Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, na chvíli jsem se odmlčela. Dnes dva dny zpoždění a na testu mini dušík, který ani nejde vyfotit. Možná jsem si ho tam vykoukala
Uvidíme, jak se to vyvine.
@Tarka89 Tarko, praaaave, me podbrisek boli vazne jako pred MS rezava bolest
. Prsa po stranach neboli jako predchozi dny, kdyz si na ne ale sahnu ted, tak boli. Nevim je to cely vadny, ja jsem vadna a nemam vubec dobrou naladu. Vcerejsiho Jeziska jsme si uzili byl krasny. Nicmene, nejsem v pohode
. Takze nakrasno to muzu dostat uz zitra, nebo ctvrtek a nebo patek. Kdyz do ctvrtka nic, testnu. Pakuz se dej vule bozi a v lednu pak o to vic zaprahnu chlapa a zapracuje na tom jako nikdy
. Kolikatyho to mas dostat ? Asi tady neni zadna se stejnym terminem MS? ![]()
@Nana12 No co ti budu povídat taky je me z toho ouzko ale nenchavam se premoct pesimistickym myslenim a ty se taky nenechej
klasicky bych to mela dostat 28.12 ale pri poslednich dvou protahlych cyklech cekam ze 31.12. takze jeste doba no
mam jeste jeden test a zkusim ho zitra, kdyz su hlupa dobre mi tak ja vim
ted mam oprvdu podezrele dobrou naladu, zeby priznak?? ![]()
Příspěvek upraven 25.12.18 v 21:53
@PetraF6 Ted me zrovna prepadla podezrele dobra nalada takze se tesim na zitrejsi testovani opet
zbyl mi jeste test totiz
a prisaham ze tu nebudu truchlit kdyz // nebudou
a ty už jsi to dostala nebo coo
nemuzu dohledat noc takoveho
@medgirl jojo tak tak tak jen aby to ale nebylo na dlouho prilis ![]()
@timberr ja mela take velmi dobrou naladu podezrele, ale nic z toho nebylo. Což ale u tebe nemusí být stejne. Jj uz jsem to dostala. Mám jiz po MS akorát, ovulaci očekávám nějak kolem 31.12. Takze se budeme snažit a uvidi se opet, zda se zadari. Ja jsem to ted tak trochu vypustila, přes Vánoce
tak ti drzim palce na zitra. Dej vědět
tfuj tfuj ![]()
Ahoj holky,prosim o radu,menstruace mela prijit nejdele 23.12., zatim neprisla,jsem 12dpo po IUI. Test se ukazuje negativni. Myslite,ze je jeste sance,ze by se mohly objevit //?
@Zuza-86
Ahoj, šance tu určitě je, to doby nez bys to dostala. Zkus za dva dny další test ![]()
@PetraF6 urcite zkusim jen mi prijde,ze 12dpo uz by melo byt neco videt,ale je snehove bily ![]()
Ahoj holky,tak na me vcera vykoukl duch a dnes uz je carka na testu celkem vyrazna
31.den cyklu,ale ja mela minule cyklus po 32 dnech.Kez by to vyslo ![]()
@Nana12 já mám takovou bolest dnes. Ráno jsem šla na WC a našla jsem tam růžový výtok s nitkou jasné krve. Nevím co to je, ale předpokládám že špinění před ms. … je mi hrozně a nemám vůbec na nic náladu. .....mám to dostat každým dnem. Ten vytok mi přijde hrozně divný. Ale test dělat nebudu nemám na to odvahu. ![]()
@timberr tak co testovala jsi dnes?
![]()
@Tarka89 jasnee a po dvou dnech zas prd
tak uz pockam jestli to dostanu nevo ne
@Mišalí naninka az v patek myslim ![]()
@timberr
tak jeste je porad nadeje nez to dostaneš… No někdy je nadeje i kdyz to dostanes. Znama mela MS asi do 4 měsíce
@Neznámá1 a jak se daří tobe? Doufam, že vse v pořádku a užíváš vánoční svátky plnymi doušky ![]()