Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Anielka Já vázala mimču nohy ven z kapsy, ale ty horní vrstvy jsem nedávala pod nohy ale přes nohy, protože se mi zdálo, že jí jinak ty nohy ulomim ![]()
Anielko, nejsi náhodou z Prahy? Jo a ta Zara je moc pěkná
Pruhy roztáhni úplně, je normální, že se ti to při roztahování zkrabatí. Látku zpracuj a urovnej tak, abys přebytečný materiál přesunula směrem dozadu a převaž uzel.
@Anielka Ta třetí fotka už vypadá pěkně, možná zkus hlavičku podložit plínkečkou nebo malou žínkou složenou pod horní lem toho vnitřního pruhu. Víš jak to myslím? Kolíbku si taky zkoušela?
@elfans vím. To mi radi i na ND. Ne, na kolibku se vůbec necítím. Uz tohle bylo na hranici mých motacich schopnosti ![]()
Tak dneska mi příjde šátek Vatanai, modrý se spirálami…tak su zvědavá a hlavně doufám, že mimi bude nosící. ![]()
Koalky jsou doma a jsou ještě mnohem hezčí než na fotkách
Tak jestli se povede navázat, dám sem pak první fotku v šátku o roce
(manduku už s pupkem nezapnu :-/)
Ahoj, malý dotaz…dají se nosit dvě děti naráz? Představu mám takovu, že jedno půlroční vepředu v ergu a druhý čtyřletý (15-16kg?) v šátku na zádech?:)
Daj. Ale jestli na záda nevážeš, tak tam uvázat 4leťáka, když budeš mít už mimino na břiše…
to by bylo snad lepší obráceně. Mimino na břicho dopředu, dozadu ergo se starěím. Sice bude trochu viset, ale ono to beztak je tak na vyfocení a zase je shodit. A nebo jsem lemra. Bruni tusím, že tak nosí i něco delšího než moje cesty s chabrus dětmi do lékárny.
Já myslela na pochod praha prčice…kdyby byl starší unavenej ke konci…může být a nemusí…třeba bych to ani nevyužila…ale staršího na ty záda namontuju krásně…ten spolupracuje, chytne se mě a drží se tam…s tim malym mi to nejde…to mám pořád pocit, že mi žuchne…:)
@Anielka Ja vazala pidimiminu nohy dovnitr, jakoze jsem si ho dala na bricho na zabicku (nozky pod sebe). Ja teda mela fakt pidimimino

A sakrys to JE krasnej hadr!