Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
766
16.7.06 21:53

Datez ,Diny
musím,přiznat,že úplně nejvíc by se mi líbilo datum 16.7.,protože Tobík je 16.1. dobře by se to pamatovalo. :lol: Jenže jak vidíte píšu vám skoro ve 22.00h a tak i kdyby se nedej bůh začalo taky něco dít(jakože nezačne)stejně bych to nezvládla,až takovej rychlík nejsem,můj rekord je do 3h :oops: .

Zítra jdu opět na monitor,no a v týdnu mě to čeká hned třikrát a pak ještě ten další týden :x ,prostě pokud se mimís rozhodne stávkovat mám to ještě aspon na 10dní než začnou se mnou něco podnikat. :? Téda to bude obr miminko.Ale nic si z toho už ani nedělám,s manžílkem se tomu jen smějem a říkáme zvědavcům,že se to mé těhu pomalu vztřebává. :lol:

Přeji dobrou a klidnou noc a pro ranní čtenářky krásný i když ne moc horký den.

Andynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.7.06 23:08

Andynko - ještě máš skoro celou hodinu čas :o))))))
Já jsem si u Davídka taky plánovala hezké datum - celý měsíc dopředu. Ale nenechal se ukecat a počkal si přesně na termín. Ale to už u vás nehrozí, tak nevím, na co čeká mimísek jeden !!!!! Neboj, určitě Tě nenechá čekat tak dlouho.
Termínu vstřebábá se jsem se musela zasmát :D

Také Ti přeji dobrou a klidnou noc.

I všem ostatním :D

Datez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
17.7.06 10:26

My jsme taky u Zoe meli vysnene datum. Charlie je totiz na Mikulase, takze jsme chteli, aby Zoe byla taky na nejaky svatek nebo neco takoveho…No a prosvihli jsme to o 43min. Prvni maj by byl opravdu super datum…Ale nevadi…Dulezite je, aby mimi bylo zdrave a maminka taky, ne???

U nas dnesni noc byla katastroficka.Zoe sice spala perfektne, ale za to Charlie mluvila a mluvila a u toho se spat nedalo. Kdyz jsem si ji dala k sobe do postele, tak me zase hladila po hlave a u toho pro zmenu mluvila a mluvila tim svym jazykem…Citim se jak prejeta parnivalcem…

Co miminka??? Jsou uz klidnejsi???

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
17.7.06 13:31

Andynko,

tak jak mamino, neozvala jsi se, že by???:)

U nás teď starší spí, světe div se. 1× týdně to tak zalomí poobědě, takže pohodička. Malá spala 3 hodiny dopolko jako dudek a teď vypadá, že to zase zalomí, jinak je i tak hodná, naštěstí. V noci budíček jen 1× po druhé na nakojení a spánek až do sedmi, já fakt nevím, čím jsem si tu berušku zasloužila:) David mě vycepoval, že se budil co dvě hodiny do roka a půl, tak tohle je malý zázrak:)

Jdu zkusit obnovit metříky, nejde mi tooo…

Diny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
17.7.06 14:57

Andynko - 17.7. je také hezké datum :D A co teprve za rok…17.7.07 tři sedmičky :D

Ale - jak už psal Terik…hlavně aby bylo miminko zdravé a maminka taky!!!!!!

Diny - tak to máš pohodičku - mě dneska nešel ani jeden. Davídek odpadne jen co vyjedeme ven, takže se zase vyspí v kočárku a doma bude řádit :D

Datez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
17.7.06 15:11

Diny…jen jsem to překopírovala a ukázal se mi…kde máš ten druhej…zkusim je dát dohromady, teda jestli chceš… :wink:

http://tickers.baby-gaga.com/…0618_-8_Klárce+je.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.7.06 18:49

Andynko - tak co těhu, vstřebalo se nebo že by UUUŽ :) ???

Diny - achich, závidím Klárinku, ten náš skřítek Vítek dnes skoro vůbec nespal - proč prostě některé děti po kojení zaboha neusnou …

Jdu si dát homeo na uklidnění :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
17.7.06 21:13

Timeo…jé, to jsem nechtěla, aby to pak vypadalo jak se nechlubím, zatímco ty si s Vítečkem užíváš…navíc se to může kdykoliv obrátit a tak…promiň…a přeju dnešní noc v pohodě, a't se aspoň maličko vyspíš…

Datez, moc děkuju, právě s tím bojuju na www.rodice.cz, páč na lilypiích to furt nejde, nevím, co dělám špatně…když se nezadaří, písnu zítra o help, jsi moc hodná:)

Tuším tuším, že nám tu někdo brzičko nahlásí nové miminkoooo:)))

U nás se spí (děti), za chvíli přijde manžílek a otevřem si koupené Mojito, haha, ani nevím, jak se to čte a v životě jsem to nepila a můžu stejně jen hlt…když kojím…

Diny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
18.7.06 08:05

Jéžiš Diny, já to tak vůbec neberu, moc vám to přeju („přej a bude ti přáno“ :-) )však se pochlub!

Dělá mně starosti, že malý vůbec neleží v postýlce, uspáváme ho jak to jde, nejvíc v autosedačcce a pak nemáme odvahu ho přeložit na rovný …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.7.06 08:17

Timeo - tohle delala Pepca - proste problem uspat, v kocare nam stabilne rvala dokud jsme neprisli na to, ze ona proste na zadech spat nebude… Stacilo ji otocit na brisko a byl jako zazrakem klid. I Ada byla uknourana, ale tu jsem nepretocila, jednak jsme nemela nanny a jednat to bylo to prvni dite, kde prote delas jeste veci spravne :D
U druheho uz na spoustu za:,–( tak nejak dlabes, ze?
Takze zkus dat spinkat maleho na brisko - treba to pomuze. Kez by!!!!!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.7.06 11:45

Timeo,
Anetka taky pořád plakala, a nejlépe jí bylo v autosedačce. Tam jsem ji uspala + ukolébavky. Dávali jsme ji dudlík se Samp Simplexem, to zabíralo do konce 6-ti nedělí. A Kačenka ta nejraději usíná na pravém boku. Taky být tebou bych zkusila jinou polohu. Jinak na tebe myslím, měla jsem před nedávnem zlobivou malou holčičku, ale jak jsem psala, tak objevila paleček a byl klid. Vydrž, zlepší se to. A není hladovej :?: Třeba :?: Anetka potom brečela hlady. Když přešla na UV, tak z ní bylo zlatý dítko :!
Pěsti štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
18.7.06 15:20

Mandicku, Lesi - děkuji holky za podporu. Až je mně hloupý, že jedině já tady pořád fňukám, musím se mírnit :) . Víteček opravdu potřebuje po každém kojení uspat, jinak nespí. Autosedačka zabírá perfektně, na bříško jsem zkoušela (monitor máme), ale za chvíli protestoval.
Lesi, fakt u druhého mimča na nějaké zá:,–(y, co se má a co ne, „dlabu“. Nedá se nic dělat, musíme nějak fungovat.

Co ta Andynka, nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
19.7.06 18:04

Holky moje zlatý nebudete tomu snad ani věřit,ale mi jsme s Vetřelečkem vážně nerozlučná dvojka.Dnes jsem byla opět na monitoru a prohlídce a ono se to porád k ničemu nemá. :evil: Já si vážně připadám jako ta slonice,naštěstí tedy ne vyzáží ,ale délkou těhu určo. :roll: Zítra končím 41tt,čípek je prý zkrácený,ale ne až tolik,dnes mě trošku pobolívá bříško,ale vážně si nemyslím že by to něco znamenalo. 8O Já mám pocit,že těch pár dnů po termínu je už nekonečných.Ale co jednou se také dočkám a budu to mít za sebou.

Tak co ta vaše malá sluníčka?Asi jim ta vedra taky nedělají nejlíp,malý Tobík mi ted spí dobře.Usne kolem 20hod. a budí se ráno na sedmou. :wink: Já během noci letím tak třikrát na záchod,tudíž to dítě je lepší spáč jak já.Ty vedra jsou úmorný a tak tady v podkroví máme už pěkné vedro a už to nepůjde večer ani vyvětrat.

zatím se loučím pohladte malé koblížky a v pátek dám po kontrole vědět jak jsme na tom.

Andynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.7.06 18:13

Jejda Andynko, tak přeju ať se mimísko brzy vykulí, asi se mu do toho vedra nechce, teď přenáší kdekdo :-)

jinak co u nás - dítě zlaté, já na odpis, v pondělí jsem se vrátila z nemocnice, kde jsem byla pět dní na kapačkách kvůli mému neustálému zvracení, snad už bude líp..Jo a díky tomu už nekojím :-( dítko už si nevzpomnělo a já už nemám odvahu to obnovovat, fakt mi bylo bídně a tělo už to nezvládalo

ale proč hlavně píšu - objevila jsem kráááásný dvojkočárek - je tedy drahý jak šlak a vůbec nevím zda je praktický - je takový křehoučký, chtělo by to vidět ho life - ale mě se táááák líbí, No uznejte: http://www.detskagalerie.cz/?… je to ten v horním pravém rohu od Phils a Ted

mějte se a neumřete vedrem
Klaris co je jí furt ble

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.06 19:10

Ahojky holky :D

Andynko - myslím na Tebe…Celý den nakukuju, i do vašeho deníčku. Musí to být hrozné, v tomhle vedru. Ale je fakt, že teď přenáší hodně mamin :( Snad už se brzy dočkáš!!!!!!

Klaris - mrkla jsem na ten kočárek…Hledala jsem ho ještě na jiných stránkách, ale nenašla. Chtěla jsem ho vidět se sklopenou sedačkou, popř. s taškou na novorozence. Ani nepíší, zda u toho je, tak asi není :( Takže další peníze za tašku :( A navíc, ta stříška se mi zdá malá…takže Ti nebude stačit klasická taška do kočárku, ale bude potřeba ta se stříškou…a ta je ještě dražší. A jestli bude mimi větší, tak se Ti tam ve fusaku v zimě nevejde :( Navíc se mi nezdá ta šířka - jen 73cm. Mrkni na kočárky pro jedno mimi…šířka kolem 60cm.
V žádném případě nechci kočárek hanit, ani To ho rozmlouvat…jen Ti píšu z vlastní zkušenosti. Kdybych tyhle poznatky měla před rokem, tak jsem koupila jiný kočárek. Ale teď na něj nedám dopustit!!!!!!
Ještě máš čas, tak vybírej, prohlížej, odchytávej lidi na ulicích s kočárkama pro dvojčata a vyzvídej… :D Mrkni na první stránku téhle diskuse.

P.S. přeju, ať je Ti líp!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová