Rodině vadí má nadváha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
26.12.14 19:55

@Svandu když jsem měla mírně nadlimitní svalovou hmotu( a tím pádem i větší váhu, ovšem ne v tucích ),tak mi 40 ky byly malé. Nahoře 38-40, to ano, ale kalhoty mi ve stehnech rupaly, to stejné v lýtkách, v pase jsem plavala.
Ted´,atrofovaná obleču zase v pohodě, pas je tak nějak „decentněji“ zaplněný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
26.12.14 20:07

Holky, necetla jsem uplne vse, ale neco jeste pridam k Haline :) jednou jsme ji potkali v Bugsys v Praze. Sedela tam s nejakym hubenym borcem a cim vice pila, tim vice se k nemu posouvala a flirtovala. A on se vzdycky zase od ni posunul pryc :) kdyz vstala, na tu jeji figuru nikdy!! nezapomenu. Ten tlusry a otekly kotnik byl opravdu nechutny…
Jinak s temi svaly mate pravdu. Ja jich mam az moc a tim se mi zvysuje vaha. Nejlepe je to videt na inbody, ktere presne vypocita procenta svalu, vody a tuku. Ja mivam pravidelne svalu nadbytek a i pri nizkem procentu tuku mam dost vysokou vahu - na 168 cm se pohybuji mezi 63-67 kg, podle rocniho obdobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.14 20:37
@aaababy píše:
Hrozne zboznuju kdyz obrne rekne ze manzelovi to nevadi a nemenil by. Menil!!! Ale co mu sakra zbyva!!! Tajne koukat na videa mozna a mit inspiraci aby mu to fungovalo.

je zatěžko přijmout, že některým chlapům se to i líbí a naopak nemají rádi vychrtliny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.14 20:38

@ocean8503 mě na In Body vyšla ideální váha 80kg :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
26.12.14 20:41

@omites co to je to in body :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.14 20:45
@Blackova.K píše:
@omites co to je to in body :oops:

něco jako bodystat. Stoupneš si tam, změří ti to tuk, svaly, vodu. Rozložení váhy v různých částech těla, bazální metabolismus (já 7500kJ :jazyk: ) Podle toho, co si zaplatíš, to umí i víc věcí porovnat - třeba minerály.
Doporučí ideální váhu, právě podle toho, kolik je svalů a tuků. BMI je dávno překonané. Podle toho by měl můj „kulturista“ obezitu druhého stupně, což teda rozhodně nemá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
26.12.14 21:01
@omites píše:
je zatěžko přijmout, že některým chlapům se to i líbí a naopak nemají rádi vychrtliny. :nevim:

No jasně, každý chlap to má jinak a docela bych řekla, že většina chlapů preferuje normálně vážící ženský. Výchylka výrazně nahoru i dolů si sice najde své příznivce, ale není pravda, že by většina chlapů tíhla k vychrtlinám, nebo naopak oplácaným holkám.

Výjimkou jsou puberťáci, ale to je logický, že se jim líběj čtyřicetikilový čtrnáctky :mrgreen: Prostě jejich věková kategorie :mrgreen:

Nicméně (a pro mě docela překvapivě) se chlapům hodně líbí vysportované holky se svalama, žádné vyhladovělé dámičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.14 21:08
@Svandu píše:
Nicméně (a pro mě docela překvapivě) se chlapům hodně líbí vysportované holky se svalama, žádné vyhladovělé dámičky.

Ono to vypadá zdravěji, už jenom aby tu svalovku udržela, tak nehladoví. Vychtliny s placatý zadkem se nelíbí ani mě. Ale takový vysportovaný kulatý zadeček, to je jiné. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.12.14 21:59

Sakrys, na ten inline si musim taky dojit. T vim, kde ceho mam moc a kde bych mela pridat :lol: :lol: :lol:
Jak jsem stara, tak jsem o tohle jeste neslysela. S e stydim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.14 22:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.12.14 22:10
@omites píše:
@ocean8503 mě na In Body vyšla ideální váha 80kg :jazyk:

JA to vidim u sebe stejne.. Kolik ze meris?? Ja 174

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.12.14 22:10

@omites Kuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 22:14

Chtela jsem zde jeste prispivat, ale po docteni diskuze jiz nebudu. Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
26.12.14 22:16
@Anonymní píše:
Chtela jsem zde jeste prispivat, ale po docteni diskuze jiz nebudu. Zakladatelka.

A pročpak? Třeba bychom ti i poradily, jak a s čím začít… klidně mi napiš do zprávy…

• Citovat
  • Upravit
13141
26.12.14 22:16
@farska píše:
JA to vidim u sebe stejne.. Kolik ze meris?? Ja píše: Více

taky 174… u mě je problém v tom, že já vždycky lehce sklouznu do nesnídání. Někdy až obědvám. Pak nejím celé odpoledne, protože mám jednoho klienta za druhým a když doběhnu domů ve 20h, tak první jdu číst pohádku a večeřím tak v 20,30 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová