Rodině vadí má nadváha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12874
26.12.14 17:14

@evill Já mám prsa 65 DD, takže asi tak, když jsem měla o pět kilo méně, tak jsem kalhoty 36 taky nosila, ale musely být prodloužený. Měřím teda 176.

Příspěvek upraven 26.12.14 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
26.12.14 17:15
@evill píše:
Ja teda dal nedocetla, ale mam 174/58-60 kg a velikost 36. Zas mi pripada divne, ze nekdo podobne vysky muze mit byt ma o pet kg vice velikost 40 :think: 38 na me vylozene planda, nemam prsa ani zadek, takze se mi nezda nemozne mit pri 90 kg 40.

ja mam 36 spodek a 40 vrsek, 170/61 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
26.12.14 17:24
@majki.r píše:
Přidal/a jsi jí 5 kilo :kytka:

Soráč. Možná jsem se spletl o dva roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
26.12.14 17:46
@zoe546 píše:
Mám 175cm a 95kg, nikdo by mi tyto kila netipoval, dokáži se obléci opravdu vkusně i na jednání - kostýmky apod. I ti chlapy se kolem točí. Není to o kilech, je to o aktuálním charizmatu. Zakladatelko, nevěš hlavu a buď spokojená. Já občas najdu sílu zhubnout, většinou se řídím dietou Ing. Havlíčka, jednou jsme zhubla i dvacet kilo, opět žravostí nabrala, miluju jídlo. Avšak bez jojoefektu. Já to třeba zhubnu, ale trvale neudržím. Vlčí hlad mě opět přivede do mých krásných kyprých rozměrů. :palec:

Muj manzel rika ze zenska s 90kg a vkusne oblecena je prijemna na schuzce a na pokec ale jak svlekne musi se chlap sakra prekecavat a budit druhe ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.14 17:50
@aaababy píše:
Muj manzel rika ze zenska s 90kg a vkusne oblecena je prijemna na schuzce a na pokec ale jak svlekne musi se chlap sakra prekecavat a budit druhe ja

nebo jak píše klasik českého mužského šovinismu dr. Hausmann - ožrat se tak, aby ty pancíře špeku přežil a rozlišil, který lalok je prso.

Příspěvek upraven 26.12.14 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
26.12.14 17:52
@Burj Chalifa píše:
nebo jak jak píše klasik českého mužského šovinismu dr. Hausmann - ožrat se tak, aby ty pancíře špeku přežil a rozlišil, který lalok je prso.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
26.12.14 17:54

Hrozne zboznuju kdyz obrne rekne ze manzelovi to nevadi a nemenil by. Menil!!! Ale co mu sakra zbyva!!! Tajne koukat na videa mozna a mit inspiraci aby mu to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.14 17:57
@aaababy píše:
Hrozne zboznuju kdyz obrne rekne ze manzelovi to nevadi a nemenil by. Menil!!! Ale co mu sakra zbyva!!! Tajne koukat na videa mozna a mit inspiraci aby mu to fungovalo.

Obryně s býčí šíjí - též klasika od dr. Hausmanna (Základy mužského šovinismu).Doporučuji, je to skvělé čtení. Jen u něj ženské prskají, ty, co se poznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
26.12.14 17:59
@aaababy píše:
Muj manzel rika ze zenska s 90kg a vkusne oblecena je prijemna na schuzce a na pokec ale jak svlekne musi se chlap sakra prekecavat a budit druhe ja
@Burj Chalifa píše:
nebo jak píše klasik českého mužského šovinismu dr. Hausmann - ožrat se tak, aby ty pancíře špeku přežil a rozlišil, který lalok je prso.Příspěvek upraven 26.12.14 v 17:53
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.14 18:00
@Blackova.K píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Že jsi to Ty, tak tady máš odkaz:
http://www.zbozi.cz/…ef-hausmann/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
26.12.14 18:00

@Blackova.K nova profilovka? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
26.12.14 18:03

@Burj Chalifa díky, to si přečtu.

@aaababy jj je po vánocích, Santova milenka už je mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.14 18:03
@Blackova.K píše:
@Burj Chalifa díky, to si přečtu.@aaababy jj je po vánocích, Santova milenka už je mimo.

Výtečný je i druhý díl Základy mužského šovinismu pro pokročilé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
26.12.14 19:35
@Tinkka píše:
To ze Ti lekarka na morbidni obezitu nic nerekla je jedna vec, ze hazardujes se svym zdravim je vec druha a ze se tim jeste chlubis to je vec treti! Kazdy sveho stesti (zdravi) strujcem a Ty s takovou vahou zrejme dlouho zdrava nebudes, bohuzel :nevim:

Taky mi to přijde zvláštní.. Můj doktor mě prudil, když jsem měla 75kg na 171cm docela dost. Asi i vzhledem k tomu, že maminka byla v té době hodně při těle (měly jsme stejného doktora). Bylo mi dvacet. A to nevěděl, že už jsem v té době měla 11kg dole. No každopádně jsem pak dohubla na nějakých 69 a přestala. Až po porodu jsem šla na nějakých 61kg. A když jsem podruhý těhotná napochodovala na prevenci už k nástupkyni starého pána, tak si mě změřila pohledem, jaktože jako nemám nadváhu, když to má napsaný v kartě. Měla jsem 64kg :lol:

Nicméně 90kg na 173cm nadváha je, ale nedovolila bych si to někomu předhazovat, vím, jak ten výsměch bolí, zažila jsem to jako dítě.. S přáteli nebo příbuznými, u kterých nevidím vůli, o tom vůbec nemluvím. Když vím, že to někdo řeší, tak ráda poradím. Ale většinou jeto brzo pustí. Nedokážou pochopit, že to není o dietě a že se v lednu dvakrát vydaj do posilovny, ale že musej přehodnotit přístup k životu a svému zdraví :nevim:

Nicméně naši z toho maj už prču, ale v dobrém. Prej ta bio vánočka, co jsem našim vezla na Štědrý den, byla super :lol: No bio nebyla, ale celozrnná jo :lol: Já už jinak ani vařit a péct neumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
26.12.14 19:46
@berry4 píše:
Holky dovedete si představit Malinu Obrovskou nahou? Ty její šílenou řit´, co jí visí nahoru, kolik sádla na ní je, nohy přetékající tukem, ta prsa, když povolí z těch svázaných korzetů… Mám ji jako ženskou ráda, ale pokaždé, když ji vidím, tak mě zachvátí tahle představa a chce se mi doslova blejt. :oops:

Tak to je o množství svalové hmoty.. Já měla na 69kg jasnou 38, hodně cvičím, mám to ve svalech. Na 36 najíždím ale až kolem 63kg, mluvím o kalhotech tedy. Ale 90kg s vel. 40 moc nekoresponduje, to je pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová