Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky ty jo to máte pohodu teda:) u nás to takle jde jen večer
že ho položíme do postýlky povídá si a věttšinou hezky usne sám.Ale přes den ani prd
a to už jsem ho zkoušela třeba i vybrečet aby se utahal ale ani náhodou:( dřív to šlo ale teď se hned otočí je na čtyřech péruje a hrozně se rozčiluje.Náš max byl právě jako nedonošenec hrozně spavej a hodnej do těch 3 měs takže jsem zvědavá jak to bude u dalšího mimi ![]()
Ahoj holky, mně je dneska pěkně blbě, jsem ráda, že žiju
Včera jsme byli na té předporodní kontrole a strávili jsme tam celé dopolko. A všechno vypadá dobře. ![]()
Míšo a jako jak je ti blbě? tak si běž lehnou když máš doma takovýho spáče
já dojím a du taky.
Jo a v sobotu du na utz, jeden dr. ze špitálu chodí snama do cvíča s jejich holčičkou tak mi nabídl ať přídu do služby že slouží v so a ne. tak toho musím využít ![]()
miša:ty jo chudáku,a jak to že jsi tam byla tak dlouho?to už se chodí do nemocnice takle ke konci?Se omlouvám že se tak blbě ptám já se až na konec nedostala:)
Ilca:tak to máš dobrý že se půjdete podívat namimíska takle v sobotu:)
holky takovej dotaz myslíte že má cenu jít na předporodní kurz?u maxe jsem to nestihla a další porod bude asi taky císařem tak nevím jestli to má cenu
ale třeba resuscitaci miminka,nebo péči o úplně čerstvé mimčo bych docela ráda viděla ![]()
Ahoj holky,
zdravím po dlouhé době ![]()
u nás nic nového, holky rostou jak z vody, kde je to malé miminko co jsme si nedávno dovezla z porodnice. Adélka se už plazí a pořád je vysmátá, příští týden už zkusíme první mrkvičku
Natálka se celkem pěkně rozmluvila, rozumbrada, je s ní sranda. Jen se začla sem tam pěkně vztekat.
Teď jsme byli na prodloužený víkend v Budapešti v termálkách a byla to paráda. Byli s náma i naši a ségra s rodinkou, tak bylo i občasné hlídání ![]()
Pavli proč myslíš, že to bude zase císař?
Jinak za mě předporodní kurz asi ne ![]()
Ilco 38tt to hrozně rychle uteklo co? Jak pokračujete s domečkem?
Sylvii jak to dopadlo s prací ve školičce?
Ahoj holky.. já jen na maličký skok ![]()
Míšo odpočívej, za chvilku už nebudeš ![]()
Jitul ahoooj
mno zatím nic… ještě se nějak dál neozvali..
A kde je Magdička ???????????
jitul:zdravím,nevím myslím si to pře max se narodil císařem tak si myslím že je brzo na to abych rodila normálně
ale uvidíme.
Ahojky
Jity no domek de strašně pomalu, to těhotenství je oproti tomu bleskový ![]()
Pavli kurzy sou oničem, taky bych nešla. a Císař není 100% já sem taky rodila císařm, protože byl Mikin velkej a neotočil se a teď prý pokud nebudou nějaký komplikace tak prý klidně normálně. No první komplikace která snad bude jasná bude v sobotu, jestli sebou netahám dalšího obříka ![]()
Ahojky
Jity no domek de strašně pomalu, to těhotenství je oproti tomu bleskový ![]()
Pavli kurzy sou oničem, taky bych nešla. a Císař není 100% já sem taky rodila císařm, protože byl Mikin velkej a neotočil se a teď prý pokud nebudou nějaký komplikace tak prý klidně normálně. No první komplikace která snad bude jasná bude v sobotu, jestli sebou netahám dalšího obříka ![]()
Holčiny, tak už je to lepší. Celý den jsem polehávala. Naštěstí máme hodnou tetu Aničku, která byla s Míšou celé odpoledne ![]()
Ilca: no, víš jak, křeče v bříšku, bolest hlavy, trochu rýma, navíc malá pěkně divočí, tak tomu taky nepřidává ![]()
Pavli:taky nejsem zastáncem těhu kurzů. U Míši jsme to pořešili tak, že k nám dvakrát přišla porodní asistentka. A bylo to super. Poradila nám, jak mi může manža u porodu ulevit, jaké léky jsou k čemu dobré,… prostě fajn. Navíc jsme byli pěkně v klídku doma.
A s tou porodnicí. Ve 36tt se tam chodí na předporodní vyšetření, sepsat porodopis, kultivaci a monitoring. Potom můžeš na monitor docházet tam a nebo ke svému doktorovi, jak jsi zvyklá.
Ahojky holky,tak jsme se dneska konečně dočkali sluníčka.
Aleswpoň mě to donutilo něco udělat,ikdyžto nepřehánim,protože budem malovat.
Hlavně nevím kdo to za mě uklidí po tom malování,na to se fakt těšim,hlavně už to budu mít jako vánoční uklid,protože to jako odmítám,dělat další měsíc znovu. ![]()
Na předporodním kurzu jsem nebyla ani u jednoho těhu,říkala jsme si,že to nějak dopadne a taky to nějak dopadlo. ![]()
Zítra jedu s Matym na 10 měsíční prohlídku,tak jsem zvědavá kolik váží. ![]()
Holky zdravim.
Jitul zdravim no taky pekne rostete.
A Naty je sikula.
![]()
Sylvii jo Magdicku jsem videla nedavno v 1diskuzi tady a ptala jsem se ji kdy k nam dorazi tak slibila ze dorazi ale to uz je nejaky den tak nevim.
No asi ma toho hodne.
![]()
Holky koukam to bude tady smrst s tema porodama no tak doufam ze se ozvete pak.
![]()
Jo jinak na predporodnim kurzu jsem nebyla ani s jednou.U prvni jsem mohla ale nesla jsem a u druhe to uz ani nebylo zapotrebi.Ani bych nemela kdy bo jsem se starala o Eli.
![]()
jo a na předporodním kurzu jsem nebyla ani jednou a vůůbec mi to nechybí.. co jsem potřebovala vědět (třeba o způsobu tlačení) jsem se dočetla.. to mi fakt pomohlo.. ale jinak si fakt neumim představit, jak by mim mohl kurz pomoct
jsem spokojená bez něj
hihi
mě se právě líbilo že třeba jedna holčina ze naší stále diskuze měla kurzy spojené s cvičením nebo plavčem to by se mi taky líbilo ale asi ani to plavání letos nebude hrozit
nebude na to čas.
no mě teda trochu tato osvěta co se týče tlačení a dýchání chybí, no snad mi budou radit při porodu, teda jestli vůbec bude přirozenej a nebo jestli nepudu rovnou na císař ![]()