Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lambdada píše:
Všude, ne?
aha, tak tam jsem zrovna nebyla.
@Blackova.K píše:Žádná baculka. Halina je nechutná bedna sádla, kytovec. Nazývejte věci pravými slovy.
mě je blbě
@belladonna píše:
prosím? Nelíbí se mi, že se do tlustých tak navážíte. Halinu komentujte opravdu nechutně.
@Blackova.K píše:
aha, tak tam jsem zrovna nebyla.
Nevíš, co je pěkné
… je jako laň. Laň před hodně krutou zimou a následným hladomorem ![]()
@berry4 píše:vždyt´ta její obezita opravdu nechutná JE! Předpokládám, že budeš podobných rozměrů, jinak by jsi se tak nerozčilovala.
Jsem čekala, že někdo bude psát o rozčilování a o mojí postavě
Ne, já mám postavu normální, ale komentuju ty zlé výkřiky tady. A nerozčiluju se, diskuze mě nechávají chladnou.
A píšeš o něčem jiném. Napsat nechutná obezita, to je pohoda. Ale přirovnávání Haliny ke kytovci a tak dále, to je prostě podle mě trapné a hloupé, ale každému se líbí jiná konverzace, no.
@Burj Chalifa píše: Žádná baculka. Halina je nechutná bedna sádla, kytovec. Nazývejte věci pravými slovy.
takový ošklivý komentářík, čekej odvetu ![]()
@Krasavicaa píše:
A kde to napsala???
Někde uprostřed diskuze zakladatelka psala, že začne hubnout, takže dobře pro ni.
@Blackova.K píše:
takový ošklivý komentářík, čekej odvetu
Proč by měla čekat odevtu, vždyť má pravdu.
@Shreya píše:
Proč by měla čekat odevtu, vždyť má pravdu.
Nezlob se na zrcadlo, když máš křivou hubu. Obézní je obézní, nikoli baculka. Halina je morbidně tlustá a pohled na její nahotu je jistě jen pro velmi otrlé žaludky.
@belladonna píše:
prosím? Nelíbí se mi, že se do tlustých tak navážíte. Halinu komentujte opravdu nechutně.
Ne ne kotě ![]()
Pouze pravdivě ![]()
Že ty patříš k těm, co umí kila nosit?
![]()
@Burj Chalifa píše: Žádná baculka. Halina je nechutná bedna sádla, kytovec. Nazývejte věci pravými slovy.
Máš pravdu
Ovšem jako vždy
![]()
@belladonna píše:
Jsem čekala, že někdo bude psát o rozčilování a o mojí postavěNe, já mám postavu normální, ale komentuju ty zlé výkřiky tady. A nerozčiluju se, diskuze mě nechávají chladnou.
A píšeš o něčem jiném. Napsat nechutná obezita, to je pohoda. Ale přirovnávání Haliny ke kytovci a tak dále, to je prostě podle mě trapné a hloupé, ale každému se líbí jiná konverzace, no.
Normální?
No ona hranice normálnosti je u každého jiná… Některým připadá 90kg normál
![]()
@Krasavicaa píše:
Normální?No ona hranice normálnosti je u každého jiná… Některým připadá 90kg normál
![]()
![]()
Jedu podle tabulek.. ![]()
@mag píše:
No právě, já měřím o 5 cm víc, vážím o pětadvacet méně a tu 40 taky někdy nosím, tak si to právě nevedu představit (mám teda velký prsa).
@berry4 píše:
Mám tě ráda, všechno, ale sorry, tohle je opravdu výmysl. mám 69-70 kg na výšku 176, prsa něco mezi jedničkama až s bídou dvojkama a 40 ku obleču občas. OBČAS! Když se výrobce asi sekne a udělá ji volnější. Jinak jsem jasná 42 ka. S devadesáti kily mi to přijde jako výsměch.
Ja teda dal nedocetla, ale mam 174/58-60 kg a velikost 36. Zas mi pripada divne, ze nekdo podobne vysky muze mit byt ma o pet kg vice velikost 40
38 na me vylozene planda, nemam prsa ani zadek, takze se mi nezda nemozne mit pri 90 kg 40.