Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
18.11.18 07:20

@dixisa Co vím, tak 6 měsíců.. Pak ji ruplo v bedně (jak ona sama rika) a nakoupila v lékárně tolik věcí, ktere ani nestihla použít :mrgreen: tak je mam ja!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.11.18 07:24

@Katulik29 Ahojky, vitam te mezi námi :kytka: Me je 27 a příteli 33, take se snažíme o první miminko.. :srdce:

Doktor mi tehdy rikal, ze lutealni faze by mela být minimálně 9 dní, tak tam mas aspon 2 dny do foroty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
18.11.18 10:58

@majdulacek Ty jo to je dobrá,že za půl roku se to podařilo,ale u zdravého páru to tak bývá,že každý měsíc je tak šance 15-20% a zhruba co půl roku bys měla otěhotnět :mrgreen:.Pak jedině zkusit buď prstikovou metodu :mrgreen: a nebo mít orgasmus až po partnerovi aby se spermie lépe nasály a nebo taky se pak dodělat sama :D :oops:.A tak máš výhodu,že ti ty věci teda dala/prodala :mrgreen:.A ví vůbec co jí z toho pomohlo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.11.18 11:24

Neví, ale ví kdy k tomu úspěchu došlo.. :mrgreen: V Jeseníkách na louce.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
18.11.18 11:28

@dixisa Jeee já myslela, že je nejlepší mít orgasmus zároveň, aby se nasálo nejvíce :mrgreen: Ju a přesně, šance jsou ve finále dost mizerný do 20% pak tedy nechápu, že některé, která mimčo o vůbec nestojí se stačí o spoďary jen otřít :roll: :zed: Pak naštěstí šance stoupají, co jsem četla 40% otěhotní do tří měsíců. Dalších 60% do půl roku a do roka je to 90% Našla jsem na to moc hezký graf, kdybych tak vzpomněla kde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
18.11.18 14:49

@Janita3 Tady někdo to tu psal tuším v nějaké diskuzi :mrgreen:.Jsou mizerně tak tak :nevim:,ale to zní tak ta tabulka škoda,že nevíš kde to bylo na jakém webu :mrgreen:.A ty se snažíš už taky dlouho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
18.11.18 14:50

@majdulacek Aha takže luční dítě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.11.18 15:56

@majdulacek dekuji za uvitani :hug: u nas by to bylo take nase prvni, tak se modlime, aby si k nam brzy naslo cestu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
18.11.18 16:38

@dixisa To kdybych si právě vzpomněla, kde jsem to četla :zed: Nu nám se letos zadařilo ctvrtý měsíc volného snažení, bohužel ZT v 11tt Teď se snažíme znovu druhý cyklus od revize, tak doufám, že to zase vyjde brzy a hlavně se zdárným koncem :) Naštěstí jsem se krásně s ms srovnala, ale od toho zákroku mám pořád divný pocit, je to dole prostě jinak :( Ovu nepoznám a ms bolí jako pra… :cert: Nu příští úterý jdu k dr, tak doufám, že je opravdu vše v pořádku a jen se zbytečně pozoruju :zed: Všimla jsem si, že u Vás první taky nevšlo :( Moc držím palce, aby druhé končilo zdravým mimi v náručí :hug: Jak dlouho se teď snažíte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
18.11.18 17:20

@Janita3 Nevadí tak možná si někdy vzpomneš nebo na Google to najdeme se tam když tak podívám :mrgreen:.To mě mrzí ty brďo :? 8o to musel být šok pro tebe :?.Moc ti držím palce ať to brzo vyjde :).To by bylo super,že ti řekne co ovulace a tak takové věci jsou dobré když to víš :lol:.Ms bolí jo? :think: to nevím jestli je dobré 8o.Bohuzel nevyšlo,ale prý už je pohnojeno jak se říká :nevim: tak snad to vyjde co nevidět :mrgreen: když už beru ty hormony :).Snažíme se rok a dva měsíce :).Mě je 26 a příteli 32 :) a dítě nemáme ani jeden bylo by to naše první :).Teď trochu mimo mísu snažení,dneska mimochodem chytla rapla :mrgreen: a naletěla jsem do Pepca a nakoupila už nějaké dekorace do bytu i vánoční :mrgreen:,protože jsme se stěhovali nedávno :mrgreen: a byt mi tu přišel prázdný :mrgreen:.Náhodou nevíš zda se dá vyvolat fotky v Tetě drogerii? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
18.11.18 20:23

@dixisa To byl, nikdy jsem o ZT neslyšela. Je to hrozný pohled na ultrazvuk, když nevidíš bít srdíčko :,( Nu každopádně je ten první trimest vážně jen na přírodě a když je něco špatně, holt si takhle poradí. Po revizi jsem měla komplikace, jako by toho nebylo málo :roll: tak mám strašný bobky, jestli je vše v pořádku, ale už jsem byla na několika ultrazvukách :zed: Jejej, to už docela dlouho, tak budu moc držet palce, aby třebas Ježíšek se pochlapil a donesl Vám ten nejhezčí dárek pod stromeček :hug: Já jsem taky strašná zdobilka, ale letos mě to zatím moc nechytá, ale to přijde :mrgreen: Ju a do Pepca chodím taky strašně ráda :lol: Bohužel, fotečky v Tetě nevím, ale jestli máš někde v okolí DM, tam jistě vyvolat jdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
18.11.18 21:15

@Janita3 To je masakr takže se to tváří jako normální těhotenství 8o,ale není :srdce: :,( to je smutné :?.A jaké kompilace? 8o.Ja jsem ráda,že jsem musela nikde na laparoskopii 8o.Takze chodíš na folikumetrii? :).Ano docela dlouho,ale někdy to trvá po té antikoncepci :).Většinou se říká,že když otěhotníš a nedopadne to dobře tak pak tři měsíce po tom se to bere jako velká šance na další otěhotnění :).Děkuji snad nám nadeli o měsíc dříve :mrgreen: a nebo na Vánoce :andel: :lol:.A co tě nechyta?Nakupování? :mrgreen:.Já jsem tam nakoupila tolik věcí a ani jsem moc neplatila :palec:.Já se zkusím podívat na net určitě mají web :mrgreen: a DM mám :mrgreen: ve městě,ale Tetu mám blíž :mrgreen:.A snažíš se o první dítě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.11.18 07:54

Dobré ráno holky :)
dneska se mi vůbec nechtělo vstávat.. :nevim:
Ráno jsem měřila BT a zase mi klesla.. Tak se pak chystám na ovulační test a jestli bude zase negativní :mrgreen: tak budu zlá.. :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
19.11.18 08:02

@majdulacek Teda to rw obdivuji,že měříš :lol:.Taky bych měřila,ale mám na směny tak bohužel :mrgreen:.A kdy budeš dělat ot? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.11.18 08:11

@dixisa Tak já vstávám každý den ve skoro stejný čas, tak se to celkem dá :) Teď už to dělám automaticky, vstanu a změřím. Nejhorší je, že to občas zapomenu než si to zapíšu do aplikace :mrgreen: Ovu-test budu dělat, až se mi bude chtít čůrat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí