Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michel70 Ahojky…ještě stále jsme 2v1…ale od včerejší noci bolesti, tlačení snad na všechny orgány…otevřena na prst a něco…doktorka říkala, že předpokládá, že tak do tří dnů to bude, takže jsme doma a čekáme, až se to pořádně rozjede… Jinak maličký je prďolka, včerejší odhad 2900g, tak jsem zvědavá…už se ho nemůžu dočkat.
Co ty kočko??? Jak se vám daří? Co nervy, už lepší?
@Mavies ahojky jee tak to drzim mooc pesti a preju hodne stesticka
dekuju u nas fajne kontrola v poradku a dnes27tt.uz je to lepsi snazim se myslet pozitivne
verim ze budem stastny
mam z vas radost vaha mrnouska perfektni
budu na vas myslet
@Michel70 Děkujeme…dám o nás pak vědět.
Nervičky budeš mít pořád, ke konci je to teprve lahoda, jak ti rostou ty hormony a vše se blíží, ale neboj, určitě budete v pořádku a vše zvládnete ![]()
@Mavies moooc mooc drzime s malou pesticky at mas s prdolkou porod rychle za sebou
a urcite se pak ozvy ![]()
@Mavies ahojky tak uz to mate s mrnouskem za sebou? mooc drzim pesti a myslim na vas
hodne stesti mamino ![]()
Holky držte palce ráno jdu na gyn na prohlídku po roce snazeni
tak sem zvědavá co na mě vymyslí ![]()
Ahojky. Hlásíme se až teď, bylo to vše náročné, ale Sebastienek se narodil 16.5. v 18.15 s mírou 50 cm a váhou 3410g. Je naprosto kouzelný a úžasný chlapeček…stálo to vše za to. Moc držím pěsti, ať se všem taky zadaří.
@Mavies ahoojky moc moc gratulujem
a prejeme sebastiankoj hodne moc zdravicka a at vam krasne roste
uzivej si to a opatruj te se ![]()
@Mavies ahojík,moooooc ti gratuluji
at roste a ste oba zdraví jak řepy
![]()
@AjulaMamula ahojík,držím pěsti at ta prohládka dopadne dobře a at je tam třeba překvápko ![]()
@miminko Matěj ahojky dekujem mame se dobre
miminko mi dela radost uz aby jsme berusku meli u sebe
co ty jak se mas
co noveho
@miminko Matěj prekvapko se nekonalo.. sliznice nastesti v poradku uz ale nahromadena takze se chysta mrcha..:( A pry se do toho mame ted pustit na plno /dupcit jako kralici
/ a dalsi kontrola v zari ![]()
@Michel70 jo celkem se to dá…čekám příští týden na mrchu.
tomu věřím, že se těšíš až ji budeš mít u sebe
taky bych se těšila
přeji ti aby bylo vše pořádku a jen ste oba pěkně prospívali ![]()