Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
8.4.16 12:39

@Michel70 Neboj,jen kontrolují jeho růst, občas ty miminka rychleji rostou, ale jinak se nic neděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.4.16 19:38

@Michel70 Já taky žiju na sladkém a dnes jsem tam volala a výsledky v pořádku. A to mám celoživotně nadváhu. Je to prostě genetická predispozice pro cukrovku. Pokud se objeví v těhu, je zvýšená šance, že ji budeš mít i ve stáří.
Jak píše @Mavies, tak v těhu se obvykle léčí pouze dietou - což je v podstatě racionální strava + hlídáním hodnot cukru v krvi. To většinou stačí na srovnání hodnot. A co jsem slyšela od kamarádek, tak si to nakonec docela pochvalovaly, že se naučily celkem vyváženě jíst a aspoň tolik nenabraly v těhotenství.
Zvýšené hodnoty způsobují vyšší porodní hmotnost dítěte, rychlejší stárnutí placenty - proto se maminky s těhu cukrovkou nenechávají vůbec přenášet a více se kontroluje růst miminka, průtoky pupečníkem apod.
Neboj se toho - podle mě je to přínos, že máme šanci o tom vědět předem a být hlídané. Člověk s tím teď stejně nic neudělá, jestli ji mít bude nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
8.4.16 20:45

@tery16 to je pravda a moc hezky napsane :-)a preju at mrnousek krasne roste a jste zdravy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
8.4.16 20:46

@Mavies mooc dekuju :-)a ty se hlavne opatruj a hodne stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.4.16 20:54

@Michel70 Taky přeju, ať se máte s holčičkou pěkně a dobře roste. :hug: Myslím, že budeš mít termín pár dní po mě - řešily jsme to tu tehdy spolu a teď řešíme podobný věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
9.4.16 07:20

@tery16 joo me se to uz nsk mota :-)mame termin 10.8a jinak graruluju ke skvelym vysledku a moooc dekujem ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
20.4.16 10:31

Krasny den tehulky :-)tak cukrovka v poradku ;-)jen sem asi magor za poslednich par dni se bojim o mimi aby se neco zas nepokazilo. S1-S2v poradku ale strach je kort kdyz uz jsem ZT prozila. moc si preju aby mala byla krasne zdravoucka a vsw bylo v poradku bude vim to ale hlava obcas blbne. Vse bude v poradku. to si ted budu rikat i myslet ;-)jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.16 13:52

@Michel70 gratuluji mooooc k holčičce :srdce: bude vše v pořádku strach je asi normální kort, když se ti první těhu nepovedlo :( věřím u tebe, že to bude dobrý :andel: :hug:
chtěla sem zeptat je možné, že by se přítelovi spermie během roku změnily??(byli línější) děkuji mooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
21.4.16 14:15

@miminko Matěj moooc dekuju :-)no a na internetu o tom nic nepisou? tak treba je to blbost ale treba stresem nebo unavou se treba spomalit muzou ale asi je to blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
22.4.16 13:26

Ahoj holky gratulace komu se zadarilo. Ja uz jsem mesic v praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
22.4.16 14:21

@Jitulinka preju pracovni uspechy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 15:17

@Michel70 ahojík,stres celkem byl…nedalo mě to a ptala sem i doktora a řekl mi, že ne to by musel prý prodělat nějakou infekční nemoc nebo nějakej úraz tam dole…došli sme na to, že je to ve mě. psychyka u mě nic moc. ještě vyřešit jeden problém a už by měl být klid doufám, že ten problém se vyřeší tento týden jestli ne tak další měsíc v fáji :( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
25.4.16 16:51

@miminko Matěj drzim pesti at je vse v poradku a konecne se zadarilo :-)moc ti to preju;-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 18:59

@Michel70 moc děkuji ;) no doufám, že se to podaří co nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
4.5.16 08:11

@Mavies ahojky tak jak se mate?:-)uz jsi porodila? drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie