.
Já to pořád nechápu, jsi hruška a při téměř sto kilech oblečeš kalhoty 40? Tak to klobouk dolů, bez ironie, já mám spodek spíš klučičí, boky vlastním malé a při 65 kilech nosím kalhoty 40 běžně, někdy 38, ale to tak ty s německým číslováním.
@mag No,kalhoty spise 42/HM, CA, Tesco, Gate apod/ Saty a trika ovsem 40/coz je s podivem, mam vetsi prsa/.Mensi boky a hlavne zadel byly vzdy mym snem
![]()
@farska píše:
No hele, mě by ta fotka opravdu zajímala
![]()
@farska píše:
@mag No,kalhoty spise 42/HM, CA, Tesco, Gate apod/ Saty a trika ovsem 40/coz je s podivem, mam vetsi prsa/.Mensi boky a hlavne zadel byly vzdy mym snem![]()
![]()
Tak já mám prsa taky veliký, zrovna HM bych řekla, že čísluje jinak, tam nosím běžně 38, nebo M.
@Krasavicaa
No tak to asi nejen Tebe
![]()
Jenze, takhle verejne urcite ne-e. Co kdyby se sletly/i zajemci/kyne o geneticky matros…
![]()
@farska píše:
@Krasavicaa
No tak to asi nejen Tebe![]()
Jenze, takhle verejne urcite ne-e. Co kdyby se sletly/i zajemci/kyne o geneticky matros…![]()
![]()
![]()
Tak bys byla brzo v balíku ![]()
@Krasavicaa píše:…a proc myslis, ze mam uz za sebou pet „geneticky kvalitnich“ blondynek?
Tak bys byla brzo v balíku
@berry4 píše:
Mám tě ráda, všechno, ale sorry, tohle je opravdu výmysl. mám 69-70 kg na výšku 176, prsa něco mezi jedničkama až s bídou dvojkama a 40 ku obleču občas. OBČAS! Když se výrobce asi sekne a udělá ji volnější. Jinak jsem jasná 42 ka. S devadesáti kily mi to přijde jako výsměch.
jsi na tom podobně jako já, výška tedy 170,a taky cca okolo 70kg.
Občas obleču 40,ale jinak 42.
Ale koupila jsem si svetřík vel. S,a sedí mi
![]()
Prsa, no mám B košíčky, ale mami mi říkala abych zkusila C, a jsou mi volnější ![]()
38 číslo kalhot jsem měla na konci těhotenství se 67 kilama asi ![]()
@farska píše: …a proc myslis, ze mam uz za sebou pet „geneticky kvalitnich“ blondynek?![]()
5?
Ty jo
Dobře ty
![]()
@Blackova.K píše:
38 číslo kalhot jsem měla na konci těhotenství se 67 kilama asi
Teď chodíš do dětské módy? ![]()
Jinak trochu OT, mě stačí když mi začne něco malinko škrtit, a už se hodně hlídám a krotím ![]()
Podobné komentáře jako zakladatelka jsem slýchala od spolužáků, rychle jsem totiž vyvinula
a docela mě to poznamenalo. Takže jsem na to dost háklivá.
Hm, zrovna chystám chlebíčky, ale přešla mě chuť