Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kutil Tom píše:
Ale prdlajs. Sice vykládají, že tohle chtějí, ale vybírají si rošťáky se zlým kukučem![]()
![]()
Rošťáci jdou na dračku
. Ale s hezkým kukučem. Tomu odpustíš i nějaký ten povahový přešlap
. Lepší než dokonalý suchar ![]()
@Kutil Tom píše:
Ale prdlajs. Sice vykládají, že tohle chtějí, ale vybírají si rošťáky se zlým kukučem![]()
![]()
Zakladatel není bohužel ani jedno, tak se musí prostě víc snažit no
ale ještě to nepochopil
@Freeandwild Zatím jen psal, že mu ženský nechodí na profil. Zajímá mně, jakou aktivitu vyvíjí on.
@jednoslunicko píše:Čeká, až začnou chodit
@Freeandwild Zatím jen psal, že mu ženský nechodí na profil. Zajímá mně, jakou aktivitu vyvíjí on.
@catch-22 píše:
Jen tak úvaha, nebude respektive nemohl by ten facebook býtvlastně nejlepší seznamka? Pokud má na někoho obrovské množství dat včetně jaké protějšky se mu/jí líbí, komu a čemu dává like a zároveň má na vyhodnocení dlouhodobě s kým se takoví uživatelé dlouhodobě spárovali, tak z toho potenciálně může vypadnout obrovská úspěšnost.
Zase tak jedineční nikdo nejsme, aby z toho statistikou nevypadl předvídatelný typ. O tom big data jsou, že.
Pokud tedy rozdýcháš představu, že Tě software hodil do škatulky.
To je nepochybne pravda.
@jednoslunicko píše:
@catch-22 Mně se ale FB jako seznamka nějak neosvědčil. Je pro tyto účely dost nepřehledný. I když tam pokusy o nějaké seznamovací skupiny byly, tak to moc nefungovalo. Lepší je fakt klasická seznamka, kde máš ty inzeráty v podstatě vedle sebe je to mnohem lepší uživatelské prostředí. Tedy pokud je člověk aspoň trochu schopný psaného dialogu.
Psalo se o strojovem vyhodnoceni na bazi AI. To je jako porovnavat jablko a auto ![]()
@jednoslunicko píše:
Rošťáci jdou na dračku. Ale s hezkým kukučem. Tomu odpustíš i nějaký ten povahový přešlap
. Lepší než dokonalý suchar
dokonalé suchary až k stáru, až si člověk namele na přešlapech. ![]()
@akavi píše: Čeká, až začnou chodit
A porad dokola a dokola… ne to fakt necekam. I kdyz uz se tu taky psalo, ze vetsi uspesnost je odpoved na inzerat nez obesilani.
@drewlet píše:
dokonalé suchary až k stáru, až si člověk namele na přešlapech.
Jo, ale tou dobou uz zas dotycni nebudou chtit, protoze proc si komplikovat zivot. Blby co?
@Bespi píše:
A porad dokola a dokola… ne to fakt necekam. I kdyz uz se tu taky psalo, ze vetsi uspesnost je odpoved na inzerat nez obesilani.
musíš psát to, co ženy chtějí číst. ![]()
@Bespi píše:
Jo, ale tou dobou uz zas dotycni nebudou chtit, protoze proc si komplikovat zivot. Blby co?
ale houby, chlapů je všude dost.
@drewlet píše:
ale houby, chlapů je všude dost.
Zen taky. Mnozstvi je relativni.
@drewlet píše:
dokonalé suchary až k stáru, až si člověk namele na přešlapech.
Dokonalé suchary nikdy, to nemá žádná zapotřebí ![]()
@Jemnonick píše:
No, musela jsi kliknout, ze se ti líbí, takze se nevymlouvej na fcb.Vlastne jeste ti mohl okomentovat fotku, ale to taky musis odsouhlasit. Takze kdy jdete na rande?
zatím nevím
nevím, jestli to mám zkusit ![]()
@Bespi píše:
To jsem nějak nepochopila - přece na seznamce má každý svůj inzerát, takže co je odpověď a co obesílání?