Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@majki.r pokud mas takove problemy s kloubama, tak bych volila dlouhe prochazky, plavani a posilovani s vahou vlastniho tela, aby se klouby zpevnily svalama…s tema lekama mas pravdu, kortikoidy jsou pekne svi.stvo a pusobi mj. osteoporozu, tam je pohyb dulezity prave jako prevence osteop. Tam bych dopor. detoxikovat a leku se zbavit, je-li to alespon trochu mozne…
@Burj Chalifa píše: Že je Halina jako hroch, na tom si trvám.
já taky nic nepopírám, ale zakladatelku to urážení tlustých urazilo taky. Což je pochopitelné.
@majki.r jak je tam strach, tak do toho nechoď. To udělá víc škody než užitku. Taky nesahám na lidi, co se toho bojí. Nemá to moc smysl
škoda že se to nezkusilo hned.
@omites píše:
já jsem kdysi dala dolů za 3 měsíce 17 kg. Zdravě, pod dozorem. Je to již několik let a kila jsou po porodu zpátkyCož tobě ale nehrozí., že.
Zdravé hubnutí je max. 4 kg za měsíc ![]()
Na poporodní kila se taky hodně vymlouvá ![]()
@Tinkka píše:
@majki.r pokud mas takove problemy s kloubama, tak bych volila dlouhe prochazky, plavani a posilovani s vahou vlastniho tela, aby se klouby zpevnily svalama…s tema lekama mas pravdu, kortikoidy jsou pekne svi.stvo a pusobi mj. osteoporozu, tam je pohyb dulezity prave jako prevence osteop. Tam bych dopor. detoxikovat a leku se zbavit, je-li to alespon trochu mozne…
Děkuju
No já ty kortikoidy neberu, díkyBohu jsem se tomuhle vyhla ![]()
Já na ty klouby cvičím rehabilitační cvičení, ale není to zrovna na hubnutí
Jinak bazén bohužel moc nejde, kvůli tomu chloru, mám pak strašný ekzém.
Já si váhu zatím reguluji příjmem kalorií a procházkami, to mi funguje. Jen jsem chtěla říct, že ne všichni mají tolik možností pro hubnutí jako ostatní…a komentovat postavu člověka, který tím možná dost dlouho trpí a může mít i nějaké zdravotní problémy (viz ta Halina) mi přijde necitlivé.
@hanka.br. píše:
Velké břicho nemáš dědičné, ale z jídla.
Nemusí to tak být. Někdo má tuk rozvrstvený nerovnoměrně…Znám ženy vcelku štíhlé s větším břichem a prsama, nohy jak tyčky. A naopak - ženy štíhlé od pasu navrch a zadek a nohy macaté…Rozložení tuku po děle je dáno geneticky ![]()
Děvčata já mám 85 kg,/174cm jsem tlustá jak prase, špeky mám všude a musím se smát, chtěla bych vidět tu, co má vel.40 při 90kg, to není možné-já mám vel. 46,pravda mám i kalhoty 42, jenže ty jsou elastické. taky je pravda, prsa 80 j. a dá mi obrovskou práci sehnat podprdu, musím zhubnout, aby se mi zmenšily prsa, nebaví mě kupovat stany
![]()
@omites píše:
@majki.r jak je tam strach, tak do toho nechoď. To udělá víc škody než užitku. Taky nesahám na lidi, co se toho bojí. Nemá to moc smyslškoda že se to nezkusilo hned.
Strach mám, to je pravda. Beru na tu čelist léky proti bolesti, ale teď v těhotenství neberu nic a představa, že mi s ní někdo bude hýbat…brrr, to nee.
@Anonymní píše:
Děvčata já mám 85 kg,/174cm jsem tlustá jak prase, špeky mám všude a musím se smát, chtěla bych vidět tu, co má vel.40 při 90kg, to není možné-já mám vel. 46,pravda mám i kalhoty 42, jenže ty jsou elastické. taky je pravda, prsa 80 j. a dá mi obrovskou práci sehnat podprdu, musím zhubnout, aby se mi zmenšily prsa, nebaví mě kupovat stany![]()
![]()
jo a halina je kytovec, já ji miluju, ale ta morbidní obezita je odstrašující.
@pe-terka píše:
Nemusí to tak být. Někdo má tuk rozvrstvený nerovnoměrně…Znám ženy vcelku štíhlé s větším břichem a prsama, nohy jak tyčky. A naopak - ženy štíhlé od pasu navrch a zadek a nohy macaté…Rozložení tuku po děle je dáno geneticky
Někdo, kdo rád jí a má jídlo jako zábavu prostě nemá velké břicho dědičně.
@Anonymní píše:
Děvčata já mám 85 kg,/174cm jsem tlustá jak prase, špeky mám všude a musím se smát, chtěla bych vidět tu, co má vel.40 při 90kg, to není možné-já mám vel. 46,pravda mám i kalhoty 42, jenže ty jsou elastické. taky je pravda, prsa 80 j. a dá mi obrovskou práci sehnat podprdu, musím zhubnout, aby se mi zmenšily prsa, nebaví mě kupovat stany![]()
![]()
Mám stejnou velikost prsou, 80 J-K:-)
@majki.r Ja myslela ty cviky na posileni, ne na hubnuti
Zhubnout se da jen diky strave a detoxu, mam to vyzkousene. S pohybem je to zazivnejsi nu. Jinak Halinu mam jako cloveka rada, ale tlusta proste je a to je fakt, bohuzel. Pamatuji si ji driv cca pred 10ti lety a to byla polovicni (ted opakuji Bananove rybicky). Ja si myslim, ze ona je zrovna ten typ, kterej rad a hodne ji, co jsem ji tak videla a slysela mluvit o jidle ![]()
@Krasavicaa píše:
Zdravé hubnutí je max. 4 kg za měsíc
Na poporodní kila se taky hodně vymlouvá
vzhledem k tomu, že šly dolů jen tuky a ne svalovka, pak to tak špatné být nemohlo.
A na co jsi se před tím vymlouvala ty?
@omites píše:
vzhledem k tomu, že šly dolů jen tuky a ne svalovka, pak to tak špatné být nemohlo.A na co jsi se před tím vymlouvala ty?
Já se nevymlouvám na nic a nikdy jsem se nevymlouvala ![]()
@Krasavicaa píše:
Já se nevymlouvám na nic a nikdy jsem se nevymlouvala
já zapomněla,. že ty jsi vlastně dokonalá ![]()