Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AloisR píše:
Trochu off topic, ale z čeho prosím pramení ta touha naznačovat a neříct na rovinu a otevřeně co chci? Ví to některá z Vás?
třeba nenaznačovala, ale bylo jí to prd platný
A zakladatel je kde? Má taková diskuze vůbec smysl, když na nic neodpovídá.
Zakladatel zřejmě čekal, že tu všichni hromadně odsoudí jeho manželku ![]()
Hmm taky jsem sem vlezla, jestli už zakladatel aspoň nebo upřesnil a nic ![]()
Nečetl jsem to cely, ale bod 2 me zaujal. Manželka taky chtela vlastni byt, aby mela neco sveho a ze ho budeme pronajimat. Tak jsme zacali vyřizovat byt, zuzovat sjm a uz je v hajzlu
. Jen s tim rozdilem, ze deti mi nechala.
@Dája999 píše:
ideál.
Dostatečně blízko na „kontakt kdykoli“, dostatečně daleko na „jdeme náhodou kolem“, nebo „máme přehled, jak to u mladých chodí“.
Přesně. Dva měsíce jsem bydlela tak 2km v podnájmu a je to proste málo
čtvrt hodina autem je tak akorát.
@Jemnonick píše:
Nečetl jsem to cely, ale bod 2 me zaujal. Manželka taky chtela vlastni byt, aby mela neco sveho a ze ho budeme pronajimat. Tak jsme zacali vyřizovat byt, zuzovat sjm a uz je v hajzlu. Jen s tim rozdilem, ze deti mi nechala.
Klasika, zenskym kecum v takove situaci vubec neverit a myslet hlavou. ![]()
@Annabela11 píše:
Hlavně neříkat nic sousedům atdk čemu to je? nikdo neví jak to přesně u vás je nebo bylo… přeci. Neprijde ti to hloupé?
Naopak, kdyz to bude rozsirovat a je to pravda, tak na ni bude delat tlak a ona treba ze svych zameru couvne, aby nevypadala blbe, ale ta sance je mala.
@vokishka píše:
Zakladatel zřejmě čekal, že tu všichni hromadně odsoudí jeho manželku
Tak každej normální člověk by sobeckou lemplici, která svoje zájmy bezohledně povýší nad zájmy dětí a rodiny samozřejmě odsoudil…ovšem, co čekat od týpkyň, které se tady slejzají a význam slova rodina si musejí najít ve wikipedií…zakladatel to sem vůbec neměl dávat a takovou ženskou rovnou vygumovat ze života!!!
@olino píše:
Tak každej normální člověk by sobeckou lemplici, která svoje zájmy bezohledně povýší nad zájmy dětí a rodiny samozřejmě odsoudil…ovšem, co čekat od týpkyň, které se tady slejzají a význam slova rodina si musejí najít ve wikipedií…zakladatel to sem vůbec neměl dávat a takovou ženskou rovnou vygumovat ze života!!!
Přesně tak, ať ji nechá. Bude jí líp než s ním. Stejně jako je úplně každé lépe bez tebe ![]()
@SlečnaDahlia píše:
Přesně tak, ať ji nechá. Bude jí líp než s ním. Stejně jako je úplně každé lépe bez tebe
Omluv Ontara, je z toho pobytu na primem slunci lehce podrazdeny. Zapomnela jsem mu po prikurtovani k lavicce dat kloboucek. Hydrataci ale evidentne nezanedbal
.
A jeste k tomu bydleni, jasne kazdy z nas by asi chtel mit svuj palac a park jako ve Versailles.
Ale kdyz nejsou penize a nabizi se moznost bydlet v samostatnem byte, ale ve spolecnem dome, tak to prece stoji za zvazeni. Ma to sve vyhody, je tu nekdo kdo pomuze s deckama, nebo necim, je to jen o lidech a nastaveni.
Zakladatel tady už určitě psal dřív, to měla manželka čerstvě ten pronájem. Akorát už to nemůžu najít. Háček bude nejspíš v tom bydlení s rodiči. On sice píše jak jsou finančně zabezpečeni, ale tam psal, že na vlastní bydlení nemají peníze.
@Sandokanec upřímně? Raději bych bydlela v 1+1 než v dvougeneračním domě. Ona ta pomoc často není, případně pokulhává. Ony to obě strany mohou myslet dobře, ale výsledek je špatný.
Někdy ani sebelepší nastavení nepomůže, protože to jedna ze stran nerespektuje. V mém okolí je teď tak 10 rodin, co bydlí dvougeneračně. Jen jedna si to chválí. Ostatní hledají únik. ![]()
Pokud rekla, ze spolu zijete jako sourozenci, tak asi spolu temer nespite a ani mimo postel na sebe nesahate. Jsi zrejme typ, ktery si mysli, ze zene ke spokojenosti staci, kdyz muz nepije, nekouri, nebije ji a obcas ji pomuze s detmi. A rady tvych kamaradu, ze ona si odchodem nabehne a nikdo ji s detmi nebude chtit, zatimco tebe jako mladeho jo, jsou k zasmani. Myslis, ze zensky stoji o rozvedeneho chlapa, ktery ma dve deti a bude na ne do 26 platit alimenty? To asi maloktera.