Rodině vadí má nadváha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
26.12.14 22:57

@majki.r pokud mas takove problemy s kloubama, tak bych volila dlouhe prochazky, plavani a posilovani s vahou vlastniho tela, aby se klouby zpevnily svalama…s tema lekama mas pravdu, kortikoidy jsou pekne svi.stvo a pusobi mj. osteoporozu, tam je pohyb dulezity prave jako prevence osteop. Tam bych dopor. detoxikovat a leku se zbavit, je-li to alespon trochu mozne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
26.12.14 22:57
@Burj Chalifa píše: Že je Halina jako hroch, na tom si trvám.

já taky nic nepopírám, ale zakladatelku to urážení tlustých urazilo taky. Což je pochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.14 22:58

@majki.r jak je tam strach, tak do toho nechoď. To udělá víc škody než užitku. Taky nesahám na lidi, co se toho bojí. Nemá to moc smysl :kytka: škoda že se to nezkusilo hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.12.14 23:01
@omites píše:
já jsem kdysi dala dolů za 3 měsíce 17 kg. Zdravě, pod dozorem. Je to již několik let a kila jsou po porodu zpátky :kytka: Což tobě ale nehrozí., že.

Zdravé hubnutí je max. 4 kg za měsíc ;)
Na poporodní kila se taky hodně vymlouvá ;)

• Citovat
  • Upravit
12550
26.12.14 23:03
@Tinkka píše:
@majki.r pokud mas takove problemy s kloubama, tak bych volila dlouhe prochazky, plavani a posilovani s vahou vlastniho tela, aby se klouby zpevnily svalama…s tema lekama mas pravdu, kortikoidy jsou pekne svi.stvo a pusobi mj. osteoporozu, tam je pohyb dulezity prave jako prevence osteop. Tam bych dopor. detoxikovat a leku se zbavit, je-li to alespon trochu mozne…

Děkuju :-) No já ty kortikoidy neberu, díkyBohu jsem se tomuhle vyhla :-)
Já na ty klouby cvičím rehabilitační cvičení, ale není to zrovna na hubnutí :-) Jinak bazén bohužel moc nejde, kvůli tomu chloru, mám pak strašný ekzém.
Já si váhu zatím reguluji příjmem kalorií a procházkami, to mi funguje. Jen jsem chtěla říct, že ne všichni mají tolik možností pro hubnutí jako ostatní…a komentovat postavu člověka, který tím možná dost dlouho trpí a může mít i nějaké zdravotní problémy (viz ta Halina) mi přijde necitlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
@hanka.br. píše:
Velké břicho nemáš dědičné, ale z jídla. :mrgreen:

Nemusí to tak být. Někdo má tuk rozvrstvený nerovnoměrně…Znám ženy vcelku štíhlé s větším břichem a prsama, nohy jak tyčky. A naopak - ženy štíhlé od pasu navrch a zadek a nohy macaté…Rozložení tuku po děle je dáno geneticky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Děvčata já mám 85 kg,/174cm jsem tlustá jak prase, špeky mám všude a musím se smát, chtěla bych vidět tu, co má vel.40 při 90kg, to není možné-já mám vel. 46,pravda mám i kalhoty 42, jenže ty jsou elastické. taky je pravda, prsa 80 j. a dá mi obrovskou práci sehnat podprdu, musím zhubnout, aby se mi zmenšily prsa, nebaví mě kupovat stany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12550
26.12.14 23:04
@omites píše:
@majki.r jak je tam strach, tak do toho nechoď. To udělá víc škody než užitku. Taky nesahám na lidi, co se toho bojí. Nemá to moc smysl :kytka: škoda že se to nezkusilo hned.

Strach mám, to je pravda. Beru na tu čelist léky proti bolesti, ale teď v těhotenství neberu nic a představa, že mi s ní někdo bude hýbat…brrr, to nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 23:05
@Anonymní píše:
Děvčata já mám 85 kg,/174cm jsem tlustá jak prase, špeky mám všude a musím se smát, chtěla bych vidět tu, co má vel.40 při 90kg, to není možné-já mám vel. 46,pravda mám i kalhoty 42, jenže ty jsou elastické. taky je pravda, prsa 80 j. a dá mi obrovskou práci sehnat podprdu, musím zhubnout, aby se mi zmenšily prsa, nebaví mě kupovat stany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo a halina je kytovec, já ji miluju, ale ta morbidní obezita je odstrašující.

• Citovat
  • Upravit
30422
26.12.14 23:05
@pe-terka píše:
Nemusí to tak být. Někdo má tuk rozvrstvený nerovnoměrně…Znám ženy vcelku štíhlé s větším břichem a prsama, nohy jak tyčky. A naopak - ženy štíhlé od pasu navrch a zadek a nohy macaté…Rozložení tuku po děle je dáno geneticky :think:

Někdo, kdo rád jí a má jídlo jako zábavu prostě nemá velké břicho dědičně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
26.12.14 23:06
@Anonymní píše:
Děvčata já mám 85 kg,/174cm jsem tlustá jak prase, špeky mám všude a musím se smát, chtěla bych vidět tu, co má vel.40 při 90kg, to není možné-já mám vel. 46,pravda mám i kalhoty 42, jenže ty jsou elastické. taky je pravda, prsa 80 j. a dá mi obrovskou práci sehnat podprdu, musím zhubnout, aby se mi zmenšily prsa, nebaví mě kupovat stany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mám stejnou velikost prsou, 80 J-K:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
26.12.14 23:09

@majki.r Ja myslela ty cviky na posileni, ne na hubnuti :mrgreen: Zhubnout se da jen diky strave a detoxu, mam to vyzkousene. S pohybem je to zazivnejsi nu. Jinak Halinu mam jako cloveka rada, ale tlusta proste je a to je fakt, bohuzel. Pamatuji si ji driv cca pred 10ti lety a to byla polovicni (ted opakuji Bananove rybicky). Ja si myslim, ze ona je zrovna ten typ, kterej rad a hodne ji, co jsem ji tak videla a slysela mluvit o jidle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.12.14 23:09
@Krasavicaa píše:
Zdravé hubnutí je max. 4 kg za měsíc ;)
Na poporodní kila se taky hodně vymlouvá ;)

vzhledem k tomu, že šly dolů jen tuky a ne svalovka, pak to tak špatné být nemohlo.

A na co jsi se před tím vymlouvala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.12.14 23:10
@omites píše:
vzhledem k tomu, že šly dolů jen tuky a ne svalovka, pak to tak špatné být nemohlo.A na co jsi se před tím vymlouvala ty?

Já se nevymlouvám na nic a nikdy jsem se nevymlouvala :-)

• Citovat
  • Upravit
13141
26.12.14 23:11
@Krasavicaa píše:
Já se nevymlouvám na nic a nikdy jsem se nevymlouvala :-)

já zapomněla,. že ty jsi vlastně dokonalá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová