Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
28.9.10 11:03

holky ty jo to máte pohodu teda:) u nás to takle jde jen večer :nevim: že ho položíme do postýlky povídá si a věttšinou hezky usne sám.Ale přes den ani prd :think: a to už jsem ho zkoušela třeba i vybrečet aby se utahal ale ani náhodou:( dřív to šlo ale teď se hned otočí je na čtyřech péruje a hrozně se rozčiluje.Náš max byl právě jako nedonošenec hrozně spavej a hodnej do těch 3 měs takže jsem zvědavá jak to bude u dalšího mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
30.9.10 11:13

Ahoj holky, mně je dneska pěkně blbě, jsem ráda, že žiju :roll: Včera jsme byli na té předporodní kontrole a strávili jsme tam celé dopolko. A všechno vypadá dobře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.9.10 12:22

Míšo a jako jak je ti blbě? tak si běž lehnou když máš doma takovýho spáče ;-) já dojím a du taky.
Jo a v sobotu du na utz, jeden dr. ze špitálu chodí snama do cvíča s jejich holčičkou tak mi nabídl ať přídu do služby že slouží v so a ne. tak toho musím využít ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
30.9.10 15:09

miša:ty jo chudáku,a jak to že jsi tam byla tak dlouho?to už se chodí do nemocnice takle ke konci?Se omlouvám že se tak blbě ptám já se až na konec nedostala:)
Ilca:tak to máš dobrý že se půjdete podívat namimíska takle v sobotu:)

holky takovej dotaz myslíte že má cenu jít na předporodní kurz?u maxe jsem to nestihla a další porod bude asi taky císařem tak nevím jestli to má cenu :think: ale třeba resuscitaci miminka,nebo péči o úplně čerstvé mimčo bych docela ráda viděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
30.9.10 15:23

Ahoj holky,

zdravím po dlouhé době :oops:

u nás nic nového, holky rostou jak z vody, kde je to malé miminko co jsme si nedávno dovezla z porodnice. Adélka se už plazí a pořád je vysmátá, příští týden už zkusíme první mrkvičku :-) Natálka se celkem pěkně rozmluvila, rozumbrada, je s ní sranda. Jen se začla sem tam pěkně vztekat.
Teď jsme byli na prodloužený víkend v Budapešti v termálkách a byla to paráda. Byli s náma i naši a ségra s rodinkou, tak bylo i občasné hlídání :-D

Pavli proč myslíš, že to bude zase císař?
Jinak za mě předporodní kurz asi ne :nevim:

Ilco 38tt to hrozně rychle uteklo co? Jak pokračujete s domečkem?

Sylvii jak to dopadlo s prací ve školičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
30.9.10 16:51

Ahoj holky.. já jen na maličký skok :-)

Míšo odpočívej, za chvilku už nebudeš :-)

Jitul ahoooj :-) mno zatím nic… ještě se nějak dál neozvali..

A kde je Magdička ???????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
30.9.10 17:35

jitul:zdravím,nevím myslím si to pře max se narodil císařem tak si myslím že je brzo na to abych rodila normálně :nevim: ale uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.9.10 19:43

Ahojky

Jity no domek de strašně pomalu, to těhotenství je oproti tomu bleskový :roll:

Pavli kurzy sou oničem, taky bych nešla. a Císař není 100% já sem taky rodila císařm, protože byl Mikin velkej a neotočil se a teď prý pokud nebudou nějaký komplikace tak prý klidně normálně. No první komplikace která snad bude jasná bude v sobotu, jestli sebou netahám dalšího obříka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.9.10 19:43

Ahojky

Jity no domek de strašně pomalu, to těhotenství je oproti tomu bleskový :roll:

Pavli kurzy sou oničem, taky bych nešla. a Císař není 100% já sem taky rodila císařm, protože byl Mikin velkej a neotočil se a teď prý pokud nebudou nějaký komplikace tak prý klidně normálně. No první komplikace která snad bude jasná bude v sobotu, jestli sebou netahám dalšího obříka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
30.9.10 20:06

Holčiny, tak už je to lepší. Celý den jsem polehávala. Naštěstí máme hodnou tetu Aničku, která byla s Míšou celé odpoledne :potlesk:
Ilca: no, víš jak, křeče v bříšku, bolest hlavy, trochu rýma, navíc malá pěkně divočí, tak tomu taky nepřidává :lol:
Pavli:taky nejsem zastáncem těhu kurzů. U Míši jsme to pořešili tak, že k nám dvakrát přišla porodní asistentka. A bylo to super. Poradila nám, jak mi může manža u porodu ulevit, jaké léky jsou k čemu dobré,… prostě fajn. Navíc jsme byli pěkně v klídku doma.
A s tou porodnicí. Ve 36tt se tam chodí na předporodní vyšetření, sepsat porodopis, kultivaci a monitoring. Potom můžeš na monitor docházet tam a nebo ke svému doktorovi, jak jsi zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.9.10 20:21

Ahojky holky,tak jsme se dneska konečně dočkali sluníčka. :-D Aleswpoň mě to donutilo něco udělat,ikdyžto nepřehánim,protože budem malovat. :mrgreen: Hlavně nevím kdo to za mě uklidí po tom malování,na to se fakt těšim,hlavně už to budu mít jako vánoční uklid,protože to jako odmítám,dělat další měsíc znovu. :cert:

Na předporodním kurzu jsem nebyla ani u jednoho těhu,říkala jsme si,že to nějak dopadne a taky to nějak dopadlo. :lol:

Zítra jedu s Matym na 10 měsíční prohlídku,tak jsem zvědavá kolik váží. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
1.10.10 07:41

Holky zdravim.

Jitul zdravim no taky pekne rostete. :palec: :palec: :palec: A Naty je sikula. :palec: :palec: :palec:

Sylvii jo Magdicku jsem videla nedavno v 1diskuzi tady a ptala jsem se ji kdy k nam dorazi tak slibila ze dorazi ale to uz je nejaky den tak nevim. :nevim: :nevim: :nevim: No asi ma toho hodne. :wink: :wink: :wink:

Holky koukam to bude tady smrst s tema porodama no tak doufam ze se ozvete pak. :wink: :wink: :wink:

Jo jinak na predporodnim kurzu jsem nebyla ani s jednou.U prvni jsem mohla ale nesla jsem a u druhe to uz ani nebylo zapotrebi.Ani bych nemela kdy bo jsem se starala o Eli. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
1.10.10 08:45

jo a na předporodním kurzu jsem nebyla ani jednou a vůůbec mi to nechybí.. co jsem potřebovala vědět (třeba o způsobu tlačení) jsem se dočetla.. to mi fakt pomohlo.. ale jinak si fakt neumim představit, jak by mim mohl kurz pomoct :-) jsem spokojená bez něj :-) hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
1.10.10 10:43

mě se právě líbilo že třeba jedna holčina ze naší stále diskuze měla kurzy spojené s cvičením nebo plavčem to by se mi taky líbilo ale asi ani to plavání letos nebude hrozit :roll: nebude na to čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.10.10 12:17

no mě teda trochu tato osvěta co se týče tlačení a dýchání chybí, no snad mi budou radit při porodu, teda jestli vůbec bude přirozenej a nebo jestli nepudu rovnou na císař :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová