Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dixisa Co vím, tak 6 měsíců.. Pak ji ruplo v bedně (jak ona sama rika) a nakoupila v lékárně tolik věcí, ktere ani nestihla použít
tak je mam ja!! ![]()
@Katulik29 Ahojky, vitam te mezi námi
Me je 27 a příteli 33, take se snažíme o první miminko.. ![]()
Doktor mi tehdy rikal, ze lutealni faze by mela být minimálně 9 dní, tak tam mas aspon 2 dny do foroty ![]()
@majdulacek Ty jo to je dobrá,že za půl roku se to podařilo,ale u zdravého páru to tak bývá,že každý měsíc je tak šance 15-20% a zhruba co půl roku bys měla otěhotnět
.Pak jedině zkusit buď prstikovou metodu
a nebo mít orgasmus až po partnerovi aby se spermie lépe nasály a nebo taky se pak dodělat sama
.A tak máš výhodu,že ti ty věci teda dala/prodala
.A ví vůbec co jí z toho pomohlo? ![]()
Neví, ale ví kdy k tomu úspěchu došlo..
V Jeseníkách na louce.. ![]()
@dixisa Jeee já myslela, že je nejlepší mít orgasmus zároveň, aby se nasálo nejvíce
Ju a přesně, šance jsou ve finále dost mizerný do 20% pak tedy nechápu, že některé, která mimčo o vůbec nestojí se stačí o spoďary jen otřít
Pak naštěstí šance stoupají, co jsem četla 40% otěhotní do tří měsíců. Dalších 60% do půl roku a do roka je to 90% Našla jsem na to moc hezký graf, kdybych tak vzpomněla kde ![]()
@Janita3 Tady někdo to tu psal tuším v nějaké diskuzi
.Jsou mizerně tak tak
,ale to zní tak ta tabulka škoda,že nevíš kde to bylo na jakém webu
.A ty se snažíš už taky dlouho? ![]()
@majdulacek dekuji za uvitani
u nas by to bylo take nase prvni, tak se modlime, aby si k nam brzy naslo cestu ![]()
@dixisa To kdybych si právě vzpomněla, kde jsem to četla
Nu nám se letos zadařilo ctvrtý měsíc volného snažení, bohužel ZT v 11tt Teď se snažíme znovu druhý cyklus od revize, tak doufám, že to zase vyjde brzy a hlavně se zdárným koncem
Naštěstí jsem se krásně s ms srovnala, ale od toho zákroku mám pořád divný pocit, je to dole prostě jinak
Ovu nepoznám a ms bolí jako pra…
Nu příští úterý jdu k dr, tak doufám, že je opravdu vše v pořádku a jen se zbytečně pozoruju
Všimla jsem si, že u Vás první taky nevšlo
Moc držím palce, aby druhé končilo zdravým mimi v náručí
Jak dlouho se teď snažíte Vy?
@Janita3 Nevadí tak možná si někdy vzpomneš nebo na Google to najdeme se tam když tak podívám
.To mě mrzí ty brďo
to musel být šok pro tebe
.Moc ti držím palce ať to brzo vyjde
.To by bylo super,že ti řekne co ovulace a tak takové věci jsou dobré když to víš
.Ms bolí jo?
to nevím jestli je dobré
.Bohuzel nevyšlo,ale prý už je pohnojeno jak se říká
tak snad to vyjde co nevidět
když už beru ty hormony
.Snažíme se rok a dva měsíce
.Mě je 26 a příteli 32
a dítě nemáme ani jeden bylo by to naše první
.Teď trochu mimo mísu snažení,dneska mimochodem chytla rapla
a naletěla jsem do Pepca a nakoupila už nějaké dekorace do bytu i vánoční
,protože jsme se stěhovali nedávno
a byt mi tu přišel prázdný
.Náhodou nevíš zda se dá vyvolat fotky v Tetě drogerii? ![]()
@dixisa To byl, nikdy jsem o ZT neslyšela. Je to hrozný pohled na ultrazvuk, když nevidíš bít srdíčko
Nu každopádně je ten první trimest vážně jen na přírodě a když je něco špatně, holt si takhle poradí. Po revizi jsem měla komplikace, jako by toho nebylo málo
tak mám strašný bobky, jestli je vše v pořádku, ale už jsem byla na několika ultrazvukách
Jejej, to už docela dlouho, tak budu moc držet palce, aby třebas Ježíšek se pochlapil a donesl Vám ten nejhezčí dárek pod stromeček
Já jsem taky strašná zdobilka, ale letos mě to zatím moc nechytá, ale to přijde
Ju a do Pepca chodím taky strašně ráda
Bohužel, fotečky v Tetě nevím, ale jestli máš někde v okolí DM, tam jistě vyvolat jdou.
@Janita3 To je masakr takže se to tváří jako normální těhotenství
,ale není
to je smutné
.A jaké kompilace?
.Ja jsem ráda,že jsem musela nikde na laparoskopii
.Takze chodíš na folikumetrii?
.Ano docela dlouho,ale někdy to trvá po té antikoncepci
.Většinou se říká,že když otěhotníš a nedopadne to dobře tak pak tři měsíce po tom se to bere jako velká šance na další otěhotnění
.Děkuji snad nám nadeli o měsíc dříve
a nebo na Vánoce
.A co tě nechyta?Nakupování?
.Já jsem tam nakoupila tolik věcí a ani jsem moc neplatila
.Já se zkusím podívat na net určitě mají web
a DM mám
ve městě,ale Tetu mám blíž
.A snažíš se o první dítě? ![]()
Dobré ráno holky ![]()
dneska se mi vůbec nechtělo vstávat.. ![]()
Ráno jsem měřila BT a zase mi klesla.. Tak se pak chystám na ovulační test a jestli bude zase negativní
tak budu zlá..
![]()
@majdulacek Teda to rw obdivuji,že měříš
.Taky bych měřila,ale mám na směny tak bohužel
.A kdy budeš dělat ot? ![]()
@dixisa Tak já vstávám každý den ve skoro stejný čas, tak se to celkem dá
Teď už to dělám automaticky, vstanu a změřím. Nejhorší je, že to občas zapomenu než si to zapíšu do aplikace
Ovu-test budu dělat, až se mi bude chtít čůrat ![]()