Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.8.16 08:58

Ahojky, tak tohle je test z dnesniho rana. Jeste tedy mamatest co mi zbyl v krabicce. Jeste budu urco zkouset dal a jine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.16 09:04

@mishule9 8o to je mi moc lito. To jsou fakt smejdi. Ja jsem delala ten druhy z krabicky dneska rano a zda se mi ze trosku zesilil. Mrkni na hore. Urco zusim jeste tedy jinou znacku. Clearblue je dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
25.8.16 09:08

Dobre ranko devcata, jakpak se tu mate pri ctvrtku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.8.16 09:23

@Anonym 11434 ja tam vidim peknou carku
tak budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
25.8.16 09:27

@mishule9 díky moc :kytka: můžeš se zeptat :) 10 měsíců než to vyšlo, pak stačil měsíc užívání vitamínů Fertilcare a pro manžela Fertilman a jedno použití gelu na podporu početí Conceive plus a někde jsem se dočetla že pomáhají grepy a grepovy džusy na podporu uchycení embrya tak jsem to jedla a pila ve velkym a najednou to bylo :-)těžko říct co z toho konkrétně pomohlo, ale tipla bych že od každyho něco ;) a jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
25.8.16 09:28

@Anonym 11434 je hezky vidět :-) clearblue nezklame, vždycky ukázal pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.8.16 09:38
@Jany-S píše:
no může jít o nidaci..občas je to provázené i lehkým výtokem nebo špiněním, ale né vždy tomu tak je..každopádně teplota super, tak držím palce :palec:

Tak ani lehký výtok, ani špinění nemám a dneska mám pocit, že „pobolívání“ ustalo, tedy zatím :nevim: A teplota se dneska zvedla na 36,9°C - je to v pořádku, když stoupá? Víš jak, tím, že to nějak nehrotím, nezkoumám a nezjišťuju každé „píchnutí“, tak se raději ptám zkušenějších :), protože popravě nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.8.16 09:44
@venisa píše:
Dobre ranko devcata, jakpak se tu mate pri ctvrtku?

Ahoooj :mavam: Kde lítáš prosím tě? :) Už jsem si říkala, že jsem tě tu dlouho neviděla 8o Při čtvrtku je parádně. Dneska jdeme místo vyjížďce na kolách s manžílkem a psíkem do lesa na hřiby :) Jinak klasický pracovní čtvrtek. A co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
25.8.16 09:53

@Kajule21 no to vis no, moc prace, sama navsteva a tak podne :roll: do konce zari nemam volnej vikend :roll: takze se na internet dostanu tak akorat pres tyden v praci :roll: jinak pri ctvrtku jsem nejaka unavena… uz par dni me vzdycky po ranu poboliva v krku a pak dobry a dneska me zacali nejak palet oci… tak doufam, ze na me nic neleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.8.16 10:27
@venisa píše:
@Kajule21 no to vis no, moc prace, sama navsteva a tak podne :roll: do konce zari nemam volnej vikend :roll: takze se na internet dostanu tak akorat pres tyden v praci :roll: jinak pri ctvrtku jsem nejaka unavena… uz par dni me vzdycky po ranu poboliva v krku a pak dobry a dneska me zacali nejak palet oci… tak doufam, ze na me nic neleze…

Nestraš, to by tak scházelo ještě nějaká nemoc :( Vidím, že jsi na roztrhání :) Tak to já mám naštěstí o víkendech klídek - jen příští sobotu jdeme na 2 svatby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
25.8.16 10:43

@Kajule21 no tuhle sobotu ma kamaradka rozlucku se svobodou, dalsi vikend by jeme meli jet nekam k Decinu k pritelove sestrence, dalsi vikend ma ta kamaradka svatbu, dalsi vikend prijede pritelova mama, dalsi vikend prijede priteluv tata s babickou… jako a vikend minulej a predminulej sme byli u babicky a u pritelovi mamky… takze fakt mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.8.16 11:57
@venisa píše:
@Kajule21 no tuhle sobotu ma kamaradka rozlucku se svobodou, dalsi vikend by jeme meli jet nekam k Decinu k pritelove sestrence, dalsi vikend ma ta kamaradka svatbu, dalsi vikend prijede pritelova mama, dalsi vikend prijede priteluv tata s babickou… jako a vikend minulej a predminulej sme byli u babicky a u pritelovi mamky… takze fakt mazec…

Pěkně to máte naplánované a pestré :) My jen kamarádovi a sestřence, ale zase v jeden den. A jinak klídek…Jsem i ráda. V sobotu ještě chodíme do práce, tak ať máme aspoň půl víkendu klid :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
25.8.16 12:04

@Kajule21 no to my chodime do prace pondeli- patek… a myslela jsem ze o vikendu by sme mohli mit klid… jo pekny prd… cely zari to bude neco… vubec nevim kdy stihnu uklidit a na navarit pro navstevy… :zed: zacne rijen a nechci nikoho videt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.8.16 12:07

@mrkvikva my ted zaciname ctvrty cyklus, ale vubec to nehrotime, zadne mereni BT, zadne ovu testy nic, jen ted zacinam s gynexem i kvuli srovnani cyklu.. Stehujem se na vanoce nebo spise az na jare, tak az to prijde, tak to prijde a ma to tak z nejakeho duvodu byt :D tobe hodne stesticka v utery u mudra, treba uz bude :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.8.16 12:37
@venisa píše:
@Kajule21 no to my chodime do prace pondeli- patek… a myslela jsem ze o vikendu by sme mohli mit klid… jo pekny prd… cely zari to bude neco… vubec nevim kdy stihnu uklidit a na navarit pro navstevy… :zed: zacne rijen a nechci nikoho videt :lol:

Přesně!! A pak až do Vánoc klid od všech :lol: My chodíme i v sobotu dopoledne, tak si vždycky říkám, že když už je ta sobota taková narušená, tak ať ji nějak využijeme a neděli chci mít klid. Bohužel to nikdy nevyjde :lol: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí