Rodině vadí má nadváha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
30.12.14 23:31

@majki.r To mas pravdu ale je tu jedno pro me velke ale… Muj synovec mel febrilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 23:31
@omites píše:
@majki.r ale on byl očkován jako zdravé dítě. :nevim:
Z mého úhlu pohledu se ty nemoci umí dneska líp léčit.Příspěvek upraven 30.12.14 v 23:29

To asi ano, ale přesto bych nechtěla mít jizvy po pravých neštovicích, křivou chůzi po prodělané obrně a tak. Nemoci se dají léčit, ale ty následky jsou kolikrát fakt zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.12.14 23:33
@majki.r píše:
A ty myslíš, že to očkování mělo za následek třeba tu epilepsii? Já doufám, že to by už teda dávno doktoři neočkovali, ale nevím :nevim:

může se projevit jak po Hexe, tak po MMR. Někdy z odstupem měsíců. Není to hned. MMR je živá vakcína, umí nadělat hodně paseky. Encefolopatie mozku je u malých dětí zákeřná v tom, že nereaguje teplotou. Až časem epilepsií.

Proč mi nikdo nenabídl třeba místo schématu hexa vakcíny 3+1, vakcínu 2+1, nebo odklad do roka? Proč to pichají do malinkých miminek a nepočkají do roka, kdy je vyzrálejší nerová soustava? Proč mi nikdo neřekl, že jde očkovat místo Hexy Pedical? Místo toho mi říkali ať přiočkoji ještě rotaviry a Synflorix :jazyk: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 23:33
@Lili píše:
@majki.r To mas pravdu ale je tu jedno pro me velke ale… Muj synovec mel febrilky

Tak v tomhle si nedovolím diskutovat, protože jsem fakt mááálo informovaná. Nevím, nakolik to očkování může mít negativní vliv na zdraví dítěte, spánek a tak. Jen pořád naivně věřím lékařům, že kdyby ty negativní vlivy byly prokázané, tak by neočkovali…není to spíš tak, že očkování rozjede nemoc, která by se třeba časem stejně projevila? Protože na chvíli oslabí tělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 23:35
@omites píše:
může se projevit jak po Hexe, tak po MMR. Někdy z odstupem měsíců. Není to hned. MMR je živá vakcína, umí nadělat hodně paseky. Encefolopatie mozku je u malých dětí zákeřná v tom, že nereaguje teplotou. Až časem epilepsií.Proč mi nikdo nenabídl třeba místo schématu hexa vakcíny 3+1, vakcínu 2+1, nebo odklad do roka? Proč to pichají do malinkých miminek a nepočkají do roka, kdy je vyzrálejší nerová soustava? Proč mi nikdo neřekl, že jde očkovat místo Hexy Pedical? Místo toho mi říkali ať přiočkoji ještě rotaviry a Synflorix :jazyk: :nevim: :nevim: :nevim:

Jasně, to tě úplně chápu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 23:37
@omites píše:
může se projevit jak po Hexe, tak po MMR. Někdy z odstupem měsíců. Není to hned. MMR je živá vakcína, umí nadělat hodně paseky. Encefolopatie mozku je u malých dětí zákeřná v tom, že nereaguje teplotou. Až časem epilepsií.Proč mi nikdo nenabídl třeba místo schématu hexa vakcíny 3+1, vakcínu 2+1, nebo odklad do roka? Proč to pichají do malinkých miminek a nepočkají do roka, kdy je vyzrálejší nerová soustava? Proč mi nikdo neřekl, že jde očkovat místo Hexy Pedical? Místo toho mi říkali ať přiočkoji ještě rotaviry a Synflorix :jazyk: :nevim: :nevim: :nevim:

V oblasti očkování mám jen hodně povrchní znalosti a hlavně nemám zkušenosti s dětmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.12.14 23:37

@majki.r poté, co mi chtěl chirurg na pohotovosti brát slepák, i když jsem měla z ultrazvuku prokázané zvětšené uzliny v těle (ale to on nevěděl co s tím). A dala mě dohromady známá, co dělá čínskou medicínu, už nevěřím, že jsou to bohové.

Akutní problémy ano, na zlomenou nohu si těžko budu dávat bylinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
30.12.14 23:38

@omites Ja ti reknu proc pro prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.12.14 23:38
@majki.r píše:
V oblasti očkování mám jen hodně povrchní znalosti a hlavně nemám zkušenosti s dětmi…

měla jsem to stejně. Věřila jsem pediatričce. Dneska lituji toho, že jsem třeba hexu neodložila do roka malého… já hloupá nechtěla dělat problémy. Až tak jsme naučení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.12.14 23:39
@Lili píše:
@omites Ja ti reknu proc pro prachy

teď už vím, že jo :roll: pozdě.(
Přemýšlím, jestli vůbec mít další dítě. Pokud projde novela zákona o veřejném zdraví, bude to pěkně v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
30.12.14 23:39

@majki.r Jeee ja ale mluvila o tech vysokych teplotach ne o ockovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 23:40
@omites píše:
@majki.r poté, co mi chtěl chirurg na pohotovosti brát slepák, i když jsem měla z ultrazvuku prokázané zvětšené uzliny v těle (ale to on nevěděl co s tím). A dala mě dohromady známá, co dělá čínskou medicínu, už nevěřím, že jsou to bohové.Akutní problémy ano, na zlomenou nohu si těžko budu dávat bylinky…

To máš podobný přístup jako já. Mám hodně špatné zkušenosti s lékaři, měla jsem ale spíš smůlu. Většina mých zdravotních problémů se rozjela po zpackané operaci nohy v 16ti letech, pak ta vykloubená čelist, jednou si doktoři mysleli, že jsem zfetovaná a přitom jsem měla alergický záchvat, tak mě za trest asi desetkrát vycévkovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 23:40
@Lili píše:
@majki.r Jeee ja ale mluvila o tech vysokych teplotach ne o ockovani

Aha :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550